Zoek professional in Kinderen-Ouders | Bewust Netwerk

Praktijk Hart voor Jou
Kinderen-Ouders
Jouw kind als liefdevolle spiegel - Kindertolk®, coaching en begeleiding voor jou en je gezin
Praktijk Hart voor Jou
Noordwijk
Kinderen spiegelen ons als ouders, dat waar wij mee aan de slag mogen. Door in de spiegel van je kind te kijken, kan je echte verandering creëren. Niet alleen je kind en jij zullen veranderen, maar ook de band die je met je kind hebt.
Kinderyogatuin Zwiep
Kinderen-Ouders
Mindfulness, Yoga & Mind Walk voor kinderen en jongeren
Kinderyogatuin Zwiep
Lochem
Mindfulness, Yoga & Mind Walk voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar.
Zielsveel
Kinderen-Ouders
Ontspannen door meditatietechnieken en zang als hulp bij herstel
Zielsveel
Leiden
Omdat werkelijk kunnen ontspannen ook werkelijk bijdraagt aan genezen en welzijn, bied ik je als ouder of verzorger een methode waarmee je voor je kind een verschil kunt maken. Die methode is gebaseerd op meditatietechnieken en zang.
Tuin&Kruid
Kinderen-Ouders
Voorlichting stichting Kind en Voeding
Tuin&Kruid
Barneveld
Wandelcoach, Natuurvoedingsadviseur, moestuin-begeleiding, voorlichter bij stichting Kind en Voeding
Marga van Holsteijn
Kinderen-Ouders
Gelukkig Samengesteld Gezin | Praktijk Trotse Moeders
Marga van Holsteijn
Delft
Als stiefexpert ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met een samengesteld gezin. Het runnen van een stiefsysteem is een flinke uitdaging. Ik help stiefmoeders om zelfbewust en met vertrouwen hun plek in het gezin in te nemen.
Praktijk Emovere
Kinderen-Ouders
Aware Parenting ; holistisch GZ-psycholoog en coach voor bewuste ouders
Praktijk Emovere
Leiden
(Op)groeien in verbinding Aware Parenting geeft je handvatten om vanuit verbondenheid en met aandacht voor emoties en onvoorwaardelijke liefde je kind te begeleiden in het opgroeien.
www.suzenergie.nl
Kinderen-Ouders
Luisterkind werker
www.suzenergie.nl
Roelofarendsveen
De luisterkind methode is een prettige manier om inzicht te krijgen in het gedrag van je kind, waarbij hij of zij niet naar een praktijk hoeft te komen omdat de afstemming op afstand plaats vindt.
Blink
Kinderen-Ouders
Blink basisschool
Blink
Culemborg
Praktijk Kindertijd
Kinderen-Ouders
Coaching en therapie voor kinderen en ouders
Praktijk Kindertijd
Lochem
Praktijk Kindertijd te Lochem biedt coaching en therapie aan kinderen en tieners die last hebben van emotionele problemen of gedragsproblemen, thuis of op school. De hulp is ook gericht op de ouders, met opvoedondersteuning en (holistische) coaching.
De Kinderexpert
Kinderen-Ouders
Kinderen laten opgroeien met een zelfverzekerde mindset
De Kinderexpert
Sassenheim
De Kinderexpert geeft aan ouders en opvoedondersteuners handvatten en tips&tricks. Biedt inspirerende werkvormen en workshops aan om vroegtijdig kinderen kennis te laten maken met hun innerlijke wereld. Met elkaar alle kinderen laten stralen.
VitalbyFood / Anneke
Kinderen-Ouders
Voeding & lifestyle voor een blij lijf en hoofd van je kind
VitalbyFood / Anneke
Katwijk aan zee
Om mij heen zie ik steeds meer kinderen die spanning ervaren, kinderen met AD(H)D, gevoelige kinderen, kinderen met gedragsproblematiek, minder zelfvertrouwen en overgewicht. De balans is zoek. Ik help jou en je kind van chaos naar meer rust!

Over Kinderen-Ouders

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vind je een handig overzicht van het professionele aanbod ondersteuning van kinderen en ouders in de regio . 

Alle rubrieken

Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Dieren Kleurentherapie Handanalyse & Handlezen Theater Opleiding en Training Rituelen en Ceremonies Familie- en systeemopstellingen Coaching - Wandelcoaching Ayurveda Natuurbeleving Coaching - Relatiecoaching Verzorgingsprodukten Stressmanagement Traumatherapie Ademtherapie Stervens- en uitvaartbegeleiding Centra voor Gezondheidszorg Therapie (diverse) Bioresonantie Winkels Grafisch- en Webdesign Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Voetreflexologie & Voetzorg Energetisch werk Zelfrealisatie Mediation Ergonomie Gestalttherapie Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Shiatsu Therapie Counselling Coaching - Loopbaancoaching Healing en reading Biografisch werk & Verhalen Craniosacraal therapie Acupunctuur Horeca & Catering Medium Financiële dienstverlening Coaching - Kledingcoach Vasten en reinigen Circulaire economie Organisatieontwikkeling en advies Drukwerk en uitgeverij Zwangerschapsbegeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Natuur, Tuin en Landschap Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Massage Permacultuur Yoga Centra voor Bewustwording Feng Shui Vrouwenwerk Kunst Mannenwerk Osteopathie Lichaamsgerichte Therapie Verhuur Accommodaties Filosofie Voedingsadvies & Coaching Cadeaus en Gadgets Sociaal ondernemen Professional organizer Creativiteit Reizen & Vakanties Kunstzinnige therapie Coaching - Kindercoaching Sport en Beweging Kristallen en (Edel)stenen Fysiotherapie Catering Psychotherapie Kleding Mindfulness & Compassie Seksualiteit en Intimiteit Energie- en klimaatbeheer Storytelling & Schrijven Persoonlijke Begeleiding Lichaamswerk Psychosociale therapie Kindertherapie Body Stress Release Coaching - Diverse Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Kruidentherapie Kinderen-Ouders Wellness NLP Hypnotherapie Homeopathie Muziek & Zang Communicatie en presentatie Land- en Tuinbouw Psychologische hulp Kinesiologie Stemwerk & Stemcoaching Administratieve dienstverlening Dans & Beweging Coaching - Lifecoaching Vrouwenspiritualiteit Persoonlijke verzorging Retraites Meditatie Kinderopvang Zijnsgeörienteerde begeleiding Verlies- en rouwbegeleiding Reiki en magnetiseren Gezondheids- en vitaliteitscoaching Haptonomie & Haptotherapie Relatietherapie Sjamanisme Deeleconomie Astrologie Coaching - Leiderschapscoaching