zing- en dansdagen - Stembevrijding & biodanza

Lichtvoetig.nl
Bathmen

Zingen en dansen! Het mag weer als we voldoende afstand houden en goed ventileren. We kunnen het leven weer vieren! Vrij zijn. Ruimte innemen, expressie geven aan wie we zijn. Ervaren hoe we in ons vel zitten, luisteren welk geluid we voortbrengen.

In stembevrijding bevrijd je je stem en tegelijkertijd bevrijd je jezelf. Je laat je horen en je gaat jezelf voelen. Je bevrijdt je stem van de krampachtige gedachte dat het 'mooi' zou moeten klinken. Misschien zelfs van het idee dat je maar beter je mond niet open kan doen. Zo'n gedachte klinkt door in je stem en beperkt je in je vrije expressie van wie je bent. 

Stem bevrijden staat los van zingen. Het kan wel leiden tot zingen. Je stem is een rechtstreekse afspiegeling van wat er in je leeft. Je kan je eigen kracht erin terughoren. Ook je kwetsbaarheid. Of je pijn. Natuurlijk ook je liefde. Je stem bevrijden is dus eigenlijk ruimte maken voor wat er in je leeft. Uiting geven. En soms als iets er uit is - voel je je vrij!

We combineren werken met de stem met dansen. Biodanza. Ruimte innemen. Stappen zetten op muziek. Het gaat niet om pasjes of om hoe het eruit. Plezier en beleving staan centraal. Genieten en ervaren is het belangrijkste. 

We organiseren met regelmaat zing- en dans (zon)dagen. Altijd op een prachtige loctatie in Bathmen (de Rosse). Er is heerlijk veel ruimte, dus afstand houden is geen enkel probleem. Je bent van harte welkom. En je vrienden ook. Kosten € 60,-

 

Over Lichtvoetig.nl

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher geven samen biodanza sinds begin 2007. Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in ons leven. We genieten ervan om de spanningen en zorgen van het dagelijks leven los te laten tijdens de dans. Al dansend komen we telkens weer thuis in ons lijf, bij onze gevoelens, in het NU. De muziek en de dans voeden ons hart en geven ons energie. We voelen niet dat we werken want we komen zelf ook iedere keer weer opgeladen uit de 'les'.

Jantine heeft een achtergrond van psychologie, bouwkunde, projectmanagement, onderwijs, training en coaching. Ze traint organisaties in bewustzijn rond contact, vitaliteit en lichaamswijsheid. Daarbij maakt ze ook gebruik van dans en beweging. 

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam en Vilsteren (Unlimited Potential). Ze draagt graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat haar drijft. Ze werkt als (levens)coach, trainer (o.a. in autonome vrouwenkracht) en mediator. Sinds kort is ze ook stembevrijder.


Lichtvoetig.nl

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher

Blankenadijk 2
7437 PP Bathmen

Lid van beroepsvereniging

zing- en dansdagen - Stembevrijding & biodanza