Workshops in positief denken door zelfreflectie in combinatie met overnachting & ontspanning

Powerful Breaks
Den Haag

Je leert verschillende kanten van je eigen persoonlijkheid herkennen en accepteren. De workshops zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek uit de positieve psychologie.

Zelfreflectie loopt als een rode draad door alle workshops van Powerful Breaks. Je gaat je eigen gedachten, gedragingen en emoties onderzoeken.
De bedoeling van zelfreflectie is om je te helpen bij positieve verandering in je eigen gedrag en hoe je de dingen waarneemt. Ook leer je hoe je het positieve in het leven meer kunt zien en waarderen.
 

  • Wil je een positieve kijk op jezelf en op het leven ontwikkelen?
  • Wil je een bevredigend en accepterend denkkader ontwikkelen?
  • Wil je meer in balans zijn met je eigen emoties en innerlijk rust ervaren?
  • Wil je drijfveren vinden die je voldoening in het leven geven?
  • Ontdek je graag jouw eigen persoonlijke waarden en wil je meer je hart volgen?
     

Lees meer over onze aanpak en werkwijze op de website powerfulbreaks.

Voor de ultieme combinatie van lichamelijke en geestelijke gezondheid kun je naast het meedoen aan een workshop op de locaties ook ontspannen in de wellness of wandelen in een prachtige bossen en zandduinen.

Kies een workshop wat bij jou past en sta weer in je eigen positieve kracht!

Over Powerful Breaks

Wiemela Mangroo is een gecertificeerd Reiki Master en gediplomeerd in Positieve Psychologie. Zij is hoofdtrainer van Powerful Breaks en regelt de meeste zaken die met het bedrijf te maken hebben.

Zij is gespecialiseerd in het begeleiden en coachen op individueel en groepsniveau. Wat Wiemela zo bijzonder maakt is dat zij anderen in beweging krijgt en je een spiegel voorhoudt. Met haar professionele en persoonlijke aanpak helpt ze jou om de heelheid in jezelf weer terug te vinden.

Wiemela volgde allerlei trainingen en opleidingen om verder te leren over persoonlijke groei en meditatie. Voor haarzelf en om in te kunnen zetten voor anderen.

Wiemela heeft dan voor diverse (welzijn) organisaties mensen gecoacht. Ook heeft zij jarenlang ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten. Zij heeft niet alleen deelgenomen aan verschillende singlereizen, maar heeft ook zelf reizen georganiseerd.

Het ontwikkelen en uitvoeren van workshops, opleidingen en trainingen doet zijn nu al meer dan 20 jaar.

Wandelen in de natuur en intensief bewegen zijn belangrijke inspiratiebronnen voor haar. Humor, anderen verrassen en van betekenis zijn voor anderen geven haar positieve energie. Het geven van Reiki behandelingen doet zij vanuit liefde.

Wiemela ziet het als haar missie om jou te helpen met de ontdekking van jouw authentieke ‘ik’ en spirituele bewustzijn. Wiemela is hoogsensitief en kan daardoor sterk aanvoelen wat jij nodig hebt om te groeien tot een mooi mens.

Laat je verrassen door haar verfrissende, uitdagende en inspirerende aanpak.


Powerful Breaks

Wiemela Mangroo

Isabellaland 1130
2591 SX Den Haag

Workshops in positief denken door zelfreflectie in combinatie met overnachting & ontspanning