Wat is jouw volgende stap?

Younicus
Amersfoort

Ik begeleid mensen die op een kruispunt staan in hun leven, die het verlangen hebben om hun leven te delen met een partner of die willen weten waar het voor hen over gaat.

Durf jij te dromen?

  • Durf jij te dromen en deze dromen te volgen?
  • Zit je vast in overtuigingen en wil je hier uit leren stappen?
  • Kun jij veel meer geven dan wat je nu geeft?
  • Zie je jezelf steeds weer in herhaling vallen?
  • Heb je alles, maar voel je dat er nog veel meer is?

Of je nu op een punt bent in je leven en jezelf de vraag stelt "Is dit alles?", of dat je een volgende start in je carrière wilt zetten of dat je een geweldig idee hebt en hiermee wilt gaan ondernemen of al onderneemt. Younicus loopt graag een stuk met je mee!

Samen kijken we verder, halen we de toekomst naar nu en leren we van het verleden.

Gaan we samen op pad?

Younicus gaat samen met jou op pad. Het wordt een nieuw pad, een pad naar jouw visie, jouw levensvisie. Wat is het wat jij verlangt als je je fantasie de vrije loop mag laten gaan, als alle belemmerende overtuigingen de weg ruimen en als jij vanuit ruimte mag creëren? Hier vanuit gaan we dan concretiseren wat voor jou past en waar je naar toe wilt met je leven.

We gaan samen op pad en ik kijk met je mee. 

Jij zit aan het stuur!

Over Younicus

Mijn interesse ligt op het gebied van man-zijn in deze tijd, van intimiteit en van authenticiteit. Hier heb ik de afgelopen 10 jaar mijn eigen pad in gelopen en geeft dit nu door in diepgaande begeleiding aan mensen met dezelfde verlangens van verdieping op dit vlak.


Younicus

Erik Plas

Surinamelaan 80b
3818 TP Amersfoort

Wat is jouw volgende stap?

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Lifecoaching
Transformatie Coaching
Bornerbroek
Naar de KERN van je klacht, naar de KERN van je lichaam, naar de KERN van je essentie
Centra voor Bewustwording
Centrum voor Bewustwording
Delft
Voorstraat 51 biedt onderdak aan verschillende soorten activiteiten die zich richten op persoonlijke ontwikkeling, ontmoeten en verbinden. Nieuwsgierig naar deze activiteiten of interesse in huren van een ruimte? Kom een keer kijken en meedoen!
Relatietherapie
Praktijk MMIXX: partner in relaties. Relatietherapie, Stiefgezincoaching, Samen Scheiden, Gescheiden
Naaldwijk
Praktijk MMIXX biedt naast relatietherapie ook coaching voor partners in samengestelde gezinnen. Deze relaties brengen hun eigen (extra) uitdagingen met zich mee. Verder ondersteun ik het proces van o.a. loslaten bij scheiden en gescheiden opvoeden.
Therapie (diverse)
Lichaamsgerichte therapie - Ademcoach - Holistische Fysiotherapie
Bornerbroek
Stappen naar Heelwording Via inzicht en het opruimen van blokkades in je lichaam en geest. Een liefdevolle weg van thuiskomen bij jezelf. Een stap richting gezondheid, kracht en vrijheid.
Muziek & Zang
HeartFire Concerten
Amsterdam
HeartFire organiseert concerten en evenementen op mooie lokaties in Amsterdam die het hart openen en voor verbinding zorgen. Music as joyful medicine! HeartFire is een co-creatie van Jeroen van Kemenade en Daniëlle Doeve
Coaching - Leiderschapscoaching
Vrouwelijk Leiderschaps coaching/programma's
Amsterdam
Met Hartskracht verbind ik vrouwen met hun innerlijke kracht en passie door middel van coaching en innerlijk leiderschaps programmas. Het is mijn missie dat meer mensen vanuit hun hart en met vreugde leven en wer