Petra Jongschaap

Petra Jongschaap
Enschede

Vanuit Rust, Kracht, Authenticiteit en een stukje Vrijheid help ik jou om uit je hoofd te komen en te gaan voelen wat echt bij je past. Van denken naar voelen, naar geïnspireerde actie!

Ik ben hier om jou vanuit mijn hart te ondersteunen en te begeleiden bij jouw groei. Door mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, kom ik steeds dichter bij mijn authentieke zelf, ervaar ik zelfliefde, voel ik innerlijke rust en sta ik positief en zelfverzekerd in het leven. Wil jij dat ook? Laten we samen op reis gaan!

Vanuit Rust, Kracht, Authenticiteit en een stukje Vrijheid help ik jou om uit je hoofd te komen en te gaan voelen wat echt bij je past. Van denken naar voelen, naar geïnspireerde actie!

* Individuele (life) coaching* Loopbaan- en ontwikkeladvies professionals* Ziel & Zakelijkheid verbinden* Trainingen in bewustwording en energiewerk* Meerdaagse retreats

Bijzonderheden

Voor een gratis Aura analyse of lichaamsscan, bezoek snel mijn website. Vraag hem vandaag nog aan! Ik spreek je dan snel, leuk!

Over Petra Jongschaap

Iets over mijzelf

Ik voel mij een pionier, die op weg is naar een nieuwe manier van leven in deze bijzondere tijd. Ik weet hoe moeilijk het is om los te komen van oude structuren en situaties waarvan je weet dat ze  niet goed voor je zijn, het je leegtrekt aan energie en je toch blijft hangen, totdat er een moment komt dat je (eventueel gedwongen) moet veranderen.

Herken je dat? Dat je wakker wordt en denkt: Hoe ben ik hier in godsnaam beland? En dan die vragen die steeds terugkomen, Wie ben ik? Wat wordt nu mijn volgende stap? Wat past nu echt bij mij? Waar ben ik echt goed in? Wat is mijn passie? Waar word ik eigenlijk blij van? Wat houdt me tegen om dat te gaan DOEN?

De stappen die ik de afgelopen tijd heb gezet, hebben er voor gezorgd dat ik meer vreugde en vrijheid ervaar in mijn leven.

Ik dacht altijd een oplossing te weten of te kunnen bedenken, maar ik heb ontdekt dat dat niet werkt. Echte verandering komt van binnenuit en daar is rust voor nodig, om jouw innerlijke stem, de stem van jouw hart te kunnen horen en vertrouwen. De weg van hoofd naar hart om zo te ontdekken wat echt bij je past.

Ik geloof dat je alleen anderen kunt helpen met processen die je zelf doorlopen hebt. Jouw levenslessen.

De rode draad daarin voor mij is mijn waarheid durven spreken en leven, ik weet als geen ander hoe lastig dat kan zijn. Omgaan met angst, die je soms letterlijk verlamd. Hoe fijn is het om in een veilige setting de eerste stappen te zetten?

Wat ik ook ontdekt en doorleeft heb is het proces van op zoek zijn naar jezelf in relaties en die uiteindelijk vinden in jezelf. Een paar voorbeelden:

-          Van loondienst HR Manager naar Diginomad

-          Van koophuis naar de wijde wereld in gaan met Camperbus en mijn pup Bella

-          Van afhankelijk naar eigen regie

-          Van kameleon naar automomie

Mijn visie op het leven

Het leven is in mijn ogen bedoeld om vanuit vreugde, lichtheid, gelijkwaardigheid, vrijheid, overvloed, liefde te leven. In harmonie tussen de mensen, dieren, planten en andere wezen op deze planeet.

Wij groeien en ontwikkelen ons om onze hoogste potentie te leven. Wij ondersteunen en begeleiden elkaar op ons levenspad en weten dat ieder moment, iedere situatie en iedere ontmoeting een les in zich draagt


Petra Jongschaap

Petra Jongschaap

Waldeckstraat 35
7513BR Enschede

Petra Jongschaap

Wat doe ik nog meer?

Grafisch- en Webdesign
JOOST de WebsiteMaker + De BeeldMaker + De TekstMaker = De Creatieve Maker
Bennekom
Ik vertaal je bedrijfsverhaal naar een duurzame website volgens moderne standaarden. Hoge laadsnelheid verlaagt de energiekosten op je website en bij je bezoekers. En met moderne webtechniek gaat je website ook langer mee.
Zelfrealisatie
Intuïtief Schrijven
Den Haag
Al schrijvend luisteren naar wat jouw intuïtie je wil vertellen.
Natuurgeneeskunde
Orthomoleculaire Voedingsadvies, Sujok therapie en psychosociaal therapie
Groningen
Lafem is een holistisch gezondheidspraktijk die je helpt om gezonder te leven door een balans te vinden tussen hoofd, hart en lijf. Dit doen we door met de juiste kennis de basis op orde te hebben.
Massage
Tantramassage - Liefdevol Aanraken
Amersfoort
Een Tantra massage zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten. Het geeft energie en zorgt voor verbinding en is goed voor je gezondheid. Na een massage voel je je op je best. Liefdevol en zacht.
Seksualiteit en Intimiteit
TantraBeleving workshops
Amersfoort
Tantra activiteiten waarbij je spanning en stress kan loslaten. Uit je hoofd en in je lijf!
Coaching - Lifecoaching
Ik help jou om jouw waarheid te spreken en te leven !
Enschede
Ik ben hier om jou vanuit mijn hart te ondersteunen en begeleiden bij jouw groei. Ik heb van mijn passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling mijn werk gemaakt en ik nodig je van harte uit een kijkje te nemen!
Vrouwenwerk
Ik gun elke vrouw verbinding met haar lijf
Amersfoort
Tantra is de kunst van het liefhebben van jezelf, van het leven en van de ander en tantra nodigt je uit te zijn wie je op dat moment bent. Een ontmoeting met jezelf in een cirkel van vrouwen.