Poskuns

beeldend kunstenaar
Utrecht

Post voor kunstliefhebbende denkers, grappende filosofen en mensen die van verrassingen houden

Voor mensen die van echte post houden. Gewoon door de brievenbus en met een mooie postzegel erop. Nééé, géén rekeningen, maar iets waar je blij van wordt, of waarom je moet grinniken. Ik hou van zulke post. Om te krijgen, maar méér misschien nog om te maken. Een half jaar kost 55 euro. Daar krijg je 6 verrassingen voor, elke maand één, op formaat A-5. Een abonnement kado geven vinden ook veel mensen een goed idee.

Over beeldend kunstenaar

Ik ben een maker, ik hou van maken. Heel langzaam en precies. Of snel en wild in een ommezien iets neerzetten.

In mijn praktijk van de afgelopen 30 jaar als beeldend kunstenaar heb ik geleerd hoe belangrijk het is jezelf het plezier toe te staan van het maken en het 'niet te weten'. Plezier hebben zonder dat je weet waar het heengaat. 

Best lang was ik liever in de tevreden toestand dat ik iets gemaakt hád.

Naarmate ik het maakgeluk meer verwierf, kon ik het ook doorgeven en aan anderen laten merken hoe leuk dat is. Iets maken en nog niet weten wat het wordt.

Óf het iets wordt.

En daarna de tijd nemen om te zien wat het geworden is. Niet meteen een oordeel vellen.

Op die manier geef ik ook les. Ontdekken, experimenteren zijn belangrijke elementen. De bijzondere kunst van loslaten én je kop erbij houden om niets te missen van wat er ontstaat.


beeldend kunstenaar

Beatrijs Wind

Minister de Visserstraat 63
3555 EV Utrecht

Poskuns

Wat doe ik nog meer?

Healing en reading
Medium Paragnost Mindset Coach Reiki Master en Healy therapeut
Voorhout
Wie is Mary? Mensenmens, moeder, helderziende, medium, Reiki Master, kunstschilder, dierenliefhebber, spiritueel ondernemer, verbinder, healer, mindset coach, holistisch, empathisch en puur, betrokken en oprecht, down to earth.
Lichaamsgerichte Therapie
Heel | Holistische massage en bewustwording
De Krim
Door ons hart te volgen is er een fijne plek ontstaan op de grens van Overijssel en Drenthe. Waar ruimte is om te helen, te werken aan bewustzijnsontwikkeling en meer….
Lichaamswerk
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Haren
Naast Rebalancingsessies bied ik ontspanningsmassage en ARUN Conscious Touch aan. In de sessies werk ik met aanraking, zelfonderzoek, bewustwording, stilte en ademwerk. Ik wil je laten kennismaken met wat er leeft in jou.
Massage
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Haren
Naast Rebalancingsessies bied ik ontspanningsmassage en ARUN Conscious Touch aan. In de sessies werk ik met aanraking, zelfonderzoek, bewustwording, stilte en ademwerk. Ik wil je laten kennismaken met wat er leeft in jou.
27okt
Workshop
Een intuïtieve kijk op je bedrijf, workshop voor ondernemers
Vijfhuizen
Een intuïtieve kijk op je bedrijf, workshop voor ondernemers In deze workshop bied ik je de mogelijkheid om op een intuïtieve, speelse manier naar verschillende aspecten van je bedrijf te kijken en hoe die zich tot elkaar verhouden.
Verzorgingsprodukten
Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans
Drunen
Meer balans, ontdek de kracht van aloë vera !
Sport en Beweging
Powerwalkingclub Westland - Met elkaar werken aan een gezond & vitaal lichaam. Verhoog je Cardio
Poeldijk
Wil je met plezier fitter worden, afslanken en meer energie krijgen? Wil je een stap zetten naar een gezonder leven, op een leuke manier mensen ontmoeten, of heb je een stok achter de deur nodig? DAN IS POWERWALKEN PRECIES WAT JIJ ZOEKT!
Verhuur Accommodaties
Villa Vijf33
Vijfhuizen
In Villa Vijf33 inVijfhuizen kunnen therapeuten, coaches, masseurse n mediators terecht in een van de spreekkamers van 12 m2, en een behandelkamer met een massagetafel van 12 m2. Voor lezingen of workshops is een zaal van 50 m2 te huur.
Familie- en systeemopstellingen
Constellations at work - Familieopstellingen
Vijfhuizen
Ik werk vanuit mijn intuïtie. Deze wordt gevoed door mijn kennis van en ervaring met de methodiek van het opstellen, de informatie van de representanten in de opstelling, mijn sensitiviteit en levenservaring.
Psychologische hulp
Dhyan Tjebbe Westendorp
Leiden
Reading, Healing, Spirituele Therapie. We nemen naast de lichamelijke, emotionele en mentale aspecten vooral het energetische veld en de spiritualiteit van de mens als ingang. Zo kan er op meerder lagen tegelijk bewustzijn en verandering zijn.
Dans & Beweging
Movin Circle - Hoopdance/Hoelahoep cursussen
Breda
Je wilt graag beter worden in Hoopdance? Je kunt wel wat tips en hulp gebruiken bij nieuwe bewegingen en overgangen? Je wilt een ervaren persoon die met je meekijkt en meedenkt? Misschien wil je wel aan een choreografie werken.
Yoga
Kundalini Yoga -Dhyan Singh (tjebbe Westendorp)
Leiden
Kundalini Yoga is ‘The Yoga of Awareness’, een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning.