Luistercoach

Dianne Otter
Bergentheim

Ik begeleid je bij het proces van hoofd naar hart!

Graag help ik jou bij het bewustworden van je binnenwereld, wat gaat er in je om en waarom? Vaak proberen we via ons denken antwoorden te vinden op onze vragen maar je hart, die wil ook meegenomen worden. Dat is echter vaak spannend want wat ga je dan voelen en ervaren? Zodra je je hoofd tot rust kan brengen en weer kan luisteren naar je hart ontstaan er inzichten waar je écht mee verder kunt. Het helpt wanneer we woorden geven aan ons gevoel, het uitspreken zodat ze gehoord kunnen worden. Dan ontstaat de mogelijkheid om ze te onderzoeken. Ik loop in dit proces graag een stukje met je mee zodat je weer kan leven vanuit je hart.

Naast intuitieve wandelcoaching met Hartritme biedt ik ook systemisch coachen aan. Coachen met Hartritme kan zowel in de natuur als op locatie. Systemisch coachen is altijd op locatie. De locatie is Molenplein 7a te Hardenberg.

Over Dianne Otter

Mijn naam is Dianne en ik geloof dat alle antwoorden in ons zitten. 
Lang heb ik dit niet écht geweten en gevoeld en zocht ik buiten mijzelf naar oplossingen. 
Het is een proces geweest van angst naar liefde. Nu ik eindelijk weet waar ik moet zijn heeft dat veel puzzelstukjes op zijn plek gelegd, fijn! Wat mij kenmerkt is dat ik altijd de diepte op zoek, de vraag achter jouw vraag naar voren wil halen zodat jij je bewust wordt en open kan staan voor nieuwe inzichten. Ik weet dat bewustwording en moed hebben essentieel zijn wanneer je je thema's of vragen in je leven wilt aankijken. Daarbij is het mijn liefste wens dat iedereen zich gezien én gehoord mag voelen. Ik wil uitdragen dat álles er mag zijn, zodat niemand zich meer klein hoeft te maken. Met mijn voeten sta ik stevig op de aarde. Mijn hoofd en hart? Die staan open voor álles dat er is. Vanuit mijn eigen ervaringen wil ik met jou het inzicht delen dat alle antwoorden ook in jou zitten wanneer je vanuit je hart leert leven en je hoofd wat minder ruimte krijgt. We mogen in deze tijd weer zelf verantwoordelijkheid nemen voor ons leven en onze keuzes zodat we met elkaar een mooiere wereld kunnen scheppen. Dat doen we namelijk zelf, vanuit liefde en niet (meer) vanuit angst. Soms zijn we daar hulp bij nodig en dat is prima. Ik luister graag!

Zie ik je binnenkort?

Harte-groet Dianne


Luistercoach

Dianne Otter

Van Limburg Stirumstraat 8
7691AZ Bergentheim

Luistercoach