Coaching en training voor vaderschap vanuit jouw kracht.

Vader Visie
Soest

Coaching en training voor vaders die een volgende stap in hun vaderschap willen zetten.

Wie bepaalt wat voor vader jij bent? De moeder van je kind(eren)? Jouw opvoeding? De cultuur? Of jij?

Vader Visie ondersteunt jou als vader om vanuit jouw eigen kracht in het vaderschap te staan.

Bij Vader Visie kan je terecht voor individuele sessies binnen of buiten tijdens een wandeling, groepswerk en ontmoetingen met andere vaders bij het Vadercafé.

Voor meer informatie nodig ik je uit op mijn website.

Over Vader Visie

Hoi, mijn naam is Patrick Timmermans. Met mijn bedrijf Vader Visie ondersteun ik vaders om vanuit hun eigen kracht in het vaderschap te staan. Ik zie het vaderschap, en het ouderschap in het algemeen, als een pad van persoonlijke ontwikkeling. Een uitgelezen mogelijkheid om als mens zelf te groeien en daarmee bij te dragen aan een liefdevolle en gezonde bedding voor je kind(eren).

Ik ben vader van een zoon (2010) en een dochter (2015). Een zoon uit een eerdere relatie waarbij mijn toenmalige partner zwanger werd voor we uit elkaar gingen. Nu voeden we hem als vrienden op. Een dochter uit mijn huidige relatie waarbij we kozen voor het ouderschap toen duidelijk werd dat we kiezen voor een duurzame relatie.

Dat ik met vaders wilde werken is duidelijk geworden tijdens mijn (coach)opleiding bij de Venwoude Levensschool. Hoewel mijn praktijk open staat voor iedereen gaat mijn hart uit naar de vaders en sta ik ervoor dat er zoveel als mogelijk bewuste vaders op deze wereld komen.


Vader Visie

Patrick Timmermans


Soest

Coaching en training voor vaderschap vanuit jouw kracht.

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Wandelcoaching
Kom in beweging en volg je eigen natuurlijke pad.
Naaldwijk
Al wandelend onderzoeken we een thema, dat nu in je leven speelt en waar je meer zicht op wilt krijgen. Door hier bewust aandacht aan te schenken, ontstaat er meer rust en ruimte in jezelf. Gun jezelf deze natuurlijke beweging en verwelkom jezelf.
Natuurbeleving
Workshops communiceren met bomen
Den Hoorn
Bomen kunnen ons zoveel bieden! Troost, rust, ontspanning, wijsheid, noem maar op. Leer hoe je contact kunt maken met de energie van bomen en hun boodschappen kunt ontvangen. Laat je inspireren door de wereld van de bomen.
Energetisch werk
Holistisch therapeut met als specialisatie spirituele genezing: Leven vanuit je ware Natuur
Den Hoorn
Ik breng je weer in contact met je ziel zodat je kunt gaan leven vanuit je ware Natuur, dat wil zeggen vanuit je hart. In vrede, vreugde, vrijheid en vervulling. Ik kan je helpen om alles wat dat in de weg zit, te transformeren.
Therapie (diverse)
energetische therapie
Hengelo
Op een snelle, prettige manier van je klachten af komen? Burn-out, stress, gebrek aan zelfvertrouwen, rugklachten...je lichaam kan het! Ik kan er bij helpen om het zelf-genezend vermogen van jouw systeem te activeren. Je hoeft niet veel te vertellen
Gestalttherapie
Levenskunst is durven leven in het nu
Naaldwijk
Als mens ben je al compleet en toch kan het niet zo voelen dus hoe kom je weer bij jezelf. Hoe krijg je weer inzicht in wat jij nu echt zelf wil en bent? Gestaltart is ervaren, uit je hoofd en in je lijf leer je jezelf en de ander weer ont-moeten.
Filosofie
Praktische filosofie , klopt het wel wat je denkt?
Naaldwijk
Levensvragen. We stellen ze allemaal weleens. Over liefde, werk, verlies of de dood. Vragen waar we soms niet verder mee komen en blijven worstelen. Samen onderzoeken, ontwarren en overdenken met een praktisch filosoof kan verhelderend zijn.
Lichaamsgerichte Therapie
Duik in je volste zijn. Voor heldere inzichten, levenskracht en bewegingsvrijheid.
Amsterdam
Wil je leven vanuit wie je wezenlijk bent? Ik begeleid je graag in de diepte van jouw avontuur.