Zoek professional in Traumatherapie | Bewust Netwerk

Alfred Petrie Coaching
Traumatherapie
Gediplomeerd Somatic Experiencing & Lichaamsgerichte Trauma Therapie
Alfred Petrie Coaching
Amsterdam
Met o.a. Somatic Experiencing geef ik trainingen, coaching en therapie op het gebied van trauma en stress. Met dankbaarheid mag ik steeds weer voor een tijdje met mensen meelopen om samen sneller de weg uit donkere en pittige periodes te vinden.
Be-OKé | Verbetercoaching
Traumatherapie
Brainspotting: een revolutionaire therapie
Be-OKé | Verbetercoaching
Nieuw-Vennep
Brainspotting is een therapievorm voor verwerking van trauma en andere blokkades. David Grand Phd, psychotherapeut, ontdekte deze zeer effectieve methode. Het is nu een wereldwijd gebruikte therapie die steeds verder wordt ontwikkeld.
Eigenheid, praktijk voor lichaamsgerichte traumatherapie en leve
Traumatherapie
Praktijk voor traumatherapie en levenswegbegeleiding
Eigenheid, praktijk voor lichaamsgerichte traumatherapie en leve
Deventer
Praktijk voor lichaamsgerichte meditatieve traumatherapie en levenswegbegeleiding, in het landelijke buitengebied van Deventer. Therapeutische ondersteuning bij verwerking van pijn en frustratie die het dagelijks leven van mensen kan overspoelen.
praktijk Thea Peeters
Traumatherapie
trauma therapie
praktijk Thea Peeters
Nuenen
Traumatherapie: van overleven naar leven Helen van trauma in 3 stappen: 1. het ontvouwen van het verhaal 2. bewustwording overlevingsmechanismen 3. afgesloten delen van het lichaam bevrijden
Blosssom
Traumatherapie
Ik help vrouwen blijvend af van haar mentale en emotionele trauma-triggers
Blosssom
Amsterdam
Ik werk uitsluiten met Creatrix®. Waarom? Omdat dit proces altijd doet wat het beloofd. Dat is jou verlossen van de emotionele en mentale blokkades als gevolg van een traumatische gebeurtenis(en). Kijk op de website blosssom voor reviews
SureMe Lifesupport
Traumatherapie
Traumaverwerking & Mindset voor jongeren en jongvolwassenen
SureMe Lifesupport
Honselersdijk
TRAUMATHERAPIE & MINDSET ​ SureMe richt zich op jongeren en jong volwassenen ( 9 t/m 22 jaar ) Het is onze expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan m
Koen Verzellenberg
Traumatherapie
Effectieve behandeling bij stress, burn-out en trauma. Somatic Experiencing - NARM
Koen Verzellenberg
Amsterdam
Effectieve behandeling bij stress, Burn-out en trauma. Somatic Experiencing - NARM - Systemisch werk
Praktijk voor regressie -en reïncarnatietherapie
Traumatherapie
Praktijk voor regressie -en reïncarnatietherapie
Praktijk voor regressie -en reïncarnatietherapie
Culemborg
Regressie -en reïncarnatietherapie is een inzichtgevende therapie. Het gaat over de hoe en waarom van jouw innerlijke conflicten en het opnieuw in contact komen met de neutraliteit van jouw innerlijke kracht, wie jij werkelijk bent.
Lichaamswerk Amsterdam
Traumatherapie
Lichaamsgerichte sessies met aandacht voor trauma
Lichaamswerk Amsterdam
Amsterdam
Harry Dijkshoorn Counseling/Therapie Praktijk
Traumatherapie
Somatic Experiencing Therapie; Chi Nei Tsang lichaamswerk; Hulp bij (spiritueel/religieus) misbruik;
Harry Dijkshoorn Counseling/Therapie Praktijk
Culemborg
Ik ben hulpverlener, gids, therapeut en een goede luisteraar. Mijn werkstijl kenmerkt zich door eenvoud en directheid, vol menselijkheid, mededogen en humor.
Leven in je Lijf
Traumatherapie
Biodynamische Geboortetraumatherapie
'Leven in je Lijf'
Amsterdam
van kempen training, coaching en opleidingen
Traumatherapie
Lichaamsgerichte coaching en therapie / Somatic exepriencing / TRE
van kempen training, coaching en opleidingen
Vinkenbuurt
Trauma is een lichamelijke ervaring die het leven sterk kan beïnvloeden. Soms jaren na de gebeurtenis komen de symptomen naar boven. Ik begeleid en ondersteun mensen met de verwerking van trauma.
Henricke van Hoorn
Traumatherapie
Henricke van Hoorn Praktijk voor lichaamsgerichte (trauma) Therapie, stress reductie en Mindfulness
Henricke van Hoorn
Amsterdam
Praktijk Henricke van Hoorn in Amsterdam. Gespecialiseerd in lichaamsgerichte trauma therapie, coaching en psychosomatische fysiotherapie. Behandeling voor stress-, angstklachten en traumaverwerking.
CoreTouch
Traumatherapie
EMDR, lichaamsgerichte (trauma) therapie en regressietherapie voor heling van diepe wonden
CoreTouch
Amsterdam
Bij CoreTouch kun je terecht voor persoonlijke of spirituele ontwikkeling, om emotionele problemen op te lossen of te verbeteren, om fysieke klachten aan te pakken en als je behoefte hebt aan lichamelijke ontspanning of om je energie op te laden.

Over Traumatherapie

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vind je een handig overzicht van het professionele aanbod van traumatherapie in de regio . 

Je hebt iets meegemaakt wat je het liefste zou vergeten. Je probeert er niet over na te denken, je zoekt afleiding. Maar steeds breekt het weer in alle hevigheid door. Je kunt het niet meer loslaten, je krijgt nachtmerries, het trauma stuurt je leven. Bij traumaverwerking ga je opnieuw aan de slag met wat er gebeurd is. Je leert het in de ogen te kijken, een plek te geven en de gevoelens die erbij horen aan te gaan. 

Alle rubrieken

Massage Hypnotherapie Voetreflexologie & Voetzorg Familie- en systeemopstellingen Zijnsgeörienteerde begeleiding Coaching - Loopbaancoaching Haptonomie & Haptotherapie Rituelen en Ceremonies Winkels Land- en Tuinbouw Kunst Sport en Beweging Zwangerschapsbegeleiding Coaching - Leiderschapscoaching Regressie- en reïncarnatietherapie Kunstzinnige therapie Stressmanagement Acupunctuur Vrouwenspiritualiteit Kristallen en (Edel)stenen Retraites Bouwen en Wonen Natuurbeleving Energie- en klimaatbeheer Deeleconomie Seksualiteit en Intimiteit Coaching - Kledingcoach Coaching - Kindercoaching Biografisch werk & Verhalen Kinderopvang Centra voor Bewustwording Mannenwerk Ergonomie Psychotherapie NLP Healing en reading Professional organizer Mindfulness & Compassie Counselling Kindertherapie Meditatie Therapie (diverse) Psychosociale therapie Relatietherapie Muziek & Zang Craniosacraal therapie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenwerk Creativiteit Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Persoonlijke Begeleiding Filosofie Verlies- en rouwbegeleiding Gezondheids- en vitaliteitscoaching Verzorgingsprodukten Stemwerk & Stemcoaching Theater Communicatie en presentatie Kinesiologie Feng Shui Reizen & Vakanties Coaching - Lifecoaching Lichaamswerk Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Orthomoleculaire therapie Circulaire economie Bioresonantie Drukwerk en uitgeverij Zelfrealisatie Coaching - Wandelcoaching Persoonlijke verzorging Osteopathie Yoga Sjamanisme Grafisch- en Webdesign Verhuur Accommodaties Handanalyse & Handlezen Coaching - Relatiecoaching Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Reiki en magnetiseren Sociaal ondernemen Vasten en reinigen Permacultuur Opleiding en Training Gestalttherapie Catering Mediation Financiële dienstverlening Ayurveda Kleding Shiatsu Therapie Homeopathie Natuurgeneeskunde Ademtherapie Stervens- en uitvaartbegeleiding Dieren Administratieve dienstverlening Cadeaus en Gadgets Voedingsadvies & Coaching Organisatieontwikkeling en advies Natuur, Tuin en Landschap Wellness Medium Traumatherapie Dans & Beweging Kinderen-Ouders Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Psychologische hulp Storytelling & Schrijven Astrologie Coaching - Bedrijfscoaching Horeca & Catering Fysiotherapie Energetisch werk Kleurentherapie