Zoek professional in Kinderen-Ouders | Bewust Netwerk

Oevertuur
Kinderen-Ouders
Ontdekkingssessies | Energetische sessies | Dans&
Oevertuur
Groesbeek en Nijmegen
Welkom voor Bruisend Bewustzijn, Zotte Zingeving & Speelse Spiritualiteit!  Met ouder&kind en volwassenen ga ik op ontdekking om beweging te creëren. In speelsheid en diepgang verbind ik het aardse met de energetische wereld en andersom.
Praktijk Hart voor Jou * Mirjam Laseur - van Ast
Kinderen-Ouders
Coaching en begeleiding voor ouders met opvoedingsvragen
Praktijk Hart voor Jou * Mirjam Laseur - van Ast
Noordwijk
Er is sprake van gedrag van je kind waar je tegenaan loopt. Iets wat je raakt. Maar het lukt maar niet om er zelf verandering in te brengen. Ik help jou graag om anders te kijken en te handelen en jullie beiden weer op weg te helpen.
VitalbyFood / Anneke
Kinderen-Ouders
Voeding & lifestyle voor een blij lijf en hoofd van je kind
VitalbyFood / Anneke
Katwijk aan zee
Om mij heen zie ik steeds meer kinderen die spanning ervaren, kinderen met AD(H)D, gevoelige kinderen, kinderen met gedragsproblematiek, minder zelfvertrouwen en overgewicht. De balans is zoek. Ik help jou en je kind van chaos naar meer rust!
www.suzenergie.nl
Kinderen-Ouders
Luisterkind werker
www.suzenergie.nl
Roelofarendsveen
De luisterkind methode is een prettige manier om inzicht te krijgen in het gedrag van je kind, waarbij hij of zij niet naar een praktijk hoeft te komen omdat de afstemming op afstand plaats vindt.
Atelier de Binnenruimte
Kinderen-Ouders
Ruimte geven aan creativiteit / workshops en atelier
Atelier de Binnenruimte
Zuidlaren
Inspirerende ruimte voor creatieve ontwikkeling, bewustwording, ontdekken, spelen, ervaren en ont-moeten.
Kinderyogatuin Zwiep
Kinderen-Ouders
Mindfulness, Yoga & Mind Walk voor kinderen en jongeren
Kinderyogatuin Zwiep
Lochem
Mindfulness, Yoga & Mind Walk voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar.
Tuin&Kruid
Kinderen-Ouders
Voorlichting stichting Kind en Voeding
Tuin&Kruid
Barneveld
Wandelcoach, Natuurvoedingsadviseur, moestuin-begeleiding, voorlichter bij stichting Kind en Voeding
Praktijk Kindertijd
Kinderen-Ouders
Coaching en therapie voor kinderen en ouders
Praktijk Kindertijd
Lochem
Praktijk Kindertijd te Lochem biedt coaching en therapie aan kinderen en tieners die last hebben van emotionele problemen of gedragsproblemen, thuis of op school. De hulp is ook gericht op de ouders, met opvoedondersteuning en (holistische) coaching.
Praktijk Emovere
Kinderen-Ouders
Aware Parenting ; holistisch GZ-psycholoog en coach voor bewuste ouders
Praktijk Emovere
Leiden
(Op)groeien in verbinding Aware Parenting geeft je handvatten om vanuit verbondenheid en met aandacht voor emoties en onvoorwaardelijke liefde je kind te begeleiden in het opgroeien.
Zielsveel
Kinderen-Ouders
Nieuw licht op wat in jou leeft met verhalen vertellen en spelen.
Zielsveel
Leidschendam
Kinderen krijgen de ruimte om tot uiting te brengen wat in hun leeft door ze mee te nemen in een verhaal en door ze hun eigen verhaal te laten spelen.
Niky Steendam-Jobse - De Voedingsjuf
Kinderen-Ouders
Voedingsdeskundige & docent, Voedingsadvies en -coaching
Niky Steendam-Jobse - De Voedingsjuf
Delft
“Het is mijn missie om kinderen en de volwassenen om hen heen, kennis en bewustwording bij te brengen over de voedingskeuzes die ze maken.”
Buddha kids
Kinderen-Ouders
Massage en Mediatie lessen voor kinderen
Buddha kids
Amsterdam
Massage en Meditaie Lessen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.
Vuurkind - Laura Frauenfelder
Kinderen-Ouders
Training & Coaching voor ouders van gevoelige, drukke kinderen, blijvend rust in huis
Vuurkind - Laura Frauenfelder
Wateringen
Voor ouders van een gevoelig, druk kind met een sterke wil​ die voorbij de stempel kijken. Ik help je begrijpen waarom je gevoelige kind zo druk & overprikkeld is en leer je hoe je jouw kind écht helpt en blijvend rust realiseert in jouw gezin

Over Kinderen-Ouders

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vind je een handig overzicht van het professionele aanbod ondersteuning van kinderen en ouders in de regio . 

Alle rubrieken

Astrologie Orthomoleculaire therapie Mindfulness & Compassie Sjamanisme Kristallen en (Edel)stenen Familie- en systeemopstellingen Kruidentherapie & Bloesemtherapie Centra voor Gezondheidszorg Natuurgeneeskunde Healing en reading Stressmanagement Medium Dieren Catering Muziek & Zang Retraites Gestalttherapie Psychologische hulp Stemwerk & Stemcoaching Coaching - Kledingcoach Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Sociaal ondernemen Reizen & Vakanties Drukwerk en uitgeverij Body Stress Release Theater Communicatie en presentatie Kinesiologie Energetisch werk Circulaire economie Gezondheids- en vitaliteitscoaching NLP Vasten en reinigen Cadeaus en Gadgets Winkels Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Bedrijfscoaching Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Storytelling & Schrijven Verzorgingsprodukten Organisatieontwikkeling en advies Verlies- en rouwbegeleiding Natuurbeleving Horeca & Catering Shiatsu Therapie Reiki en magnetiseren Mediation Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Kunstzinnige therapie Meditatie Biografisch werk & Verhalen Therapie (diverse) Relatietherapie Bioresonantie Centra voor Bewustwording Administratieve dienstverlening Creativiteit Deeleconomie Haptonomie & Haptotherapie Kindertherapie Voedingsadvies & Coaching Regressie- en reïncarnatietherapie Sport en Beweging Vrouwenwerk Permacultuur Kunst Grafisch- en Webdesign Land- en Tuinbouw Verhuur Accommodaties Feng Shui Lichaamsgerichte Therapie Zijnsgeörienteerde begeleiding Osteopathie Psychotherapie Financiële dienstverlening Hypnotherapie Massage Ademtherapie Ambacht & 2ehands & Design Kleding Juridische dienstverlening Coaching - Wandelcoaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Counselling Rituelen en Ceremonies Filosofie Traumatherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Levensbeschouwing en Religie Energie- en klimaatbeheer Psychosociale therapie Acupunctuur Coaching - Loopbaancoaching Mannenwerk Lichaamswerk Persoonlijke Begeleiding Bouwen en Wonen Zwangerschapsbegeleiding Wellness Natuur, Tuin en Landschap Opleiding en Training Fotografie Homeopathie Seksualiteit en Intimiteit Yoga Craniosacraal therapie Professional organizer Coaching - Kindercoaching Kinderen-Ouders Stervens- en uitvaartbegeleiding Zelfrealisatie Handanalyse & Handlezen Persoonlijke verzorging Fysiotherapie Dans & Beweging