Seksueel Ontdekkingswerk

Arati Touch Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk
Nijmegen

Begeleiding bij veranderingsprocessen, levensvragen en seksualiteit voor vrouwen en mannen. Met gebruik van verschillende vormen van aanraking, massage (diepe bindweefsel, vrouwenmassage, tantrisch), (Transformational Breath) ademwerk en coaching.

Wat kan ik verwachten?
Bepalend voor een sessie kan zijn dat je met een specifieke wens of vraag komt, je wilt bijvoorbeeld een ademsessie doen, een Deep Touch bewustwordingsmassage ontvangen of werken aan problematiek rond jouw of jullie gezamenlijke seksualiteit. Toch zoeken we ook nog samen, met deze wens rekening houdend, naar wat je werkelijk nodig blijkt te hebben in het moment. Voorop staat dat jij je op je gemak voelt. Met vertrouwen in mij.

Wat er precies gebeurt tijdens een sessie met mij valt niet altijd makkelijk te voorspellen. Dat kan de sessie dan ook leuk, onverwacht, confronterend of diepgaand maken. Om te beginnen zul je mij ontmoeten en daarmee misschien ook nieuwe aspecten van jezelf. Ik ben open en eerlijk over mezelf en van daaruit ook open en eerlijk geïnteresseerd in jou. Ook ga ik ervan uit dat jij zelf alle antwoorden al in je draagt en zelf verantwoordelijk bent voor je eigen proces. Leidraad in onze ontmoeting zijn openheid op alle gebied, veiligheid, integriteit, vriendelijkheid en plezier.

Meer inhoudelijke informatie kun je vinden op mijn website, en je bent altijd welkom om me te bellen of te mailen.

 

Over Arati Touch Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk

Mijn missie is om mensen te helpen bij hun verlangen naar verbondenheid: lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Op een veilige en heldere manier. In 2011 startte ik mijn praktijk voor Lichaams- Adem- en Ontdekkingswerk, in 2018 startte ik met Seksueel Ontdekkingswerk. Naar buiten komen met dit werk voelt kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ik besef heel goed dat mensen een moedige stap zetten door naar me toe te komen. Steeds opnieuw ben ik enorm dankbaar dat ik ze mag zien opbloeien van alles wat ze bij me leren en hoe vrij ze daarvan worden.

Ik, Ârati Bonte, woon met mijn partner en onze twee dochters in Malden bij Nijmegen. In 2006 begon ik op mijn pad in bewustzijnsontwikkeling als leerling van Yoyo. Sindsdien ben ik gegrepen door het ontdekken van de innerlijke schoonheid in mezelf en in ieder ander mens, dwars door elke verschijningsvorm heen.

Ervaringsdeskundige

Met pijn, verwondering en enthousiasme ben ik zelf door processen gegaan als ‘Geen lol meer in mijn relatie’, ‘Geen lol meer in seks’, ‘Help ik heb borstkanker’, ‘Mijn man vrijt met een andere vrouw’, ‘Hoe kan ik vrij zijn met een gezin?’, ‘Tel ik nog wel mee?’ In mij is de bereidheid en nieuwsgierigheid gegroeid om naar binnen te kijken en alles te onderzoeken waardoor ik geraakt word. Soms is dat pijnlijk en confronterend, maar het zorgt ook voor het oplossen van beperkende overtuigingen, met een grotere ontspanning als gevolg.

Dit heeft mij blijer, steviger, mooier gemaakt. Ik geef ruimte, ben aandachtig, maar ook eerlijk en spontaan. Ik kan uitnodigend en grensverleggend zijn in mijn begeleiding, en doe dat altijd in afstemming met jou.

Seksueel Ontdekkingswerk

De afgelopen jaren zag ik in mijn praktijk vaak mensen die met intimiteits- en seksualiteitsissues kwamen. Dat vond ik inspirerend maar ook confronterend, voor mij de aanleiding om me verder gaan verdiepen in seksuologisch lichaamswerk. Deze thema’s zijn doorgaans een groot taboe in onze maatschappij. Als er vrijuit over gesproken kan worden, komt er ook een weg vrij voor innerlijke rijkdom en een dieper gevoel van verbonden zijn.

Opgeleid door het leven én in de:

- Flowering en Gardener training bij Yoyo van der Kooi, centrum voor Levenskunst. Twee trajecten gericht op de kunst van het leven en veranderprocessen.

- Encountertraining bij de Humaniversity in Egmond aan Zee. Pittige training over eerlijk zijn in ontmoetingen en emotioneel loslaten.

- Opleiding diepe bindweefselmassage bij centrum voor Levenskunst. Ook wel Postural Integration of Myofascial Energetic Release genoemd (MER).

- Ademcoach en trainer bij Nadja Benschop, Altractive en Wilna Eenkhoorn. Transformational Breath is diep en transformerend ademwerk.

-Tantrisch vrouwenwerk bij Jacqueline Snelder, Marya Norell en Carole Verbeeck.

- The Wheel of Consent bij Betty Martin, training over geven en ontvangen binnen relaties.

- The Wheel of Consent voor geliefden bij Matthias Schwenteck en Robyn Dalzen.

- Sexological Bodywork en Somatic Sex Coach opleiding (internationaal) bij Uma Ayelet en Deej Juventin in Byron Bay en Berlijn.

- Ritual Play facilitator opleiding bij Marina Kronkvist.


Arati Touch Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk

Arati Bonte

Sikkelstraat 3
6532 VA Nijmegen

Seksueel Ontdekkingswerk

Wat doe ik nog meer?

21jan
Workshop
Opstellingen
Zelhem
Je verlangen opstellen. Waar verlang je naar en wat maakt dat je dat verlangen nog niet kan leven? Heb je een vraag omtrent het familiesysteem? Of algemeen vragen over werk, liefde, ziekte en patronen?
10feb
Workshop
Weer vrij in mijn lijf!
Zelhem
Driedaagse workshop Weer vrij in mijn lijf! Wil je weer natuurlijke intimiteit beleven? Heb je last van grensoverschrijdende ervaringen en wil je dat verwerken? Dan is deze workshop iets voor jou.
Coaching - Lifecoaching
Expert in genderidentiteit/(outdoor)lifecoach/hardlooptrainer
Sassenheim
Expert in genderidentiteit. Voor begeleiding van jou, jouw dierbaren en jouw plek in de maatschappij. Mogen zijn wie jij bent! Ook voor bewust hardlopen, met plezier, efficiënt en effectief, mild naar jezelf hardlopen.
10feb
Retraite
Vrij! met Élkaar - een heel weekend over Intimiteit en Seks in je Lange Relatie
Nijmegen
Vrij! met Elkaar is een weekendworkshop over intimiteit en seks voor stellen in een lange(re) relatie. Hoe kom je uit een soms ingesleten patroon tot elkaar weer spannend vinden? Waarin zouden jullie je vrijer willen voelen? Vind weer inspiratie!
Psychosociale therapie
Praktijk Manasha, Therapie en Bewustzijn
Zelhem
Verhuur Accommodaties
Het groenste hotel van Nederland
Delft
Het groenste hotel in hartje Delft, dat zo weinig mogelijk afval produceert.Duurzame en milieuvriendelijke producten in overvloed. Er is een heerlijk terras, café en vergaderruimtes waar bewuste ont-moetingen kunnen plaatsvinden.
Coaching - Diverse Coaching
Bewust bij Jezelf - Praktijk voor Coaching & Heling
Utrecht
Bewust bij Jezelf is een praktijk voor Coaching en Healing. Door middel van Zijnsoriëntatie(Coaching), Meditatie en Holistische Massage.