Blijvend helen van acne. Een gezonde huid van binnenuit.

Susan van Stijn
Hoofddorp

Wil jij van jouw acne af? En bouwen aan een gezonde huid? Ik help je door te onderzoeken wat er intern aan de hand is. Samen kijken we hoe we voeding en leefstijl in kunnen zetten, zodat jij straks zonder zorgen de deur uit gaat.

Vaak wordt acne aangepakt via de buitenkant, terwijl het wat mij betreft echt een intern probleem is. Acne is een signaal dat er intern iets niet lekker gaat. Door uit te zoeken wat dat interne probleem kan zijn, heb je een startpunt om de oorzaak aan te pakken en op die manier je huid te helen. Een intern probleem kan zijn dat de hormonen uit balans zijn, dat de spijsvertering niet lekker verloopt, dat de schildklier niet optimaal werkt, of dat de ontgifting door de lever niet goed gaat.

Door je lichaam te voeden en weer in balans te brengen biedt je je lichaam de mogelijkheid om te gaan herstellen.

Het is geen quick fix aanpak, want ik geloof daar niet in. Tenminste niet als het gaat om jouw gezondheid en huidgezondheid. Het lichaam heeft tijd nodig om te helen en in balans te komen. Als een quick fix zou werken, dan zou iedereen allang rondlopen met stralende huidjes….. Veel van de producten die op de markt zijn, zijn daar wel op gericht: een snelle oplossing. Dat is mijn aanpak niet, je bouwt echt aan een gezond lichaam.

Op dit moment zijn er twee mogelijkheden om met mij samen te werken:

1. Ik heb een online training Vrij van Acne, hiermee ga je zelf aan de slag door middel van video's en een werkboek.

2. Door middel van 1-op-1 coaching. Dan hoef je het niet alleen uit te zoeken, maar doen we het samen.

Over Susan van Stijn

Ik ben voeding- en leefstijl coach en ik richt mij met name op mensen met huidklachten zoals acne. Zelf heb ik ook jaren last van acne gehad en heb ik van alles geprobeerd om hiervan verlost te raken. Sinds enkele jaren is mij dit gelukt door voeding en leefstijl zodanig in te zetten dat ik mijn lichaam en mijn huid voorzie van voldoende voedingsstoffen. Ik kies nu voor die vorm van beweging die bij mij past en ik probeer ook de stress te verminderen. Wat niet altijd eenvoudig is. 

Het is wat mij betreft niet de bedoeling om te kijken welke voeding je zou moeten laten staan, maar eerder kijken naar welke voeding ontbreekt er nog om bepaalde voedingsstoffen aan te kunnen vullen.

Voeding en eten is echt mijn ding, dat zal iedereen beamen die mij kent. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd waaronder Kindervoedingscoach via Better Health Acadamy, Orthomoleculair Adviseur bij Stichting Ortho Health Foundation en daar heb ik ook een aantal specialisaties gevolgd waaronder ook huidklachten. Ik lees graag veel over gezondheid en huidgezondheid en zo leer ik elke dag weer bij.

Daarnaast ben ik moeder van twee meiden. Ik ben dol op wandelen, koken, eten en lezen.


Nuts about Veggies

Susan van Stijn

Goudplaat 22
2134 WK Hoofddorp

Blijvend helen van acne. Een gezonde huid van binnenuit.

Wat doe ik nog meer?

Lichaamsgerichte Therapie
Focusing, luisteren naar je lijf kan je leven veranderen
Norg
Focusing brengt je bij de kern van je probleem. Het helpt je contact te maken met afgesneden gevoelens én om te gaan met overweldigende gevoelens. Focusing brengt rust én levenslust, autonomie én verbinding en een gefundeerd gevoel: dit ben ik!
Voedingsadvies & Coaching
Voedingsadvies Beter Af in Bennekom
Bennekom
Gezond afvallen door middel van gezonde voeding! - afvallen en op een gezond gewicht blijven - van ondergewicht naar een gezond gewicht - méér energie De kracht van mijn praktijk is de persoonlijke aandacht voor de cliënt. Welkom!
Lichaamsgerichte Therapie
Massage, meditatie, yoga en coaching
Veldhoven
Bewust in Balans met Baukje is een praktijk voor ontwikkeling en bewustwording volgens de boeddhistische leer. Ik help je door middel van massage, meditatie, yoga en coaching naar een leven in balans.
Centra voor Bewustwording
Focuscentrum Aaffien de Vries
Norg
Focusing is een ervaringsgerichte zelfhulpmethodiek die gebaseerd is op het wetenschappelijk onderzoek naar de succesfactoren in psychotherapie. Iedereen kan het leren en het kan gecombineerd worden met (bijna) iedere andere methodiek of benadering.
30dec
Cursus
Online training Vrij van Acne. Vanaf 16-11-23 te volgen.
Online
Wil jij nu eindelijk eens van jouw acne af? Maar wil je niet weer een antibioticakuur of van die uitdrogende lotions voor je huid? In mijn online training leg ik uit hoe acne ontstaat en wat je kunt doen om dit aan te pakken met voeding en leefstijl.