Holistische Massage in Enschede bij Massage from the Heart

Massage from the Heart
Enschede

Zit je niet lekker in je vel? Ben je vaak vermoeid? Heb je pijnklachten? Zit je (te) veel in je hoofd? Of wil je gewoon heerlijk kunnen ontspannen? Dan is Holistische Massage bij Massage From The Heart echt iets voor jou!

Wat is Holistische Massage?

Bij Holistische Massage zijn lichaam en geest onlosmakelijk verbonden met elkaar en interventies op lichamelijk gebied hebben ook effect op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Mijn doel als Holistisch Massagetherapeut is jou als cliënt te helpen je lichaam te ‘bewonen’ en je (meer) gewaar te kunnen zijn van wat daar aanwezig is. Daarnaast help ik je om je te bewegen naar een - voor jou - wenselijkere manier van zijn. Met bijvoorbeeld minder pijn, meer rust, meer levendigheid, meer kracht, meer flexibiliteit.

Massage from the Heart staat voor meditatieve aandacht, vakbekwaamheid en zorg voor de cliënt. Massages en behandelingen worden gegeven vanuit het hart, met als uitgangspunt de mogelijkheden van jou als cliënt, waarbij jouw grenzen worden gerespecteerd. Er wordt niet op jouw lichaam gemasseerd maar met jou als heel persoon in overeenstemming met de holistische visie. 

Holistische Massage is gericht op het herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Onverwerkte emoties, stress, problemen en zorgen uiten zich vaak in lichamelijke klachten zoals een pijnlijke rug, stijve nek, hoofdpijn, buikpijn, stijve spieren etc. Deze klachten zijn vaak een signaal dat lichaam en geest uit balans zijn.

 

 

Over Massage from the Heart

Sinds 2003 na een burnout en een grote omslag in mijn leven ben ik op het spirituele pad gekomen. Meditaite en Tantra brachten mij bij wie ik werkelijk ben en gaven min inzicht in wat ik in dit leven te doen heb. Zo kwam ik tot de conclusie dat een kantoorbaan niet meer bij me paste. Na een vierjarige opleiding als Holistische Massagetherapeut ben ik gestart met mijn eigen pratijk in Enschede. Veel trainingen, na en bijscholingen later heb ik nu een goed lopende Praktijk voor Holistische Massage in het centrum van de stad. Daarnaast geef ik diverse Tantramassage workshops en trainingen onder naam tantramassagetraining


Massage from the Heart

Arnoud Colenbrander

Lipperkerkstraat 334
7533 AL Enschede

Holistische Massage in Enschede bij Massage from the Heart

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Relatiecoaching
YourCoach&Mediator
Eindhoven
Ik ben coach en conflictbemiddelaar. Het meerendeel van de conflicten zijn terug te leiden naar slechte communicatie. Ik help jou naar een betere communicatie met jezelf, je partner, je baas of collega. Hierdoor bouw je aan een betere relatie.
Stressmanagement
De regie over je leven weer in handen krijgen
Culemborg
Voel je je een speelbal? Van het leven, je lichaam of emoties? Neem de touwtjes dan weer zelf in handen. Werk met de natuurlijke processen van je lichaam. Dan heb je snel resultaat. Je voelt het effect al in de eerste sessie. BELOOFD.
28feb
Spreekuur
Aanbieding jan/feb 2023
Culemborg
Wensen dat het anders wordt voor jou in 2023? Goede voornemens? Zorg ervoor dat je wensen uitkomen. De hulp die je nodig hebt ligt voor je klaar. In jan en feb kun je voordelig kennismaken met de wonderen van hypnose of stressrelease
Therapie (diverse)
Energy Move - Jin Shin Jyutsu
Zeddam
Jin Shin Jyutsu is een Japanse harmoniseringskunst die op een eenvoudige manier evenwicht brengt in het energiesysteem van ons lichaam. Ik geniet ervan om te zien hoe mensen weer tot zichzelf komen en lichamelijk en geestelijk beter in balans raken.
Mindfulness & Compassie
Mindfulness 1 daagse Stiltedagen & Mindfulness Training
Noordwijk
Who is Mindfulness for? All of us! Developing greater awareness can open us to be able to change how we approach our experiences – taking more pleasure in the good things and dealing more effectively with the difficulties.
Centra voor Bewustwording
Brise Suave - centrum voor spirituele, sociale en kunstzinnige ontwikkeling
Zuidbroek
Brise Suave is een centrum dat door een familie gerund wordt en wil jou helpen om je leven en/of kunst tot bloei te brengen en je met je fundamentele goedheid te verenigen.
29jan
Workshop
Tantramassage Dag voor paren
Enschede
Op deze dag voor liefdespartners, masseren we intuïtief vanuit ons hart volgens de Kashmierse Tandava traditie. Je masseert alleen met je eigen partner. Ook gelegenheidspartners zijn welkom.