Vanuit het hoofd terug in het hart, daar ontmoet je jezelf

Me Time Nancy
Noordwijk

Als Lifecoach en ervaringsdeskundige begeleid ik mensen de regie over hun leven weer terug te krijgen

Als Life-coach en ervaringsdeskundige help ik je de regie over je leven terug te krijgen. 

Wat doe ik anders dan andere lifecoaches?

Door mijn eigen ervaring weet ik hoe je van A naar B kan komen. Ik weet welke stappen je te zetten heb. Ik heb daar dan ook mijn eigen Unieke formule voor ontwikkeld die ik tevens toepas in mijn sessies met succes!!

Je komt hierdoor meteen in beweging en je boekt na het eerste gesprek al direct resultaat. Rust, stress, veel piekeren, dwangmatige gedachten  het wordt allemaal verleden tijd.                                                 

 Wat  Levert het je op?

Een ontspannen leven waarin je het gevoel van vrijheid zal ervaren, jezelf kan zijn, het leven leeft waar jij gelukkig van wordt.

 

Verder ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor mijn coachees mocht dat nodig zijn. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. 

metimenancy 

 

      

 

Over Me Time Nancy

Ik ben Nancy Haasnoot ben getrouwd en heb vier zonen. Ruim elf jaar geleden heb ik een depressie gehad. Het was een hele moeilijke tijd, het begin van mijn reis om mezelf weer terug te vinden. Het ging met vallen en opstaan maar tijdens deze reis heb ik veel geleerd en heeft het mij tot vele inzichten gebracht. Ik ben het leven nog meer gaan waarderen en gaan omarmen. Ik leef mij leven nu zoals ik dat wil in alle vrijheid en blijf dicht bij mezelf. 


Me Time Nancy

Nancy Haasnoot- van Houten

Parelduiker 21
2201XE Noordwijk

Vanuit het hoofd terug in het hart, daar ontmoet je jezelf