Ritual Design - Unieke attenties en kunst in opdracht

Laura Klinkenberg
Ubbergen

Unieke attenties en kunst in opdracht. Timeless · Meaningful · Joy

Ritual Design creëert unieke attenties en kunst in opdracht, zowel voor anderen als voor jouzelf. Door te geven kunnen we onze relaties versterken en verdiepen. Geschenken van Ritual Design zijn tactiel, zinvol en streven naar verbinding en vreugde.

Wanneer je de producten van Ritual Design met aandacht en zorg behandelt, geef je vorm aan jouw intentie.

Ik geloof dat deze aandacht en zorg essentieel zijn in ons huidige vluchtige dagelijkse bestaan waarin we te maken hebben met een overdosis aan informatie en prikkels van buitenaf.’ – Laura Klinkenberg

Over Laura Klinkenberg

Met mijn werk en creaties wil ik mensen aanmoedigen om te vertragen, meer bewust te worden en echt te ervaren.

Ik woon en werk in woon-werkgemeenschap de Refter in Ubbergen (bij Nijmegen). Ik begon mijn studie op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, waar ik de ruimte tussen mijzelf en anderen begon te onderzoeken. Een van de belangrijkste vragen in mijn werk is: ‘Hoe breng ik de ruimte tussen mijzelf en anderen – de tussenruimte – in beweging?

Mijn handelwijze kenmerkt zich door volle aandacht voor detail en door grote gebaren. Mijn werk bestaat uit fotografie, sculpturen, sieraden, video’s, design, performances en het vormgeven van ruimtes en vieringen. Daarnaast geef ik gecombineerde Art & Yoga workshops en Kundalini Yoga lessen.

Mijn talenten: creatief, ambitieus, innovatief, nieuwsgierig, ondernemend, diepzinnig, zorgzaam, autonoom, speels.

In de afgelopen jaren heb ik een aantal kunst- en designprijzen ontvangen voor mijn werk. Deze omvatten de prestigieuze GRA Award voor Design voor mijn afstudeerwerk aan de Gerrit Rietveld Academie en de Personal Light fotografieprijs voor mijn werk ‘Leaf You’.


Ritual Design

Laura Klinkenberg

Rijksstraatweg 37-48
6574AC Ubbergen

Ritual Design - Unieke attenties en kunst in opdracht

Wat doe ik nog meer?

14dec
Workshop
Vrouwenlijn opstelling
Maassluis
De relatie met je moeder heeft veel invloed op de relatie met jezelf en anderen. Tijdens een opstelling krijg je inzicht in welke invloed jouw vrouwenlijn op je leven heeft, wat er onbewust speelt en hoe de liefde weer vrij kan gaan stromen
30jan
Training
Op reis door je maskers
Maassluis
Een training waarin jij inzicht en bewustwording krijgt op de manier waarop jij je door het leven beweegt en hoe dit zo ontstaan is. Daardoor krijg je ook de mogelijkheid hier stappen in te gaan zetten.
Coaching - Diverse Coaching
AV Annelotte Verhaagen Coaching & Training
Deil
Yoga
The Art of Kundalini Yoga: Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen
Ubbergen
Gecombineerde Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen: zowel privé als in een groep. In de workshops en lessen leer je te focussen op de veilige ruimte in jezelf en leer je om vanuit deze ruimte te handelen en creëren.
Healing en reading
Marinder
Dronten
Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk consult, contact met overleden dierbare of een inzicht-in-je kind-consult.
Centra voor Bewustwording
Rust, harmonie en verbinding ervaren in jezelf, je gezin en je relaties.
De Lier
Weer in verbinding met jouw unieke zelf, voorbij opgebouwde structuren en patronen, door naar de onderlaag van je probleem te gaan. Daar inzicht en bewustwording op krijgen en een verandering in brengen, zorgt voor meer rust en ruimte in jouw leven.
Zelfrealisatie
Wonderwerker
Amersfoort
Begeleiding voor studenten van Een Cursus in Wonderen.