Soul Voice® - Stemklank voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit

Anke de Jong
Wageningen

Vind je weg door jezelf beter te leren kennen, kwetsbaar en sterk. Stemklank als ingang voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit, met je lichaam als kompas. Persoonlijk en afgestemd. Voor helderheid en bezieling in je dagelijks leven.

Luister naar de roep van je hart!
Waar droom jij van? Wat is je verlangen? Welke patronen en aanpassingen zitten je in de weg? Waar ligt je verlangen? Waar wil je naar toe? Wat wil je uitdragen? Versterk je intuïtie en geef stem aan wat er in je leeft. Van binnen naar buiten. Geef je authenticiteit vorm in het dagelijks leven.

Wil jij in kleine stapjes je jezelf beter leren kennen?
Wil jij meer meer zelfvertrouwen?
Wil jij je eigen dieptes, onzekerheden, angsten verkennen?
Wil jij je hooggevoeligheid gaan ervaren als kracht?
Voel jij je soms niet zo happy?
Wat zou je willen veranderen in je persoonlijk leven?
Loop jij soms tegen jezelf aan in het dagelijks leven? Privé of in je werk? Wil jij dat veranderen? Zodat je energie weer gaat stromen, en je vanuit gronding bezield kunt communiceren, manifesteren en vrij-uit leven?

In de klank van de stem liggen de sleutels tot heling, verandering en plezier in het leven. Ontdek de kracht van stemklank, van die van jezelf of die van mij. Laat de stemklank je leiden naar verandering. Je hoeft het niet te weten. Het lichaam, met zijn oude opgeslagen herinneringen, heeft zijn eigen wijsheid. Open je hart, en volg het pad om je leven ten volle in het NU te leven en je uit te drukken vanuit jouw eigen essentie, spontaniteit en authenticiteit!

Maak kennis met een van de Soul Voice® workshops, een Soul Voice® sessie of volg een persoonlijk ontwikkelingstraject. Ik hoor je graag!

Over Anke de Jong

Soul Voice® met Anke

Het is mijn droom om een bijdrage te leveren aan een maatschappij, waarin mensen werken aan het realiseren van wat hen ten diepste drijft. Dit is mijn droom, daar leef ik elke dag mee. Hier sta ik voor. Zet concreet kleine stapjes in de richting van zielsecht, authentiek en betekenisvol leven. Ongeacht je achtergrond, je type werk, je leeftijd.
Altijd ben ik heel gevoelig geweest. Het heeft 35 jaar geduurd voordat ik door kreeg dat ik meer kan voelen dan wat je met het blote oog kunt zien of kunt beredeneren. Ik voelde altijd heel veel, vooral ook van mijn omgeving. Na vele omzwervingen is mijn stem de manier gebleken om mijzelf echt te leren kennen. Via mijn stem durfde ik voorbij mijn analytische hoofd, mij over te geven aan de "roep van mijn hart". Mijn stem is de manier om handen en voeten te geven aan mijn gevoel en intuïtie.

Maak van je hooggevoeligheid een kracht! Spreek je uit, durf te staan voor je eigen waarheid. Vind je weg door jezelf beter te leren kennen. Van binnen naar buiten. Zodat je de dagelijkse uitdagingen, van welke aard dan ook, in je werk en/of privé, aan kunt, met plezier. Maak kennis met een van de Soul Voice® workshops of een persoonlijke sessie of traject. Probeer het eens. Misschien past het bij jou!

Vind je stem, en zet iets in beweging!

Mijn aanpak is anders dan anders, met stemklank als ingang. Ik ben zelf heel nuchter, maar stemklank is onontkoombaar, het raakt, het zet in beweging en maakt zaken helder. Zet een eerste (kleine) stap, ruim je weerstand op, leer jezelf beter kennen en manifesteer je dromen in vrijheid.


Anke de Jong

Anke de Jong

Generaal Foulkesweg 71
6703 BN Wageningen

Soul Voice® - Stemklank voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit

Wat doe ik nog meer?

Lichaamswerk
Bewust Bewegen
Doetinchem
Bewegen en bewogen worden, met volle aandacht voor jezelf en je eigen unieke bewegingspatronen. Voorbij klachten en beperkingen. Vrijheid in beweging!
Coaching - Diverse Coaching
Samenwerken/Conflicten/Loopbaan
Den Haag
Herken je dat je in bepaalde situaties of fases in je leven hetzelfde gedrag vertoont? En dat deze aangepaste versie van jezelf je steeds meer belemmert? Heb je het verlangen om meer vanuit je ware aard en werkelijke vermogens te willen handelen?
Meditatie
Lovte Ruimte voor Bewust Zijn, Integratie en Groei
Voorhout
Leer een makkelijke meditatietechniek die thuis goed toepasbaar is en start een pad van gelukzaligheid!
Zwangerschapsbegeleiding
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei
Voorhout
Hypnobirthing vanuit Lovte is gebaseerd op het fijne werk van Mucha Mama.
Verhuur Accommodaties
De Roos, bewustwording en spiritualiteit
Amsterdam
Lichaamsgerichte Therapie
Ayurveda, VLOW@borstweefselbehandeling, Shambhala mdh, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelco
Nijmegen
Behandelingen vanuit de Ayurveda levens-/geneeskunst, Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelcorrectie, Shamballa MDH healing, Vlow®borstweefselbehandeling & specialisaties, MSTR Littekenbehandeling en Auriculotherapie.
07okt
Workshop
Soul Voice® 2-daagse introductie workshop
Wageningen
Stem af op je gevoel, versterk je intuïtie, leer jezelf beter kennen, oefen luistervaardigheid, omarm je innerlijke wijsheid en maak van je sensitiviteit een kracht. Stemklank raakt, brengt in beweging en transformeert naar wie je wezenlijk bent.
Astrologie
Gerrit Verweij
Hoofddorp
Ik ben astroloog en helderziende. Ik stel een geboortehoroscoop op en geef in een duiding hiervan inzicht in het persoonlijk levensdoel, de talenten en uitdagingen. Op basis van Transits bespreek ik levensmomenten en kansen voor persoonlijke groei.
07jan
Cursus
The Healing of Self
Rotterdam
Vijf bijzondere zondagmiddagen, om in een klein groepje aan de slag te gaan met krachtige elementen van innerlijke rust. Zo helen we ons diepste Zelf weer wat verder.
Coaching - Kledingcoach
Imago Styling
Amersfoort
Ik breng innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans. 
Opleiding en Training
Shambhala MDH weekenden & hartverbinding Jaartrainingen
Nijmegen
Ontmoeting van Puur en Eenvoud in Je Zelf. Het is goed om een nieuw pad op te gaan. Een nieuwe vorm aan te nemen. Een oude vorm los te laten en te ontvangen wat nu in de mogelijkheden ligt.
01nov
Cursus
LEVENSLUST
Delft
In de groepscursus LEVENSLUST ga je weer eens lekker SPELEN! Joepie!! Zeven woensdagavonden mag jij de leiding overdragen aan je innerlijke kind. Je mag terug naar je onbevangenheid, je gevoel van vrijheid en autonomie en je meest relaxte mindset.
Coaching - Lifecoaching
Groeiend Bewustzijn
Hoofddorp
Ik ben life coach, astroloog en helderziende en adviseer bij relaties, werk en levensdoel, waarbij ik mensen inspireer om over drempels van bewustzijn te gaan. Ik verricht spiritueel onderzoek en verzorg lezingen en publicaties over mijn bevindingen.
Centra voor Bewustwording
De Roos, bewustwording en spiritualiteit
Amsterdam
26nov
Workshop
Het Grote Theaterspektakel - Korte cursus
Rotterdam
In deze losse workshop kun je kennis maken met improvisatietheater. Alles mag, want we improviseren maar! Er is geen goed of fout, alleen maar jij, je medespeler en de ideeën die toevallig in je opkomen!
Psychotherapie
Psychodynamische therapie
Voorhout
Het leven geeft ons uitdagingen en soms zijn het er net teveel om nog helder te hebben wat je ermee moet. Dan kan het prettig zijn om samen te kijken wat er nodig is om deze uitdaging aan te gaan en ervan te groeien.