Tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches

Sigrid Sneijders
Hillegom

Ik ben therapeut en schrijver van websiteteksten, blogs en Social-Mediaposts voor therapeuten, masseurs en coaches. In mijn praktijk in Hillegom werk ik met mensen aan psychische/emotionele disbalans, chronische pijn en het creëren van ontspanning.

Ben je therapeut, homeopaat, masseur of coach en weet je niet goed wat je op je website moet zetten?

Heb je te weinig inspiratie om blogs, nieuwsbrieven of Social media posts te schrijven?

Wil je wel meer zichtbaar zijn, maar wil jij je lekker bezig blijven houden met het werken in je praktijk?

Ik ga graag met jou in gesprek over wat je nodig hebt. Ik stel je gerichte vragen om te kunnen bepalen wie jij bent als therapeut, wie jou ideale cliënt is en wat jij precies te bieden hebt. Mijn doel is om een tekst te schrijven die aansluit bij je doelgroep en resoneert met jou, alsof je hem zelf geschreven hebt! Leuke, pakkende teksten spreken jou ideale klant aan en zorgen er voor dat hij of zij voor jou gaat kiezen!

Ik schrijf o.a. over: de mind-body connectie, psychosomatische klachten, massages en massagetherapie, wellness, homeopathie, essentiële oliën, hypnotherapie, holistisch behandelen, healing, spiritualiteit, coaching, persoonlijke ontwikkeling, mindset, etc. Mijn klanten zijn eigenaren van praktijken, vakbladen en opleiders.

Een van de leukste dingen, vind ik, is om onderwerpen die voor een cliënt wat moeilijk of zweverig lijken, lekker ‘down to earth’ en begrijpbaar te maken. 

Over Sigrid Sneijders

Mijn naam is Sigrid Sneijders (1973) en ik woon en werk vanuit huis in Hillegom. Oorspronkelijk kom ik uit Katwijk aan Zee. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters. 

De meest interessante vraag in het leven vind ik: Waarom doe je wat je doet? Je gedrag, je triggers, hoe je je opstelt naar de buitenwereld en waarom? Ik heb het geluk dat ik me hierin kan verdiepen in het werk dat ik doe. In de loop van de jaren heb ik me ontwikkeld als massagetherapeut, homeopaat, hypnotherapeut en chronisch pijn behandelaar. Daar is later ook het werken als tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches uit voortgekomen. Mijn klanten hiervoor zijn eigenaren van praktijken en vakbladen voor de therapeut.

Ik hou erg van lezen en lees voornamelijk boeken die een toegevoegde waarde hebben voor mijn werk.

Ondanks dat ik erg van de natuur hou, ben ik ook wel een huismus. Bakje thee, kaarsjes, wierookje, open haard, muziekje, heerlijk... In die sfeer komt de inspiratie voor mijn werk ook makkelijk. 

 

 

I


Ik schrijf jouw tekst

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches