Diep ontspannen door Rebalancing. De kramp leren loslaten waar je in bent gaan geloven

RBLNC
Amsterdam

Rebalancing is een combinatie van begeleid zelfonderzoek en lichaamswerk/massage. Het heeft als doel je bewust te laten worden van wat er in je lichaam afspeelt en je daarmee te leren ontspannen, diep te ontspannen.

 

Het gevoel van altijd AAN staan, herken je dat ?

Is de BALANS tussen SPANNING en ONTSPANNING weg?

Zit je altijd in je HOOFD en wil je meer CONTACT met je LICHAAM?

 

Dan is Rebalancing voor jou!

Rebalancing is voor iedereen die verlangt naar echt diepe ontspanning, voor iedereen met lichamelijke of mentale klachten die nieuwsgierig en bereid is verder en dieper te kijken naar wat hen tegenhoudt om te ontspannen, voor iedereen die zich wil ontwikkelen in bewustwording en persoonlijke groei.

Fysieke klachten als: gespannen spieren, hoofdpijn, druk op de borst, steen in je buik, opgejaagd gevoel, onrust, in je hoofd zitten, steeds maar ‘aanstaan’, slecht slapen, hebben vaak een onderliggende emotionele laag, als je bereid bent die te onderzoeken en te doorvoelen kan die opgesloten spanning vrijkomen. Met als gevolg het ervaren van gevoel van grote ruimte, vrijheid en ontspanning. Dichterbij jezelf en jouw kernkwaliteiten.

Rebalancing brengt je thuis: dichtbij en trouw aan jezelf, hoe je je altijd zou willen voelen.

Over RBLNC

Mensen kijken soms vreemd op als ik vertel dat ik mijn carrière als eindredacteur/samensteller televisie heb opgegeven voor een Rebalancing praktijk. Maar voor mij is het logisch. Ik heb nog nooit zo in iets geloofd als in Rebalancing.

De allereerste keer dat ik tijdens een workshop een massagestroke op iemands rug deed was ik verkocht. Het was alsof ik thuiskwam. Ineens werd het me duidelijk, dit is wat ik wil doen: mensen door aanraking in een hele diepe ontspanning brengen en zich bewust te laten worden van hun eigen lichaam. Bewust te laten worden van hun eigen gedragingen en spanningen. Mensen zitten veel in hun hoofd waardoor ze zich nauwelijks bewust zijn van het eigen lichaam. Ze hebben vaak niet in de gaten dat het lichaam signalen afgeeft. Of ze negeren de signalen want dat is gedoe of het voelt als zwak of het is te tijdrovend. Maar die signalen zijn er natuurlijk niet voor niets. Blijf je ze negeren dan kan het resulteren in veel erger, bv een burn out. Zo ging het ook met mij. Ik kan met recht zeggen: been there, seen that, done that.

Opleidingen: Rebalancing School voor lichaamswerk en bewustzijn, Arun Conscious Touch, Arun Thai Yoga Healing Massage, masterclass Healing with Conciousness, Medische Basis Opleiding


RBLNC

Judith Radema

Binnenkadijk 153
1018 ZE Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Diep ontspannen door Rebalancing.  De kramp leren loslaten waar je in bent gaan geloven