Marlene de Groot - Energetische helende ontspanningsmassages

Zense Coaching
Noordwijk

De energetische helende massages hebben naast ontspanning ook een helende werking. De liefdevolle en warme energie raakt de negativiteit in je lichaam aan en deze begint een transformatie naar positiviteit en heling.

Een heerlijk ontspannende massage en healing in 1. Je hele lichaam ontspant. Je komt weer helemaal bij jezelf en je lichaam laat alle spanning los die er zit. Blokkades worden zichtbaar en lossen op. 

Deze intuïtieve behandeling werkt diep ontspannend en heft blokkades in het lichaam op. Alles in jouw systeem inclusief je denken wordt rustig en gaat op een fijn niveau stromen. Zowel lichaam als geestelijk geeft deze behandeling je een heerlijk warmtevolte metamorfose. 

De massages kunnen ook onderdeel zijn van een HSP coachtraject. 

Over Zense Coaching

Mijn naam is Marlene de Groot van Zense Coaching & Massage.

Ik ben werkzaam als Coach en Energetisch Helend Masseur. Met Zense bied ik coachsessies, energetische behandelingen en workshops waarin je een moment helemaal aandacht hebt voor jezelf. Waarin je aandacht kan geven in wat je nog wil in het leven. Wil je iets oplossen wat je dwars zit zoals de relatie met je partner, dochter of zoon die niet fijn verloopt? Wil je oude pijnen aankijken, door voelen of loslaten? Of wil je een wens zoals zwangerschap uit laten komen? Samen met jou bekijk ik wat jij nodig hebt. Laat ik je de liefde voor jezelf voelen en vergroten. Help ik je te gaan voelen en begrijpen waar je blokkade zit en hoe je voor jezelf veranderingen kunt creeren. Gegarandeerd kom je in beweging en komt er meer ruimte voor positiviteit en levenskracht. Hier gebruik ik verschillende technieken en oefeningen voor zodat je je in het hier en nu tegelijk kunt ontspannen en actiekracht kunt voelen. Vanuit die energie is alles mogelijk als je het een kans geeft♥

 

 

 


Zense Coaching

Marlene de Groot

Overbeek 56
2201 JX Noordwijk

Marlene de Groot - Energetische helende ontspanningsmassages