Sivananda Yoga. Reiki cursussen. Massages. Klankschalen Ontspanningen & Mantra zingen.

Sharonna Yoga
Hoofddorp

Yoga is voor iedereen en brengt je in balans! Ik geef toegankelijke meditatieve lessen met afwisselend zittende en staande oefeningen, ademoefeningen, mantra zingen en (klank)ontspanningen. Di, wo & do avond van 1930-21u in Hoofddorp, Florian

Yoga betekend vereniging tussen lichaam en geest met uiteindelijk doel meditatie. Door de oefeningen train je je lichaam flexibel te worden en te ontspannen zodat je in stilte kunt zitten. Meditatie helpt je je bewust te worden van de gedachten die je hebt.  Door jezelf te leren in stilte te zijn, controleer, kalmeer en verhelder je je gedachten zodat je kunt luisteren naar je innerlijke stem die je precies verteld wat voor jou belangrijk is.

Mindfulness is het met alle aandacht zijn bij wat je op het moment doet, denk, of zegt. Bewust zijn van de ademhaling speelt hierbij de grootste rol omdat de ademhaling je helemaal in het moment brengt. Tijdens de yogalessen word je bewust gemaakt van het juist en diep ademen bij de verschillende oefeningen. De lessen worden afgewisseld met staande, zittende en liggende asana’s (lichaamshoudingen), pranayama (ademoefeningen), visualisatie-, en meditatieoefeningen en soms mantra zingen, we eindigen altijd met yoga nidra (diepe ontspanning). 

De ene week doen we de zittende en liggende oefeningen en de volgende staande oefeningen met o.a. surya en chandra namaskar (de zonne,- en maangroet). Na de les is er thee.

Wil je leren beter te ontspannen, rustiger en vollediger te ademen meer in contact komen met je lichaam? Geef je dan op voor een proefles. 

Ik werk in 3 blokken van 11 lessen, je geeft je op voor een bepaalde avond maar als het nodig is kun je in overleg van avond wisselen. Instromen is elk gewenst moment mogelijk.

Over Sharonna Yoga

Mijn naam is Sharonna en ik heb me verdiept in de kunst van het ontspannen d.m.v. yoga, meditatie, reiki en massage. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het onderwijs als vakleerkracht lichamelijke opvoeding ben ik in 2008 begonnen met mijn onderneming Sharonna Yoga.

Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding). Voor, tijdens en na mijn studie heb ik vele langere reizen gemaakt in het Midden Oosten, Azie en Midden America. Op zoek naar mezelf en innerlijke rust kwam ik in aanraking met verschillende heling methodes. In Thailand heb ik sinds 2002 een vast adres waar ik stilte meditatie retreats volg bij een boeddhistisch centrum. Daar begon ook mijn interesse voor yoga. In 2003 vertrok ik voor het eerst naar India om daar Iyengar Yoga te studeren. In Guatemala kwam ik in aanraking met Sivananda yoga, een vorm van yoga die mij erg aansprak. In 20heb ik in Nepal een intensieve training Sivananda yoga gedaan. In Nederland heb ik in 2007 Kundalini yoga opleiding gevolgd.

Regelmatig doe ik workshops en opleidingen op het gebied van yoga, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik sta op festivals om yoga en of klankschalen/mantra zingen workshops te verzorgen en ook om mijn eigen meditatiekussentjes te verkopen.

Ben je op zoek naar ontspanning en wil je bewuster in het leven komen te staan neem dan gerust contact met me op!

Love & Wisdom.

Sharonna


Sharonna Yoga

Sharonna van Waveren

Deltaweg 109
2134 XS Hoofddorp

Lid van beroepsvereniging

Sivananda Yoga. Reiki cursussen. Massages.  Klankschalen Ontspanningen & Mantra zingen.

Wat doe ik nog meer?

Horeca & Catering
Duurzaam, Groen én Sociaal!
Noordwijk
Boekhandel van der MEER/Het Cultuurcafé wil op veel manieren het verschil maken.
Natuurbeleving
Workshops, themalunches en meer. Dicht bij de natuur smaakt alles lekkerder en is het leven mooier.
Delft
In workshops, presentaties en proeverijen combineer ik, eventueel in samenwerking met anderen specialisten, op een vooral gezellige en leerzame wijze onderwerpen die dicht bij de natuur staan. Meer info bijonsdelft
Centra voor Bewustwording
De Bloeiende Lotus
Groningen
Welkom bij een van onze workshops Familieopstellingen, Innerlijk Kind of Meditatie of onze spirituele zeilvakantie op 't wad. De Bloeiende Lotus is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie, relatietherapie en innerlijk kindwerk.
05feb
Cursus
3 daagse Massage Cursus
Rijsenhout
Tijdens een 3 daagse massage cursus leer ik je al mijn tips en tricks voor een goede ontspannings massage. We behandelen de gebieden waar klachten zich het meest ophopen zoals rug/schouders, nek/hoofd en voeten.
Lichaamswerk
Balinese massage, triggerpoint massage, energetisch holistische massage.
Kwintsheul
Balinese massage, holistische massage, triggerpoint massage, energetische massage - een combinatie massagetechnieken. Met name de zachte trage massages kunnen een intense werking hebben op bewustwording, stress verminderen en energie laten stromen.
Familie- en systeemopstellingen
De Bloeiende Lotus
Garsthuizen
Familieopstellingen en systeemopstellingen door ervaren begeleider Arjen Valk van De Bloeiende Lotus in Groningen
Winkels
Bijzondere cultuurbeleving in onze boekenwinkel!
Noordwijk
Iedereen is van harte welkom in onze winkel. Die is een bezoek meer dan waard! Natuurlijk voor ons grote assortiment aan boeken. Maar ook voor vulpennen, cd's, dvd's, vinyl, kaarten, exclusieve tijdschriften en cadeau-artikelen.