Coaching Op Leefstijl

Leefstijlcoaching de Betuwe
Culemborg

Bij Leefstijlcoaching de Betuwe kun je begeleid worden naar een duurzame verandering ten aanzien van je gezondheid op een integrale manier. De eerste tekenen uiten zich vaak fysiek, maar we kijken samen met jou breder hoe jij je doelen kunt bereiken.

Over Leefstijlcoaching de Betuwe

Lianne is geinteresseerd in gezondheid en heling en is in staat om daarin heel breed te kijken. Opgeleid sinds 30 jaar als verpleegkundige en werkzaam in de intensieve thuiszorg als zelfstandige zorgprofessional, is haar motto: Natuurlijk als het kan, regulier als het moet!

Naast de HBO-V is ze geschoold als Journeytherapeute door Brandon Bays en als voetreflexologe en detoxcoach.

Van april 2011 tot eind 2016 was ik de locatiehoudster te Culemborg via de Stichting Gezond Verstand Lezingen. Dit was een manier om een bijdrage te leveren om mensen meer bewust te maken hoe ze zelf kunnen bijdragen aan hun gezondheid, de natuur en een gezonde economie. Ze werkt graag met mensen die hun eigen verantwoordelijkheid willen en durven te nemen.

Naast bewustwording wil ze zich graag toeleggen om mensen te coachen en te inspireren naar Bewust Gezond vanaf de plek waar ze nu staan en naar hun zelf gekozen doel.

Vanaf begin 2017 wil ze vanuit Centrum Mensenkind werkzaam zijn als Holistisch Verpleegkundige om jonge ouders te begeleiden bij de ontwikkeling en gezondheid van hun jonge kinderen.

Ze wil er ook werkzaam zijn voor deze doelgroep als Journeytherapeute

Verder is haar passie reizen, wandelen en mensen uit allerlei culturen ontmoeten .

Ze is ook trotse moeder van een zoon van 14!


Leefstijlcoaching de Betuwe

Lianne van den Dungen en Ruth Sas

Frederik van Eedenlaan 4
4103WB Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Coaching Op Leefstijl