Natuurvoeding en orthomoleculaire therapie

Kans Voedingsadvies.
Dordrecht

Voedingstherapie voor iedereen die zijn gezondheid en/of vitaliteit een boost wil geven. In persoonlijke begeleiding kijk ik waar u op een bepaald moment druk, verstoring of tekorten ervaart. Dit kan zowel fysiek of mentaal zijn. Ondersteuning met pe

Voeding helpt de mens om gezond te zijn blijven en balans in gezondheid te herstellen. Dat wist hypocrates al. Voeding is op grote systemen regulerend, maar ook fijntunend. Kruiden kunnen impulsen geven voor spijsvertering, rust, energie, afvoer. Dit werkt nauw samen. In de natuurvoeding staat hulp aan de mens als geheel centraal. Welke keuzes maakt de mens, waarom maakt hij deze keuzes. Wat staat in de weg. Dit kan gebrek aan kookkunst zijn , maar ook energie beperking In gesprek met de klant gaan we op zoek naar een therapie die bij hen past. Om resultaat te kunnen verwachten op korte termijn maak ik ook gebruik van ortho-moleculaire geneeskunst en kunnen supplementen juist de sleutel zijn naar herstelde energie, vertrouwen in je lichaam en ondersteuning bij chronische klachten. Ik heb gemerkt dat dit een krachtig hulpmiddel is om te gebruiken om in evenwicht te komen. Langzaam aan wordt tijdens de therapie welke weg we inslaan bij het genruik van de voeding. Ik leer de klanten over de speciale voedingswaarde, ik doe voorstellen voor alternatieve bij b.v. koemelkovergevoeligheid. Laat producten zien, proeven, kook en doe boodschappen. Wat nodig is zetten we in. Zo kunnen we bij kinderen ook spelenderwijs aandacht vergroten voor onderwerpen rondom voeding. De ene keer zijn we detectives, de andere keer maken we een menu-kaart van de CHEF's specials. Ik gebruik mijn ervaring in het werken met kinderen en ouders om iedereen op hun gemak te stellen, en zo stappen te kunnen zetten.

Over Kans Voedingsadvies.

KANS VOEDINGSADVIES is ontstaan uit een passie voor de kracht van voeding, natuurgeneeswijzes, kruidenleer, psychologie. Waarom gedraagd de mens zoals deze zich gedraagd. Wat kan voeding in gedrag en vitaliteit betekenen en hoe kunnen we gezonde principes zo toepassen dat mens,dier, en natuur in harmonie kunnen samenleven. De zoektocht die ik maakte om te vinden wat mijn dochter destijds zo onrustig en overprikkeld maakte, is vertaald in het begeleiden van mensen om een vitalere en gezondere balans te vinden. Passie voor voedingsmiddelen, koken, kruiden en de betekenis voor de mens inspireren me elke dag. Iedereen komt met klachten of symptomen binnen. Tijdens het traject kijken we intensief naar de oorsprong en samenhang van deze klachten. We werken intensief aan herstel en leefstijl. Ik ben eerder werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening , de doelgroep van kinderen en jongeren spreekt mij enorm aan. Ik werk dan ook vanuit praktijk 078 een praktijk waar meerdere praktijken zitten die hulp bieden voor kind en gezin. Zoals orthopedagogen, psychologen, psycho-motore therapie en speltherapie. Ik ben geruime tijd bezig in mijn praktijk, maar heb door mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid een uitgebreid netwerk van professionals, klanten en collega's . Als mens ben ik van nature enorm geinteresseerd in mensen, levensvraagstukken, gedrag en uitdagingen hierin. Dat houd me elke dag weer scherp om zoveel mogelijk mijn ervaring en betrokkenheid in te zetten in een persoonlijk therapieplan.


Kans Voedingsadvies.

Ans Goedemans

Romanovhof 16
3329 BD Dordrecht

Lid van beroepsvereniging

Natuurvoeding en orthomoleculaire therapie