Balans in Werk en Leven

Balans in Werk en Leven
Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat

Therapie kan je helpen om weer in balans te komen en om te leren gaan met dat wat er op je pad komt. Ik help je graag ontdekken hoe je blokkades weer in beweging kunt brengen. Je kunt dan weer verder groeien en de keuzes maken die goed zijn voor jou.

Psychosociale therapie

Soms zijn de uitdagingen in je leven groot. Je ervaart misschien dat je aan het worstelen bent of je voelt je overbelast. Dat doet een beroep op jou om te groeien en je te ontwikkelen. Therapie kan je helpen om weer in balans te komen en om te leren gaan met dat wat er op je pad komt. Ik help je graag ontdekken hoe je blokkades weer in beweging kunt brengen. Je kunt dan weer verder groeien en de keuzes maken die goed zijn voor jou.

Op het gebied van burnout en stresshantering heb ik specifieke deskundigheid en ervaring. 

Ik maak veel gebruik van de focusmethodiek in mijn werkwijze. Focussen (of focusing) biedt handvatten om voelen, denken en doen in balans te brengen. Het helpt om de gevoelens en wijsheid in jezelf effectief in te zetten. Je gaat je meer thuis voelen in jezelf. Je oefent ook in de basisaspecten van mindfulness; aandachtig en mild leren observeren van je denken en voelen.

Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie en voor relatietherapie, Relatietherapie geef ik op basis van EFT therapie, bij veel mensen bekend van het boek 'houd me vast' van Sue Johnson. 

Voor meer informatie of contact; bezoek mijn website of neem contact op via mail of telefoon.

Aangesloten bij:
NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen).
EFT Nederland
Focusnetwerk Nederland

Over Balans in Werk en Leven

Coaching, burnoutbegeleiding en therapie gericht op balans in voelen, denken en doen. Je krijgt handvatten om deze balans te ontwikkelen. Je leert meer bewust aanwezig en thuis te zijn in jezelf. Wat een blokkade lijkt kan dan weer in beweging komen. Ik ondersteun je bij het vinden van jouw route naar groei en meer voluit leven.


Balans in Werk en Leven

Mirjam van den Anker

Lingedijk 689
4155 BC Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat

Lid van beroepsvereniging

Balans in Werk en Leven

Wat doe ik nog meer?

Orthomoleculaire therapie
Harmonature - praktijk voor natuurgeneeswijzen
Berkel - Enschot
31jan
Lezing
Gratis lezing: wat is narcisme?
Wateringen
Wat is narcisme, hoe herken je een narcist, hoe herken je een slachtoffer van narcisme en hoe kom je uit de verst(r)ikking?
Coaching - Kindercoaching
Coaching en therapie voor kinderen, jongeren en ouders
Delft
Praktijk Kindtwijzer begeleidt kinderen en jongeren spelenderwijs hun eigen kracht te ontdekken. Zodat ze uitgroeien tot de gelukkigste versie van zichzelf!
Therapie (diverse)
Praktijk Heerenvliet - lichaamsgerichte psychotherapie, traumawerk, EMDR i.o., Narcisme expert
Wateringen
Het begeleiden van mensen naar meer innerlijke autonomie en veerkracht is mijn drijfveer. Loslaten van wat je niet meer wilt en bewegen naar vrijheid, vitaliteit en creativiteit is het doel.
03dec
Cursus
uit de verst(r)ikking met je narcistische ouder/partner
Wateringen
Lijd je onder een moeder/vader/partner, die altijd de mooiste, interessantste of zelfs de zieligste wil zijn? Wil je uit haar/zijn manipulatief web stappen en ben je het zat om als bron van aandacht, bewondering en voeding te dienen?
Winkels
Ekoplaza
Veghel
We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Al onze producten zijn 100% biologisch.
Stressmanagement
Balans in Werk en Leven
Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat
Ik geef coaching bij de persoonlijke vragen die zich voordoen in een mensenleven. Op het gebied van stresshantering en burnout heb ik specifieke deskundigheid en ervaring.
07mrt
Cursus
Over-pijn- zingen cursus stembevrijding, adem- en lichaamswerk
Heerenvliet A, Cz Wateringen
Pijn raakt de kern van ons bestaan en is een subjectieve ervaring, die echter maar lastig kan worden gedeeld. In deze workshop leer je op een creatieve manier expressie geven aan wat van binnen voelbaar is en gehoord wil worden.
09jan
Spreekuur
EMDR voor eenvoudig en complex traumabehandeling - nog 2 plekken
Heerenvliet a, Cz Wateringen
EMDR - Zoek je een bewezen en effectieve behandeling om klachten in gemiddeld 6 sessies te verhelpen?
Relatietherapie
Balans in Werk en Leven: EFT relatietherapie
Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat
In de begeleiding bij relatievragen maak ik gebruik van EFT relatietherapie: Emotionally Focussed couple Therapy. Je leert samen herkennen hoe jullie dans van patronen werkt, hoe je die kunt doorbreken en elkaar weer echt kunt zien.
Healing en reading
Ontspanningsmassage en healing bij MassagePraktijk Haven
Amersfoort