Zelfinzicht door Coachen met honden

Coachhond
Aalsmeer

Coachhond helpt je je innerlijke leiding te ervaren. Jij bepaalt waar je naar toe wilt. Coachhond reist met je mee, helpt je patronen te doorbreken en je doelen te bereiken!

Soms heb je het gevoel dat je de grip op je leven kwijt bent. Je laat wellicht teveel leiden door je omgeving, hebt veel ballen in de lucht te houden.  En je vraagt je op een gegeven af: waar ben ik nog in dit alles? Je wilt veranderen, maar hoe?

Of er gebeurt iets, waardoor je leven volledig op z'n kop wordt gezet. Bijvoorbeeld bij een verlieservaring door scheiding of overlijden van een dierbaar iemand. En je vraag je af: Hoe kan ik nu verder? 

Ik help je jezelf weer terug te vinden. Wie ben jij? Wat wil jij? Ik bied je weer perspectief. Hoe wil en ga je verder? Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt en leert patronen te doorbreken. Je leert je je eigen keuzes te maken en te doen wat past bij jou. Waardoor je weer blij wordt met je leven en met jezelf en vol energie en vertrouwen het leven tegemoet treedt. 

Samen met eventueel mijn hond als co-coach, ondersteun ik bij thema's als stress- en burnoutklachten, loslaten en accepteren, rouw- en verliesverwerking en voor jezelf opkomen (zelfvertrouwen). Ik bied een traject op maat, waarbij ik aansluit wat bij jou past. Ik maakt hierbij gebruik van verschillende invalshoeken uit de mindfulness, Rots en Water, algemene sociale wetenschappen, NLP, communicatiemanagement en haptonomie.  

Mijn hond kan hierin een essentiële rol spelen. Als voorbeeld, metafoor, oefenmaatje of steun en toeverlaat. 

Over Coachhond

Mijn naam is Nancy Bakker-Wulms. Ik woon samen met mijn man, twee zoontjes en hond in Aalsmeer. Heel mijn leven heb ik al een passie voor honden. Daarnaast trekt het mij altijd erg aan als ik merk dat anderen niet lekker in hun vel zitten. Daarom heb ik 2016 besloten om, na mijn loopbaan als communicatieadviseur, te gaan doen waar echt mijn passie ligt: namelijk het coachen van mensen samen met mijn hond Fergie. Ik heb de opleiding Dog Assisted Coaching bij Pets4Care gevolgd. En heb een aantal specialisatiemodules gedaan, zoals trauma; rouw, verlies en loslaten; autisme en mindfulness. Ook heb ik in 2017 de Rots en Water training met succes afgerond en ben ik gecertificeerd Rots en Water trainer.

 

 


Coachhond

Nancy Bakker

Citroenvlinderstraat 82
1432 MG Aalsmeer

Zelfinzicht door Coachen met honden

Wat doe ik nog meer?

Centra voor Bewustwording
de Magische Kracht - coaching & counseling
Nijverdal
Weet jij dat je de wereld iets te bieden hebt? Dat je een bepaalde missie hebt hier op aarde? Misschien is deze missie je al helemaal helder, en misschien nog niet. Jij bent hier op de juiste plek!! Meer info vind je op
Therapie (diverse)
biofotonentherapie en PSYCH-K, 'leef je leven licht en in balans'
Soest
Om (chronische) verstoringen op fysiek/mentaal/emotioneel niveau op te heffen en daarmee de balans te herstellen, maak ik in mijn praktijk gebruik van diverse behandelvormen. De basis van mijn praktijk is Biofotonen therapie en PSYCH-K®.
Medium
Paragnoste Medium Tarotiste Esther Jacobs
Kaatsheuvel
Spirituele readings en Tarot readings zijn voor iedereen heilzaam en geven duidelijkheid. Vragen op het gebied van werk-carriere-liefde-relatie-vriendschap-gezondheid-geld-familie-kinderen-bussiness-bedrijf kunnen beantwoord worden.
Coaching - Kindercoaching
Speltherapie: op een speelse manier werken aan vaardigheden
Aalsmeer
Op een speelse wijze begeleid ik (hoog) sensitieve kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Ik help ze om te gaan met alle prikkels om hen heen en werk aan hun zelfvertrouwen. Ik doe dit samen met mijn therapiehond Fergie.
Haptonomie & Haptotherapie
Haptotherapie Dronten
Dronten
Haptotherapie is een therapievorm waarbij je gevoel en je lichaam centraal staat. Als je beter kunt luisteren naar je gevoelens en je lichaam ben je vaak beter in staat om te doen wat nodig is om in balans te komen of te blijven.