Massages met nieuwsgierigheid naar de bron.

Amagdala
Amsterdam

Gemasseerd worden is meer dan ontspannen. Door je regelmatig te laten masseren kunnen lichaam en geest overzicht creëren, zit je lekkerder in je vel, word je energieker, ga je stralen en slaap je beter.

Gemasseerd worden is meer dan gewoon ontspannen. Door je regelmatig bij Amagdala te laten masseren kunnen lichaam en geest overzicht creëren, zit je lekkerder in je vel, word je energieker, ga je stralen en slaap je beter. Lichaamsbewustzijn verder ontwikkelen staat voorop bij Amagdala om zo lichaamseigen flow te gebruiken als rustpunt. 

Een variatie aan zintuigen worden tijdens mijn massages geprikkeld om bewust te kunnen los laten wat niet meer nodig is. Met open nieuwsgierigheid onderzoeken we samen wat jouw lijf zegt, bij Amagdala ben jij aan het roer.

Over Amagdala

"Het doel der opvoeding is een kind te laten worden wat het al is". Een zin ooit genoemd door Kees Boeke. Een zin die mij bewust en onbewust heeft gevormd.

Ik zal mij voorstellen, ik ben Magda Donders, holistisch masseur en cultureel freelance.

Bij de kunstacademie in Utrecht ontwikkelde ik mij tot kunstenaar en docent waarna ik met mijn creatieve blik en nieuwschierigheid diverse pubers heb mogen begeleiden om te transformeren tot mens met een basis van wat meer rust en grip. Door de hectiek van het onderwijs kwam ik met mindfullness en diverse lichaamsbewuste cursussen en workshops in aanraking. Dit interesseert me nog enorm en het werken op een middelbare school ontwikkelde zich tot het geven van creatieve wokshops aan kinderen jongeren en volwassenen.

Ondertussen ben ik een paar jaar geleden gestart met een opleiding tot massagetherapeut en heb ik mijn eigen massagepraktijk geopend. Het gedachtengoed van Freud, Jung, Johnson, Levine en Maté inspireren me zo sterk dat ik nog lang niet uitgeleerd ben.  De combinatie van pedagogiek, filosofie en holisme zijn in mijn volledige leven ingeweven. Een mens is voor mij meer dan alleen wat we denken, voelen, fysiek waarnemen of wat er omheen gebeurt. Maar juist een balans tussen al deze vier onderdelen. Met creativiteit en nieuwsgierigheid als invalshoek geef ik mijn massages vorm.


Amagdala

Magda Donders

Kanaalstraat 77-2
1054XA Amsterdam

Massages met nieuwsgierigheid naar de bron.