Sun You Yoga

Sun You Yoga
Dronten

Sun You Yoga Dronten Live life love yoga!

Sun You Yoga

Heb je behoefte aan rust en ontspanning? Zoek je een vorm van rustige beweging met een uitdaging die prettig is om te doen? Wil je sterker en soepeler worden in je geest en in je lichaam? Wil je meer focus in je dagelijkse leven? Wil je bewust leren ademhalen? Wil je jou evenwichtiger voelen? Dan is yoga iets voor jou. 

Iedere woensdagochtend en donderdagavond zijn er yogalessen bij Sun You Yoga in Dronten. Ervaar tijdens een proefes wat yoga met jou doet.  

Is je kind onrustig of moe? Heeft je kind een slechte concentratie op school? Krijgt je kind te veel prikkels binnen? Ben je op zoek naar een leuke rustige bezigheid waarbij je kind soepel en sterk wordt? Yoga is dan geschikt! Geef je kind op voor een proefles op woensdagmiddag. 

De Hatha yoga waarin ik les geef, is gericht op soepelheid en kracht van lichaam en geest. Door het beoefenen van yoga ervaar je rust in je hoofd, kracht en ontspanning in je spieren en je ademhaling wordt dieper. 

Mijn doel in de yogalessen is balans brengen in je dagelijks leven, meer eenheid laten ervaren met jezelf en je omgeving en je beter te leren focussen op wat belangrijk is. 

Kijk voor meer informatie op de site en voor persoonlijke informatie kun je mij bellen of mailen. 

Over Sun You Yoga

Hallo,

Fijn dat je geïnteresseerd bent in yoga.

Graag stel ik mij aan je voor;

Ik ben Jacqueline ten Cate, yogadocente van SunYouYoga. De liefde voor yoga is vele jaren geleden ontstaan. Bij verschillende yogascholen heb ik les mogen nemen en neem ik nog regelmatig les. Van begin 2013 tot eind 2015 heb ik Yoga Opleidingen gevolgd. Vanaf eind 2015 ben ik gediplomeerd yogadocent. Met veel plezier en enthousiame geef ik yogales aan volwassenen, ouder & kind en kinderen. De yogalessen op basis van Hatha-yoga worden gegeven in een fijne ruimte bij Joy-4all. Je bent welkom om een proefles te doen!


Sun You Yoga

Jacqueline ten Cate

Agripark Oost 2
8251 KH Dronten

Sun You Yoga

Wat doe ik nog meer?

03okt
Training
Mindfulnesstraining | bewuster leven, minder last van stress en hectiek, rust in je hoofd
Delft
Tijdens de mindfulnesstraining leer je anders omgaan met stress, lastige gevoelens en piekeren. Je wordt bewuster en leert meer in het moment te zijn, je ontwikkelt meer veerkracht en krijgt meer focus.
16dec
Retraite
Mindfulness stiltedag
Delft
Een dag de boel de boel laten en helemaal tot jezelf komen. Vriendelijke aandacht schenken aan wat er nu bij jou speelt. Zonder afleiding van gesprekken, telefoon of actielijstje. Tot rust komen en je batterij weer opladen. Een dag helemaal voor jou!
Coaching - Diverse Coaching
Transformatie coach | Lichter Leven programma | Regressietherapie en Voorouderheling
Honselersdijk
Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten stralen. Ik geloof dat als jij straalt je iets geweldigs kunt maken van je leven en de wereld een stukje mooier kunt maken.
30jan
Training
Mindfulness en Eten | mindfulnesstraining met accent op omgang met eetgewoonten en zelfacceptatie
Delft
Bij Mindfulness en Eten ligt het accent op de omgang met eetgewoonten, voeding, beweging en acceptatie van jezelf. Het is een alternatief als je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven en andere manieren niet langdurig voor je werken. 
Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstrainingen, Mind-Walk en Mindful Ondernemen
Delft
Minder last van stress, piekeren en slecht slapen. Meer rust, ontspanning en veerkracht.
18nov
Retraite
Mindfulness stiltedag
Delft
Een dag de boel de boel laten en helemaal tot jezelf komen. Vriendelijke aandacht schenken aan wat er nu bij jou speelt. Zonder afleiding van gesprekken, telefoon of actielijstje. Tot rust komen en je batterij weer opladen. Een dag helemaal voor jou!