Transformatie Coaching

IN beweging
Bornerbroek

Naar de KERN van je klacht, naar de KERN van je lichaam, naar de KERN van je essentie


Kies jij voor meer gezondheid, kracht en vrijheid? Ben jij klaar voor een transformatie?
De tijd is er naar, we worden allemaal uitgenodigd om op te staan en te stralen!
Samen gaan we  naar de KERN van je 'klacht', een blokkade die jouw nog belemmert om in je volle kracht staan. Je wordt uitgenodigd deze aan te kijken, te voelen en  los te laten.  Welkom JIJ in al je kracht en schoonheid. Aansluitend zet adem- en lichaamswerk je nog meer je authentieke kracht!
Ook kijken we naar je astrologische gegevens vanuit de Tzolkin / Heilige Mayakalender. Dit kan jou en mij veel inzicht geven in je te bewandelen levenspad, je ware potentie en je valkuilen.. DIt maakt de coaching extra  krachtig en op maat. Voorbij aan de mind.

Ik zie je graag.
Ps vergoeding is mogelijk.

Over IN beweging

De schoonheid van het bestaan is de leidraad in mijn leven en in het werk met mensen.
Keer op keer sta ik weer versteld over de grote samenhang tussen alles en iedereen en wat dat aan zogenaamde toevalligheden en levenslessen met zich meebrengt voor ons allemaal.
Ik voel dat mijn doorleefde levenslessen, naast alle professionaliteit, een extra kracht is geworden in mijn coaching.
THUISKOMEN is mijn levensthema en tegelijkertijd het thema waarop ik mensen coach.
Ik wordt er blij van als ik zie dat mensen hun ware natuur gaan leven / in hun kracht gaan staan en zo hun eigen plek gaan innemen.
Ik hou van de natuur, wandelen, dansen, schrijven, lekker ongegeneerd zingen en creatief bezig zijn.
Vanaf 1988 behandel en Coach ik mensen op een holistische manier via Fysiotherpie en Transformtie Coaching. Een greep uit de gevolgde bijscholing: Opleiding Toegepaste psychologie( ITIP); Energetisch lichaamswerk (ITIP); Maitland/manuele therapie; Sensomotoriek; Systemisch werk; Healing /Quantum Touch - Touch of Matrix; Holistische massage; Holistic Pulsing; Bewustzijn in Beweging; Adem- en ontspanningstherapie; Natuurwijsheid / Bezield leven ( Wilde Wijze vrouw - Anam Cara); Dans (Dansante Fysiotherapie, Masterclass dans), Aquarius Regressie, Psoas en Bekkenbodem, Kristalbewustzijn / Maya  astrologie, Mindfulness, Shiatsu.

 


IN beweging

Lian Lohuis

Bornsestraat 26
7627NT Bornerbroek

Lid van beroepsvereniging

    KNGF Koninklijk genootschap Fysiotherapie
    Big - registreerd
Transformatie Coaching

Wat doe ik nog meer?

Centra voor Bewustwording
Centrum voor Bewustwording
Delft
Voorstraat 51 biedt onderdak aan verschillende soorten activiteiten die zich richten op persoonlijke ontwikkeling, ontmoeten en verbinden. Nieuwsgierig naar deze activiteiten of interesse in huren van een ruimte? Kom een keer kijken en meedoen!
Coaching - Leiderschapscoaching
Vrouwelijk Leiderschaps coaching/programma's
Amsterdam
Met Hartskracht verbind ik vrouwen met hun innerlijke kracht en passie door middel van coaching en innerlijk leiderschaps programmas. Het is mijn missie dat meer mensen vanuit hun hart en met vreugde leven en wer
Relatietherapie
Praktijk MMIXX: partner in relaties. Relatietherapie, Stiefgezincoaching, Samen Scheiden, Gescheiden
Naaldwijk
Praktijk MMIXX biedt naast relatietherapie ook coaching voor partners in samengestelde gezinnen. Deze relaties brengen hun eigen (extra) uitdagingen met zich mee. Verder ondersteun ik het proces van o.a. loslaten bij scheiden en gescheiden opvoeden.
Muziek & Zang
HeartFire Concerten
Amsterdam
HeartFire organiseert concerten en evenementen op mooie lokaties in Amsterdam die het hart openen en voor verbinding zorgen. Music as joyful medicine! HeartFire is een co-creatie van Jeroen van Kemenade en Daniëlle Doeve
Therapie (diverse)
Lichaamsgerichte therapie - Ademcoach - Holistische Fysiotherapie
Bornerbroek
Stappen naar Heelwording Via inzicht en het opruimen van blokkades in je lichaam en geest. Een liefdevolle weg van thuiskomen bij jezelf. Een stap richting gezondheid, kracht en vrijheid.
Coaching - Lifecoaching
Wat is jouw volgende stap?
Amersfoort
Ik begeleid mensen die op een kruispunt staan in hun leven, die het verlangen hebben om hun leven te delen met een partner of die willen weten waar het voor hen over gaat.