Groepslessen Healing Tao | Van stress naar evenwicht

Praktijk Els Burbank
Winterswijk Kotten

Van stress naar vitaliteit: Groepslessen Healing Tao door Els Burbank.

Wat is Healing Tao?

Healing Tao is een zeer effectief systeem van 
Qigong bewegingen en meditaties waarmee we zowel onze vitaliteit als ons zelf-inzicht vergroten. 
In de Qigong verbind je je ademhaling met fysieke bewegingen. Deze zijn ontwikkeld om heel gericht in het lichaam de energie rond de organen in beweging te zetten. Je lichaam ontspant, je hoofd komt tot rust. Je ontwikkelt meer souplesse, meer zachtheid.

De lessen worden aangeboden in groepen, maar het is een individuele training waarbij je zelf onderzoekt wat goed voor je werkt. De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd en hebben een actieve- en een rustfase (yang en yin), zodat je steeds kunt oefenen met die balans tussen actief zijn en rusten. 
De eenvoudige oefeningen doen we zittend op een stoel of staand, en zijn in basis voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd.
 

Je hebt baat bij Healing Tao wanneer je iemand bent met terugkerende fysieke spanningsklachten, zoals nekpijn, rugpijn, bekkenbodemklachten. Als je gevoelig bent voor emoties (al dan niet van anderen). Als je verlangt naar meer zachtheid en meer gemak, ook wel WuWei - doen door niet te doen. 

De training brengt je meer in contact met jezelf. Je gaat emoties in je lijf herkennen, omarmen en uitzuiveren. Je komt meer in contact met je centrum en ervaart meer energie. Je komt zachter in je zelf en stabieler in het leven te staan.

De-lessen-worden-aangeboden-in-een-fijne-studio-in-Winterswijk-Kotten. 

Aanmelden is noodzakelijk.

Over Praktijk Els Burbank

Vitaliteit vanuit je buik. In je buik huist je krachtcentrum, je batterij, de bron van je levensenergie. 
Gebruik makend van individuele sessies Chi Nei Tsang Orgaanmassage en groepsgewijze Healing Tao | meditatie in beweging help ik je de spanning in je lijf te herkennen. Je komt meer in contact met je lichaam en met je energetisch centrum. Blokkades worden zichtbaar en lossen op. Je krijgt meer zachtheid in je lichaam, er ontstaat meer rust in je hoofd. Je gaat verfrist en zacht energiek de deur uit.
 


Praktijk Els Burbank

Els Burbank

Haverkampstegge 3
7107AX Winterswijk Kotten

Groepslessen Healing Tao | Van stress naar evenwicht

Wat doe ik nog meer?

Dans & Beweging
Workshops & Dansvoorstellingen
Den Haag
Heb je zin om in jaar 2023 meer te bewegen? Ben je op zoek naar een bewuste bewegingskunst? Ben je benieuwd om euritmie te leren kennen of wil je je kennis verdiepen?
Massage
Individuele Chi Nei Tsang Orgaanmassage | Praktijk Els Burbank
Winterswijk Kotten
Welkom bij praktijk Els Burbank voor Chi Nei Tsang Orgaanmassage. Orgaanmassage is een doeltreffende ingang om meer in contact te komen met zowel fysieke als emotionele lagen in je lijf.
Healing en reading
Balans herstellen en levensenergie vrij laten stromen door energetische behandelingen.
Lisse
Healing Een energetische healing herstelt de balans en laat jouw levensenergie weer vrij stromen. Healing helpt o.a. bij emotionele klachten, vermoeidheid, slaapproblemen, opgebrand gevoel, onrust en stress.  
Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor bewustzijn. Leven vanuit je ware essentie. Specialisme, verslavingszorg voor naasten.
Lisse
Wil jij meer vanuit je ware essentie gaan leven? Graag ondersteun ik jou op een ontdekkingsreis naar groei, levensenergie, stabiliteit, kracht, tevredenheid, balans en wat nog meer te ontdekken is. Ook bij een opgebrand gevoel kan dit helpend zijn!
31jan
Workshop
MINDFULNESS in movement
Amsterdam
Vier je eigen authenticiteit en uniekheid in beweging.
Coaching - Wandelcoaching
In beweging, persoonlijk leiderschap, zelfrealisatie
Amersfoort
Ik breng mensen graag in beweging. In de natuur, wandelend met jouw coachingsvraag. De symboliek in de natuur als leidraad.
Kunst
Beweging Workshops, Fotokunst & Artistieke Interventie
Den Haag
Kunst als middel om dichter bij mijzelf te staan.