dans- en zangdagen - biodanza & stembevrijding

Lichtvoetig.nl
Bathmen

Helaas, we moeten thuis blijven. Voorlopig geen zing- en dansdagen in Bathmen!

Heb je ook zo'n zin om weer te dansen? Om de herwonnen vrijheid helemaal door je heen te laten stromen en uit te drukken hoe je je voelt via beweging en geluid?

Als je danst gaat je levensenergie stromen. Je komt aan in je lichaam. Dansen werkt bevrijdend. Je danst je ballast van je af en komt in het NU. Door fysiek in beweging te komen, ontstaat er ook beweging in je gevoelens en je gedachten. Je krijgt antwoord op vragen als 'Wat beweegt me?' in de bredere zin. Zo vind je de moed om nieuwe stappen te zetten. Op muziek uit alle windstreken dansen we de sterren van de hemel én komen we tot rust. Soms is de dans meditatief. Ons hoofd wordt steeds rustiger en ons hart gaat open. We genieten van de verbinding met onszelf, met elkaar en met het grotere geheel. De kans is groot dat je je vitaal en blij gaat voelen en verbonden met je levensbron.

Op zondagen in Bathmen combineren we dansen met zingen. Of eigenlijk: met stembevrijding. Want het hoeft niet mooi te klinken. je stem bevrijden is het geluid maken dat op dat moment bij jou past, wat er uit jou wil komen.

We hebben een heerlijk grote goed geventileerde ruimte waar alles veilig is. je bent van harte welkom en je vrienden ook! Kosten voor een dag bedragen € 60,-.

 

 

Over Lichtvoetig.nl

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher geven samen biodanza sinds begin 2007. Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in ons leven. We genieten ervan om de spanningen en zorgen van het dagelijks leven los te laten tijdens de dans. Al dansend komen we telkens weer thuis in ons lijf, bij onze gevoelens, in het NU. De muziek en de dans voeden ons hart en geven ons energie. We voelen niet dat we werken want we komen zelf ook iedere keer weer opgeladen uit de 'les'.

Jantine heeft een achtergrond van psychologie, bouwkunde, projectmanagement, onderwijs, training en coaching. Ze traint organisaties in bewustzijn rond contact, vitaliteit en lichaamswijsheid. Daarbij maakt ze ook gebruik van dans en beweging. 

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam en Vilsteren (Unlimited Potential). Ze draagt graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat haar drijft. Ze werkt als (levens)coach, trainer (o.a. in autonome vrouwenkracht) en mediator. Sinds kort is ze ook stembevrijder.


Lichtvoetig.nl

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher

Blankenadijk 2
7437 PP Bathmen

Lid van beroepsvereniging

dans- en zangdagen - biodanza & stembevrijding