Groepslessen Healing Tao | Van stress naar evenwicht

Praktijk Els Burbank
Winterswijk Kotten

Van stress naar vitaliteit: Groepslessen Healing Tao door Els Burbank. OPEN LESSEN Januari 2022

Januari-open-lessen-maand!

Op maandagavond van 19.00 - 20.30 uur (10, 17 en 24 jan), 

dinsdagochtend 9.30-11 uur

dinsdagavond 19.00- 20.30 uur ( 11, 18, 25 jan) , 

zondagochtend van  9.30-11 uur (16, 23 en 30 jan) 

zijn-er-open-lessen-waar-je-per-keer-voor-kunt-aanmelden. 

bijdrage €15,- per les

Wat-komt-er-aan-bod: Langzaam opstarten na de winterrust met Tao Yin bewegingen, psoas en nier qi gong, passend bij de winter-waterenergie in een trage beweging naar de opkomende lente energie met meer ruimte voor lever, ogen, gewrichten en pezen die staan voor de lente-houtenergie.

We maken kennis met de organen volgens de Chinese 5-elementen visie; werken we met de helende klanken, innerlijke glimlach en verschillende qi gong oefeningen. Hiermee ontdoen we onze meridianen van blokkades, ontgiften we onze organen en vitaliseren we onze energiehuishouding. Aansluitend op het seizoen geven we aandacht aan de organen die hierbij passen.

Healing Tao is een zeer effectief systeem van qi gong oefeningen en meditaties waarmee we zowel onze vitaliteit als ons zelf-inzicht vergroten. De lessen worden aangeboden in groepen, maar het is een individuele training waarbij je zelf onderzoekt wat goed voor je werkt. De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd en hebben een actieve- en een rustfase (yang en yin), zodat je steeds kunt oefenen met die balans tussen actief zijn en rusten. De eenvoudige oefeningen doen we zittend op een stoel of staand, en zijn in basis voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd.

De-lessen-worden-aangeboden-in-een-fijne-studio-in-Winterswijk-Kotten. 

Aanmelden is noodzakelijk.

Over Praktijk Els Burbank

Uit je hoofd, in je lijf: Ik help mensen zich opnieuw te verbinden met hun centrum.  
Gebruik makend van individuele sessies Chi Nei Tsang Orgaanmassage en groepsgewijze Healing Tao | meditatie in beweging help ik je de spanning in je lijf te herkennen. Blokkades worden zichtbaar en lossen op. Je krijgt meer zachtheid in je lichaam, er ontstaat meer rust in je hoofd.
 


Praktijk Els Burbank

Els Burbank

Haverkampstegge 3
7107AX Winterswijk Kotten

Groepslessen Healing Tao | Van stress naar evenwicht