afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten

Online-bio-winkel Van-Haver-tot-Gort
Culemborg

Gezamenlijk inkopen doen maakt een biologische levensstijl toegankelijk en bespaart voedselkilometers

Biologisch wordt nog aantrekkelijker
door een lage prijs
.

In het assortiment bij VAN HAVER TOT GORT  is al het eten en drinken, en alle huishoudelijke producten 10% goedkoper dan de adviesprijs. Bij verzorgingsproducten is die korting altijd minstens 15%.

Als klant bespaar je veel tijd als je altijd een volle voorraadkast hebt, daarom verkopen wij etenswaren en drinken voornamelijk in grootverpakking (hele dozen). Verzorgingsproducten en veel schoonmaakmiddelen worden wel per stuk verkocht.

Tegen vrijwel groothandelprijzen, kun je online houdbare biologische producten bestellen, uit een zeer groot assortiment voedingsmiddelen, verzorgingsproducten, textiel, cadeaus en producten voor dier en huishouden.

Het assortiment is zeer uitgebreid. Een greep uit onze merken:

...- De Rit - Monki - Ekoland - Weleda - Lavera - Urtekram - VSM - Piramide - Simon Levelt - Ecover - Sonett - Horizon - Lima - Terrasana - Chi -... en meer

 

Hoe het werkt?


Via de HAVER-website kun je je bestelling plaatsen:

vanhavertotgort

Bij mij thuis kun je de week daarop je bestelling ophalen. Mijn adres fungeert als afhaalpunt Van Haver tot Gort voor Culemborg. Ook is er een afhaalpunt op Blink School.

Per maand is er één bestelronde. Via een nieuwsbrief en reminder herinneren wij klanten eraan dat het bestelmoment in zicht is.

 

Je biologische boodschappen en huishoudproducten
voordelig en praktisch
in één keer in je voorraadkast

Over Online-bio-winkel Van-Haver-tot-Gort

Ilse Schuts  is mede-oprichter van het lokale bewuste netwerk in Culemborg, nu ere-lid van de huidge vereniging van bewuste ondernemers. Tevens heeft zij aan de wieg gestaan van het landelijke netwerk, waarbij Bewust Culemborg is aangesloten. Het afhaalpunt Van Haver tot Gort is nog open voor iedereen die gebruik wil maken van de voordelen van bio-inkopen in het groot. De overige activiteiten in het kader van Bewust Culemborg, staan bij Ilse op een laag pitje.


Online-bio-winkel Van-Haver-tot-Gort

Ilse Schuts

Annie Romein Verschoorpad 2
4103 VE Culemborg

afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten

Wat doe ik nog meer?

Organisatieontwikkeling en advies
Mananarap: Marktonderzoek en meer.....
Ede
Mananarap helpt bedrijven en organisaties bij het beantwoorden van de vraag: "Wat vindt mijn klant?".
Massage
Integraal holistische massage
Arnhem
MEER RUST IN JE LIJF ? Je wil meer vanuit gevoel en in contact met jou lijf gaan leven.
Handanalyse & Handlezen
Handlezen
Deventer
Al 30 jaar lees ik met veel plezier handen. Door handen te lezen kan ik rechtstreeks in je leven kijken en je uitzicht en perspectief bieden. Ik ben ook coach van het Talentenspel: zie Coaching- Life coaching. Zie ook mijn website voor informatie
Organisatieontwikkeling en advies
Psychologische veiligheid | Emotionele integriteit | Coaching | Training | Vertrouwenspersoon
Koudum
Wij helpen jou met het optimaliseren van een (mentaal) gezond leven en persoonlijke groei door personal coaching en lachtherapie. Wordt een betere versie van jezelf en werk met focus aan je zelfbewustzijn en een mooie toekomst. Tijd voor jou!
Natuurgeneeskunde
Zomerland Natuurgeneeskunde/ voetreflex/darmtherapie/orthomoleculair
Maarssen
Mijn visie is in elk mens zit de wijsheid en het vermogen om te voelen wat goed is en niet goed is voor henzelf. Door terug te gaan wat we voelen krijgen wij vanzelf het vermogen terug om ons leven weer op te pakken en ons zelfgenezend vermogen te
Yoga
Do-In Yoga meridiaanstrekkingen
Den Haag
Do-In betreft een bewegingsvorm gebaseerd op de Traditionele Oosterse Geneeskunde en is gericht op het voorkomen van ziektes. Het Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu & Do-In, geeft wekelijks cursussen en workshops in Do-In
Financiële dienstverlening
D-Ly * passie voor cijfers, hart voor ondernemers *
Ter Aar
“Ik ben een vrolijke, enthousiaste ‘social butterfly’ die dol is op cijfers én mensen”
Shiatsu Therapie
Shiatsu
Den Haag
Voor uiteenlopende fysieke en mentale klachten, kun je terecht bij het Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu en Do-In Den Haag van Marlies Koot en Luuk Zuurendonk. 
Natuurgeneeskunde
Mesologiepraktijk Fineke Selles
Dronten
Acupunctuur
Acupunctuur
Den Haag
Voor uiteenlopende fysieke en mentale klachten, kun je terecht bij Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu & Do-In. Den Haag van Marlies Koot en Luuk Zuurendonk. Onze behandelingen worden deels vergoed door de ziektekostenverzekering.
Coaching - Lifecoaching
Talentenspel
Deventer
Mijn praktijk ontstond in 2007 toen ik coach van het Talentenspel werd: een speelse manier om je talenten te leren kennen en te ontdekken wat je levensmissie is- waarom je hier op aarde bent, met welk doel. Ik lees ook handen. Zie Coaching-Diverse co