Women only - Energetisch coaching & healing

Praktijk Senang
Den Haag

Praktijk Senang is de "women only" energetisch coaching praktijk in Den Haag voor vrouwen die last hebben van hun perfectionisme, hard zijn voor zichzelf, graag controle houden en moeilijk kunnen loslaten, veel piekeren en weinig (bewust) v

Als energetisch coach én ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen in het verkrijgen van een betere relatie met zichzelf en daardoor ook met anderen. De werking van haar energiesysteem is hierbij het belangrijkste kompas.

Ben je perfectionistisch en is het vaak niet goed genoeg?
Heb je graag de controle en vind je loslaten moeilijk?
Ben je ruimhartig naar je naasten, maar hard voor jezelf?
Zijn liefdesrelaties en daten vaak ingewikkeld?  
Denk en pieker je meer dan dat je voelt?

Als het antwoord op 1 of meer van bovenstaande vragen "ja" is, dan heeft Praktijk Senang een stoel voor jou. De praktijk heeft een praktijkruimte waar je welkom bent en online consulten zijn ook mogelijk!

Jouw energie als werkboek
Ik heb geleerd hoe ik mij kan afstemmen op het energiesysteem van een ander. Daardoor kan ik iemands energie lezen en dus ook blokkades waarnemen. De plek in het lichaam waar een blokkade zich bevindt, zegt mij iets over het thema dat eraan gekoppeld is. De benadering is holistisch; lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden als geheel behandeld. 

Energetische behandelmethoden die vaak aan bod komen zijn:

  • Chakra energie voelen
  • Gesprekstherapie
  • Meditatie visualisatie
  • Energetisch healing (waaronder Reiki)
  • Aura lezing
  • Aura healing

Neem gerust vrijblijvend contact met me op via mijn contactgegevens. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Over Praktijk Senang

Mijn naam in Anouk Oosthout en ik ben de drijvende kracht achter Praktijk Senang. Ik richt mij op vrouwen en op specifieke coachingsgebieden, omdat ik deze thema's als vrouw zelf heb doorleefd. 

Na verschillende rondes bij een psycholoog koos ik in 2014 voor een andere route. Ik kwam terecht bij een spiritueel coach. Ik hield met haar een grondige energetische schoonmaak op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. In plaats van mezelf andere gedachten en ander gedrag aan te leren, veranderde er iets wezenlijks binnenín mij. Hier begon mijn fascinatie voor het energetische.

In 2017 schonk ik onverdeelde aandacht aan mijn liefdesleven. Dat was tot dan toe jarenlang een worsteling. Ik wilde mijn leven graag delen en een kinderwens was er ook. Via Facebook verscheen coach Klara Adalena op mijn tijdlijn. Ik volgde een intensief 8-weeks programma om mijn man aan te trekken. Dit programma, de lessen en inzichten maakten een diepe, blijvende impact. Zoals op het gebied van negatieve overtuigingen die ik onbewust had over vrouwen en hoe die mijn zelfbeeld beïnvloedden.

In september 2020 studeerde ik na twee intensieve jaren af als Energetisch Therapeut (nu coach) bij Sonnevelt Opleidingen. Tijdens studiejaar 2020-2021 ondersteun ik als klasse-assistent de nieuwe tweedejaars tijdens hun afstudeerjaar.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Anouk


Praktijk Senang

Anouk Oosthout


Den Haag

Women only - Energetisch coaching & healing