Zoek professional in Coaching - Kindercoaching | Bewust Netwerk

Marloes Kindercoaching
Coaching - Kindercoaching
Jongensenergie (ook voor meisjes), Weerbaarheidstraining, Hooggevoelig, ADHD, add, licht-autisme
Marloes Kindercoaching
De Lier
Pedagoog en Prikkelstormcoach. Ik richt mij op jongens en meisjes met jongensenergie. Moeders met jongens. Ik geef 6 Levenslessen/ Weerbaarheidstraining in een knus Atelier of bij jou op school. Ik zet ieder kind met beide benen op de grond.
Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke
Coaching - Kindercoaching
Lichaamsgerichte kindercoaching - Kom tot bloei van binnenuit!
Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke
Den Haag
Als lichaamsgerichte kindercoach ondersteun ik kinderen om hun 'ik-kracht' te vergroten zodat ze van binnenuit tot bloei kunnen komen en praktische handvatten hebben om krachtig te blijven.
Praktijk Sonja Elsenburg
Coaching - Kindercoaching
Coach voor kind en ouder
Praktijk Sonja Elsenburg
Amersfoort
Ben jij voor jouw kind op zoek naar helpende handen? Naar iemand die er met volle aandacht voor jouw kind is, op zoek gaat naar kwaliteiten en handvatten geeft voor de hobbels in het leven? Je bent van harte welkom!
Prakijk Erbij
Coaching - Kindercoaching
Praktijk Erbij | Integratieve kind- en jeugd therapie
Prakijk Erbij
Sassenheim
Integratieve kind- en jeugd therapie / coaching / oudercaching / mindfulness
Licht-op-Talent
Coaching - Kindercoaching
Leert (onbewust) begaafde kinderen met vertrouwen kijken naar zichzelf.
Licht-op-Talent
Hillegom
Kinderen leren in kortdurende trainingen positief naar zichzelf te kijken. Ze ervaren wat al wel lukt en waar hun kracht ligt. Dat geeft zelfvertrouwen, waardoor ze weer kunnen ontwikkelen. Mijn specialisatie ligt bij begaafde kinderen.
Bertine Vermeer / De Thuisvlinder
Coaching - Kindercoaching
Kinder- en jongerencoaching bij hoogsensitiviteit
Bertine Vermeer / De Thuisvlinder
Honselersdijk
Als HSP kindercoach help ik kinderen en jongeren bij het zichzelf beter begrijpen en te ontdekken waar hun talenten en ook hun valkuilen liggen; bij de bewustwording van innerlijke stemmetjes en patronen en bij het voorkomen van overprikkeling.
Adrianne van Peet
Coaching - Kindercoaching
Praktijk Kind met Aandacht
Adrianne van Peet
Delft
Kind met Aandacht geeft mindfulnesstrainingen (methode Eline Snel) en kindercoaching aan kinderen. Kinderen ontdekken tools waarmee met gerichte aandacht en zonder oordeel grip op zichzelf en hun omgeving kan ontstaan. Ouders gaan en doen mee.
Op-voeding
Coaching - Kindercoaching
Specialisatie: opvoedingsvragen i.c.m. kindervoeding
Op-voeding
Den Haag
Opvoeding en voeding staan met elkaar in verbinding. Als pedagoog - en voedingscoach weet ik hier een verbinding in te maken en samen met jou als opvoeder te kijken naar waar jij een extra paar ogen en/of handen kunt gebruiken.
Coachhond
Coaching - Kindercoaching
Speltherapie: op een speelse manier werken aan vaardigheden
Coachhond
Aalsmeer
Op een speelse wijze begeleid ik (hoog) sensitieve kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Ik help ze om te gaan met alle prikkels om hen heen en werk aan hun zelfvertrouwen. Ik doe dit samen met mijn therapiehond Fergie.
Kind & Aandacht
Coaching - Kindercoaching
Kind & Aandacht - Mindfulness & Coaching voor kinderen
Kind & Aandacht
Naaldwijk
Kind & Aandacht biedt toegankelijke, kortlopende, 1-op-1 coaching voor kinderen in de basisschoolleeftijd en voor pubers. Met speelse en krachtige methodieken help ik kinderen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun zelfvertrouwen te vergroten.
Move & Mind
Coaching - Kindercoaching
Kinder- en jongeren coaching | Move & Mind | specialisatie langdurige pijn- en vermoeidheid
Move & Mind
Amersfoort
Altijd moe? Steeds weer pijn? Leven met langdurige pijn of vermoeidheid is heel vervelend. Misschien maakt het je moedeloos, verdrietig of boos en hangt het als een donkere wolk boven je hoofd. Waarom gaat die pijn nou niet weg? Ik zal je helpen!
Mirjam Vijverberg-van der Gaag
Coaching - Kindercoaching
Kindercoach | Met Stip geloven in je eigen kunnen!
Mirjam Vijverberg-van der Gaag
Delft
Elk gedrag heeft een positieve intentie. Het kind wil iets vertellen met zijn/haar gedrag. Maakt u zich ongerust of belemmert het gedrag de ontwikkeling van uw kind? Ik bied hulp in welzijn en gedrag, huiswerk en RT. Ook bij u thuis en op school.
Bureau Geluk(t)
Coaching - Kindercoaching
Coaching kind, ouder, gezin & (jong) volwassenen: Hoogbegaafdheid & hooggevoeligheid
Bureau Geluk(t)
Lisse
Wij begeleiden kinderen, jongeren, ouder(s), gezinnen en (jong) volwassenen bij de uitdagingen rondom hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Dit kan in één op één trajecten en in groepsverband plaatsvinden.
Terug in het nu
Coaching - Kindercoaching
Onthul je innerlijke wereld
Terug in het nu
Culemborg
Creative Coaching als middel om tot inzicht te komen!
Marjanne Roodenburg-Kindercoach
Coaching - Kindercoaching
kindercoach
Marjanne Roodenburg-Kindercoach
Aalsmeer
Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat je kind weer lekker in z'n vel zit en het binnen jullie gezin weer gezellig is.
Springboon Kinder- en gezinsprofessionals
Coaching - Kindercoaching
Springboon Groeikracht voor Kind en Gezin
Springboon Kinder- en gezinsprofessionals
Warnsveld
Springboon Kind- en gezinscoaching is er voor ouder en kind bij opvoed-, gedrags- en ontwikkelingsvragen. Voor professionals verzorgt Springboon trainingen vanuit de kinderkarakterologie. LOEP het Spel ligt aan de basis van traject en training.
Rianka Kindt
Coaching - Kindercoaching
Coaching en therapie voor kinderen, jongeren en ouders
Rianka Kindt
Delft
Praktijk Kindtwijzer begeleidt kinderen en jongeren spelenderwijs hun eigen kracht te ontdekken. Zodat ze uitgroeien tot de gelukkigste versie van zichzelf!
Praktijk Souldrops
Coaching - Kindercoaching
Kindercoaching, Kindertherapie, Traumatherapie en EMDR
Praktijk Souldrops
Groningen
Zit jouw kind niet lekker in zijn vel? Voelt het zich angstig, verdrietig, boos of somber? Of heeft het last van lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn of buikpijn? Voelt het zich onzeker of wordt het gepest? Is het stil of juist opstandig?
Coaching - Kindercoaching
coachpraktijk de Berenbrigade
Culemborg
Bij de Berenbrigade kun je terecht als je kind of puber vastloopt in het leren, de concentratie, onzekerheid of faalangst. We onderzoeken welke kwaliteiten en talenten er versterkt kunnen worden om het tij te keren en te bouwen aan zelfvertrouwen.

Over Coaching - Kindercoaching

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vind je een handig overzicht van het professionele aanbod van Kindercoaching in de regio . 

Tijdens een kindercoachingstraject leren kinderen hun eigen kracht kennen waardoor ze steviger in hun schoenen staan en lekkerder in hun vel zitten.

Een kindercoach leert een kind zichzelf te zijn, de eigen kwaliteit te (her)ontdekken en hiermee het zelfvertrouwen op een gezond niveau te brengen. Zo leren kinderen om hun eigen denken en handelen zelf positief te beïnvloeden.

Met verschillende vormen van spel (praten, luisteren, kijken en voelen) wordt het kind verder geholpen. De begeleiding voor kinderen is laagdrempelig, vertrouwd, veilig en helend.

Alle rubrieken

Shiatsu Therapie Circulaire economie Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Mindfulness & Compassie Dieren Regressie- en reïncarnatietherapie Craniosacraal therapie Administratieve dienstverlening Vrouwenspiritualiteit Psychologische hulp Homeopathie Biografisch werk & Verhalen Reizen & Vakanties Ayurveda Kleding Coaching - Leiderschapscoaching Verlies- en rouwbegeleiding Kunst Kleurentherapie Cadeaus en Gadgets Stemwerk & Stemcoaching NLP Counselling Drukwerk en uitgeverij Familie- en systeemopstellingen Retraites Natuur, Tuin en Landschap Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Mannenwerk Coaching - Lifecoaching Hypnotherapie Sociaal ondernemen Handanalyse & Handlezen Zwangerschapsbegeleiding Relatietherapie Kinderen-Ouders Kruidentherapie Psychotherapie Traumatherapie Catering Coaching - Diverse Coaching Opleiding en Training Astrologie Voedingsadvies & Coaching Ademtherapie Wellness Persoonlijke verzorging Orthomoleculaire therapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Yoga Feng Shui Centra voor Gezondheidszorg Theater Dans & Beweging Sjamanisme Vrouwenwerk Kristallen en (Edel)stenen Body Stress Release Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Communicatie en presentatie Kinderopvang Zelfrealisatie Acupunctuur Massage Natuurbeleving Therapie (diverse) Lichaamsgerichte Therapie Rituelen en Ceremonies Filosofie Grafisch- en Webdesign Bouwen en Wonen Meditatie Storytelling & Schrijven Gestalttherapie Kunstzinnige therapie Kindertherapie Seksualiteit en Intimiteit Lichaamswerk Verzorgingsprodukten Haptonomie & Haptotherapie Professional organizer Muziek & Zang Coaching - Kindercoaching Coaching - Relatiecoaching Ergonomie Reiki en magnetiseren Bioresonantie Deeleconomie Horeca & Catering Energie- en klimaatbeheer Natuurgeneeskunde Kinesiologie Persoonlijke Begeleiding Winkels Centra voor Bewustwording Vasten en reinigen Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Psychosociale therapie Coaching - Wandelcoaching Energetisch werk Creativiteit Mediation Healing en reading Coaching - Loopbaancoaching Medium Coaching - Kledingcoach Voetreflexologie & Voetzorg Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Osteopathie Fysiotherapie Land- en Tuinbouw Financiële dienstverlening Zijnsgeörienteerde begeleiding Sport en Beweging Verhuur Accommodaties Coaching - Bedrijfscoaching