Access Bars®, Access Energetische Facelift en meer!

Maya Kanhai
Noordwijk

Access Bars maakt mensen weer blij!

De Access Bars® is een hands-on proces waarbij je een lichte aanraking op het hoofd gebruikt om contact te maken met verschillende punten die overeenkomen met de verschillende aspecten van iemands leven. Zo zijn er punten voor communicatie&creativiteit, healing, dankbaarheid en controle. Ze heten bars (=banen) omdat ze letterlijk van de ene kant van het hoofd naar de andere lopen. 

Door de Bars aan te raken laten we oordelen en overtuigingen, gedachten en emoties, gevoelens en overwegingen los. Mensen ervaren rust en kalmte in het hoofd, minder stress & meer ontspanning en voelen zich lichter & blijer. Er verdwijnt ballast waarvan je niet eens wist dat je er last van had, totdat het er niet meer is.

Vergelijk het met het vrijmaken van ruimte op de harde schijf van je computer: je verwijdert wat niet nodig is en wat je computer traag maakt. 

Je kunt ook kiezen voor de Access Energetische Facelift waar geen naald, filler of botox aan te pas komt, maar die wel een diepgaand effect heeft op gezicht èn lichaam. 

Je hebt daarnaast de keus uit meer dan 50 andere Access 'Body processen' die je lichaam kunnen ondersteunen bij wat het op dat moment nodig heeft. 

En heb je het gevoel dat je vast loopt, op wat voor gebied dan ook, dan kunnen we ook een (online) coaching sessie afspreken waarbij ik de Access technieken gebruik zodat je meer ruimte en duidelijkheid krijgt en letterlijk meer lichtheid ervaart. 

Over Maya Kanhai

Ik ben Maya Kanhai en ik werk met energie. Onze eerste taal is energie. Dit is niet iets wat je op school leert, maar wel iets dat van nature bij ons hoort.

Mijn eerste kennismaking met energie was eind jaren ’90 toen een collega mij Reiki aanbood tijdens de lunchpauze. Het was zo ontspannend dat ik het gelijk zelf wilde leren. Dit bracht mij in 2008 via Westerse Reiki cursussen bij de traditionele Japanse Reiki. Ik geef sindsdien Jikiden Reiki® behandelingen en sinds ik Jikiden Reiki® leraar werd in 2010, ook cursussen in de 'Reiki I en II'.

In 2012 verhuisde ik met mijn man naar Zuid Afrika. Daar ontdekte ik de ‘Body processen’ van Access Consciousness®. Het leren van Access Bars® in 2014 en het mondeling leren faciliteren waren voor mij ‘life changing’. Ik had in 2011 nl. de diagnose fibromyalgie gekregen. In korte tijd was ik van een actieve vrouw veranderd in iemand die dagelijks pijn had. Wekelijks de Bars uitwisselen in combinatie met het mondelinge coachingswerk zorgden ervoor dat ik pijnvrij was tegen de tijd dat we in 2016 naar Ghana verhuisden.

In 2018 keerden wij terug naar NL en nu bied ik energetisch werk aan vanuit huis. Ik heb er zelf zoveel baat bij dat ik het iedereen gun die last heeft van pijn & stress of worstelt om zich staande te houden in moeilijke tijden. Maar je bent natuurlijk ook welkom als je bewuster met jezelf wilt omgaan of beter voor jezelf wilt gaan zorgen.

 


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Access Bars®, Access Energetische Facelift en meer!