Zoek professional in Kinderen-Ouders | Bewust Netwerk

de weg naar de kern
Kinderen-Ouders
Kindertolk en nieuwetijd gezins-, jongeren en kinder coach
de weg naar de kern
Ameide
Als kindertolk vertaal ik het gedrag of de klachten van een kinderen naar het leven van de ouders. Liefdevolle inzichten,die ouders laten zien dat de persoonlijke boodschap van hun kind uitnodigt tot handelen. Welke spiegel word jou voor gehouden?
Foodies and Family
Kinderen-Ouders
Kookworkshops voor het hele gezin!
Foodies and Family
Den Haag
Kookworkshops voor ouders en kinderen
Zielsveel
Kinderen-Ouders
Ontspannen door meditatietechnieken en zang als hulp bij herstel
Zielsveel
Leiden
Omdat werkelijk kunnen ontspannen ook werkelijk bijdraagt aan genezen en welzijn, bied ik je als ouder of verzorger een methode waarmee je voor je kind een verschil kunt maken. Die methode is gebaseerd op meditatietechnieken en zang.
ConsciousKids
Kinderen-Ouders
Bewustzijnsontwikkeling
ConsciousKids
Den Haag
ConsciousKids heeft als missie kinderen pure en warme ruimte te bieden en ze met creativiteit, avontuur, ontspanning én een dosis gekkigheid in verbinding te brengen met hun oer-kracht en authenticiteit. Daarin voelen ze enorme liefde voor zichzelf.
Marga van Holsteijn
Kinderen-Ouders
Gelukkig Samengesteld Gezin | Praktijk Trotse Moeders
Marga van Holsteijn
Delft
Als gezinstherapeut heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van moeders van een samengesteld gezin. Het runnen van een stiefsysteem is een flinke uitdaging. Ik help stiefmoeders om zelfbewust en met vertrouwen hun plek in het gezin in te nemen.
Praktijk Emovere
Kinderen-Ouders
Aware Parenting ; holistisch GZ-psycholoog en coach voor bewuste ouders
Praktijk Emovere
Leiden
(Op)groeien in verbinding Aware Parenting geeft je handvatten om vanuit verbondenheid en met aandacht voor emoties en onvoorwaardelijke liefde je kind te begeleiden in het opgroeien.
Tuin&Kruid
Kinderen-Ouders
Voorlichting stichting Kind en Voeding
Tuin&Kruid
Barneveld
Wandelcoach, Natuurvoedingsadviseur, moestuin-begeleiding, voorlichter bij stichting Kind en Voeding
www.suzenergie.nl
Kinderen-Ouders
Luisterkind werker
www.suzenergie.nl
Roelofarendsveen
De luisterkind methode is een prettige manier om inzicht te krijgen in het gedrag van je kind, waarbij hij of zij niet naar een praktijk hoeft te komen omdat de afstemming op afstand plaats vindt.
VitalbyFood / Anneke
Kinderen-Ouders
Voeding & lifestyle voor een blij lijf en hoofd van je kind
VitalbyFood / Anneke
Katwijk aan zee
Om mij heen zie ik steeds meer kinderen die spanning ervaren, kinderen met AD(H)D, gevoelige kinderen, kinderen met gedragsproblematiek, minder zelfvertrouwen en overgewicht. De balans is zoek. Ik help jou en je kind van chaos naar meer rust!
Blink
Kinderen-Ouders
Blink basisschool
Blink
Culemborg
Praktijk Anneke Stuij
Kinderen-Ouders
Sessies voor ontspanning voor kinderen en volwassenen
Praktijk Anneke Stuij
Lochem
Kinderyogatuin Zwiep
Kinderen-Ouders
Mindfulness, Yoga & Mind Walk voor kinderen en jongeren
Kinderyogatuin Zwiep
Lochem
Mindfulness, Yoga & Mind Walk voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar.
Praktijk Kindertijd
Kinderen-Ouders
Coaching en therapie voor kinderen en ouders
Praktijk Kindertijd
Lochem
Praktijk Kindertijd te Lochem biedt coaching en therapie aan kinderen en tieners die last hebben van emotionele problemen of gedragsproblemen, thuis of op school. De hulp is ook gericht op de ouders, met opvoedondersteuning en (holistische) coaching.
Goudeerlijk - voor kind, ouder & professional
Kinderen-Ouders
Goudeerlijk - voor kind, ouder & professional
Goudeerlijk - voor kind, ouder & professional
Westland
Goudeerlijk streeft naar een wereld vol blije en ontspannen kinderen. Daarom bieden wij diverse diensten aan voor zowel kinderen, ouders als professionals.
de weg naar de kern
Kinderen-Ouders
Kindertolk en nieuwetijds gezins-, jongeren- en kindercoach
de weg naar de kern
Ameide
Weet jij geen raad met het gedrag van je nieuwetijdskind, is er veel strijd en ruzie tussen jullie? Wil je

Over Kinderen-Ouders

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vind je een handig overzicht van het professionele aanbod ondersteuning van kinderen en ouders in de regio . 

Alle rubrieken

Psychologische hulp Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Natuur, Tuin en Landschap Dieren Creativiteit Coaching - Kindercoaching Opleiding en Training Craniosacraal therapie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Horeca & Catering Fysiotherapie Storytelling & Schrijven Land- en Tuinbouw Centra voor Gezondheidszorg Oosterse Geneeswijzen Verzorgingsprodukten Massage Ayurveda Verlies- en rouwbegeleiding Psychotherapie Persoonlijke Begeleiding Reizen & Vakanties Coaching - Leiderschapscoaching Vrouwenspiritualiteit Administratieve dienstverlening Filosofie Coaching - Lifecoaching Lichaamsgerichte Therapie Seksualiteit en Intimiteit Yoga Kinderen-Ouders Wellness Gestalttherapie Drukwerk en uitgeverij Hypnotherapie Vrouwenwerk Coaching - Diverse Coaching Rituelen en Ceremonies Energetisch werk Mindfulness & Compassie Kunstzinnige therapie Sjamanisme Sport en Beweging Kunst Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Feng Shui Shiatsu Therapie Kinderopvang Retraites Bouwen en Wonen Kinesiologie Kleurentherapie Coaching - Wandelcoaching Ergonomie Professional organizer Kruidentherapie Stemwerk & Stemcoaching Deeleconomie Voetreflexologie & Voetzorg Permacultuur Regressie- en reïncarnatietherapie Acupunctuur Reiki en magnetiseren Ademtherapie Organisatieontwikkeling en advies Verhuur Accommodaties Theater Gezondheids- en vitaliteitscoaching Homeopathie Coaching - Bedrijfscoaching NLP Coaching - Relatiecoaching Lichaamswerk Osteopathie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Therapie (diverse) Grafisch- en Webdesign Zelfrealisatie Centra voor Bewustwording Astrologie Mannenwerk Zijnsgeörienteerde begeleiding Kristallen en (Edel)stenen Body Stress Release Communicatie en presentatie Biografisch werk & Verhalen Sociaal ondernemen Coaching - Kledingcoach Handanalyse & Handlezen Healing en reading Zwangerschapsbegeleiding Orthomoleculaire therapie Stervens- en uitvaartbegeleiding Counselling Ruilhandel Coaching - Loopbaancoaching Bioresonantie Winkels Dans & Beweging Medium Familie- en systeemopstellingen Kindertherapie Circulaire economie Psychosociale therapie Kleding Persoonlijke verzorging Voedingsadvies & Coaching Stressmanagement Cadeaus en Gadgets Traumatherapie Muziek & Zang Mediation Meditatie Haptonomie & Haptotherapie Vasten en reinigen Relatietherapie Catering Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening