EIgem, praktijk voor heling, integratie en balans

EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en systemis
Amersfoort

Wekelijkse trainingen lichaamswerk WAKKER WORDEN en WAKKER WORDEN SENIOR. Bewegen, ontspannen en ontmoeten voor volwassen en oudere mensen in de wijk. Doel: bewust leren ontspannen en versterken van eigenwaarde.

Laagdrempelige training lichaamswerk voor mensen in de wijk. Door bewust leren ontspannen met praktische oefeningen voor thuis. Fijn om de dag te beginnen en een cadeautje voor de rest van de week. 

Fijn om even tijd te nemen voor jezelf en ruimte te geven aan dat wat is.

Gezellig, leuk en fijn

Over EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en systemis

Vanuit een beeldende achtergrond in het onderwijs en als begeleider van diverse creatieve en educatieve projecten is Gemma via een opleiding als boekhouder, gevolgd door full-time moederschap, verder geschoold naar Energetic Integration therapeut bij Bodymindopleidingen. 

Sinds 2008 is Gemma van der Heijden dan ook werkzaam als integratief therapeut en trainer lichaamswerk als zelfstandige vanuit haar praktijk EIgem, praktijk voor heling, integratie en balans. Met tussentijds een uitstapje als Community Manager bij bewonersbedrijf KruiskampOnderneemt!

Sinds 2016 werkt zij ook als opsteller bij het Opstellingen Collectief Midden Nederland samen met een aantal collega opstellers en is zij recent afgestudeerd als Medisch Massage Therapeut (vlg.Volkier Bentinck) op antroposofische grondslag.

 


EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en systemisch werk

Gemma van der Heijden

Witte de Withstraat 31
3814 TA Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

EIgem, praktijk voor heling, integratie en balans