Natuurcoaching - begeleiding op balansvraagstukken in én met de natuur!

Samenspel-Natuurlijk!
Amersfoort

Natuurcoaching & Natuurhealing

De wereld buiten jou, spiegelt de wereld in jou!

Volg jij je hart? In je werk en in de rest van je leven? Realiseer jij je dromen en doelen? Of zou je dit graag willen, maar lukt het je niet om echt jouw weg te gaan. Of je nu wel of niet op de weg van je hartenwens zit; Uit balans zijn we allemaal wel eens.  Of we ervaren stress en raken gespannen vanwege de uitdagingen en problemen die je op je weg tegenkomt.

Word je dan bewust van je eigen waarden, behoeften en overtuigingen. En ontdek buiten in de natuur je eigen oplossingen. Vanuit het principe “zo binnen zo buiten” vind je deze vaak verrassend eenvoudig. Dus …

Loop jouw eigen pad, het pad van ‘de levenskunstenaar’.  Kan je daar af en toe wel wat hulp bij gebruiken? Dan loop ik graag een tijdje met jou mee.

Over Samenspel-Natuurlijk!

Hoi, ik ben een bezig bijtje en betrokken bij de samenleving. Een wereldverbeteraar. Nu midden in mijn leven jongleer ik met gezin, werk, vrijwilligerswerk/mantelzorg en vriendschappen. Vast heel herkenbaar. Enkele crisissituaties zorgden ervoor dat ik andere keuzes maakte. Vaak lastig maar altijd met meer tevredenheid, daarna. Door het volgen van verschillende opleidingen ben ik sterk gegroeid en krachtiger geworden. Meer in balans en vanuit mijn krachtige midden in staat te leven in een natuurlijk samenspel met de natuur en de mensen om me heen. De natuur is mijn inspiratie. De natuur werkt ook als spiegel voor mij. Door buiten te zijn, kom ik in verbinding met de natuur in mezelf en met de natuur om ons heen. Dit helpt mij sterk om de keuzes op mijn weg vanuit mijn hart te blijven maken.

Citaat uit een kaartenset: Zie jezelf in de natuur. Je bent geboren uit een man en een vrouw, maar de mensen zijn geboren uit de natuur. Nu is het tijd om weer verbinding te maken. Open je blik voor de natuur. Onderzoek je wereld en je zult zien wie je bent. Ontdoe je van alle menselijke oordelen en dogma's en zie je diepste natuur weerspiegeld in de prachtige wereld om je heen. Zie dat je emoties zijn als het weer en dat je zintuigen tot in de hemel en de aarde reiken zoals de takken en de wortels van de bomen. Zie jezelf in de natuur en zie de natuur in jezelf.


Samenspel-Natuurlijk!

Magda Bannink

Hamseweg 94
3828 AG Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Natuurcoaching - begeleiding op balansvraagstukken in én met de natuur!

Wat doe ik nog meer?

Lichaamsgerichte Therapie
Gestalttherapie - Meditatie - Klank - Zhineng Qigong
Voorschoten
Bewustzijnsontwikkeling is de rode draad in mijn leven en dat geef ik in mijn praktijk heel graag door. Dat doe ik in de vorm van Gestalttherapie, een heldere concrete vorm van psychotherapie waarbij je in het hier en nu vanuit het lichaam werkt.
Ademtherapie
Diepe healingtechnieken tot de kern van je ziel
Noordwijkerhout
: dé plek in de Bollenstreek voor ademwerk. Je kunt bij ons terecht voor individuele ademsessies, verdiepende ademdagen en ademcirkels.
Coaching - Diverse Coaching
Coaching voor meer gemak met prikkelverwerking
De Lier
Kan jij of je kind wel wat meer relax in de prikkelverwerking gebruiken? SUE coaching werkt vanuit rust en ruimte, zodat jij jezelf kunt zijn! Je bent van harte welkom! Be you today! susannesuecoaching
14apr
Evenement
Dans vanuit je Hart!!
Noordwijkerhout
Heb jij weer zin om vrijuit te dansen vanuit jouw gevoel? Vier het voorjaar Laat je lekker meenemen door de muziek. Ontmoet leuke mensen, gratis thee/water. Ik draai zelf als Dj !! Opgave via de app
Feng Shui
Qi-Mag Feng Shui
Tilburg
Voor meer vitaliteit, harmonie en succes door het verhogen van de levensenergie en het opheffen van blokkades. Voor particuliere woningen, bedrijfspanden en tuinen en ondersteuning op persoonlijk vlak.
Coaching - Wandelcoaching
Waardevolle Wandeling
Delft
Door wandelcoaching en portretfotografie te combineren ontstond de Waardevolle Wandeling. Samen gaan we op weg en stappen even weg van de wereld. We begeven ons op een keerpunt in jouw leven en ik leg dit voor je vast in woord en beeld.