Klassieke homeopathie, Bioresonantie & Orthomoleculaire therapie

Biopathie
Lisse

Homeopathie is een natuurlijke, veilige en duurzame manier om je gezondheid te verbeteren of te ondersteunen. Homeopathische geneesmiddelen zijn niet schadelijk voor het milieu, wordt nooit op dieren getest en je kunt er niet aan verslaafd raken.

Met veel passie en liefde voor mijn vak klassieke homeopathie ondersteun en help ik mensen bij hun klachten. Het maakt niet uit welke klacht, homeopathie kan ingezet worden bij alle klachten, en is voor iedereen geschikt. Jong en oud. 

Bij mij staat de totale mens met zijn klacht centraal. Alle aspecten van jezelf en je klacht worden in beeld gebracht. Samen gaan we aan de slag. Samen? Ja klopt! in gesprek met jou onderzoek ik waarom jij deze klachten hebt. Welke veranderingen zijn er geweest? Welke ziekten heb je doorgemaakt? Komen deze ziekten meer in je familie voor? En vooral: wie ben jij? Want geen mens is hetzelfde. 

Na inname van het bij jou passende homeopathische geneesmiddel verbetert je weerstand, gaat je lichaam beter functioneren en zullen je klachten geleidelijk kunnen verdwijnen. Kortom: je komt beter in je vel te zitten.  Zo veel potentie in een hele kleine korrel!.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel me of kijk even op mijn website. Ik ontmoet je graag.

Over Biopathie

Met veel passie en liefde voor mijn vak wil ik mensen helpen en ondersteunen bij hun klachten. Als jong meisje namen mijn ouders mij al mee naar de homeopaat. Toen ik zelf kinderen kreeg ging ik ook met hen naar de homeopaat. Homeopathie heeft mij vaak verrast door de snelheid en eenvoud waarmee de klachten verdwijnen. Heel vaak waren dat klachten waar de reguliere geneeskunde geen antwoord voor had. Deze ervaringen brachten mij uiteindelijk tot de keus om dit vak zelf te leren en uit te oefenen. Na 6 jaar de opleiding voor Klassieke Homeopathie te hebben afgerond voer ik sinds 2012 mijn eigen praktijk in Lisse. Aanvullend heb ik de opleiding voor Bioresonantie gevolgd, alsook voor Epigenetisch Orthomoleculaire Therapie gevolgd. Nog steeds word ik met regelmaat verrast door de kracht van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Ik voel me blij en dankbaar dat ik andere mensen, en misschien ook jou, mag helpen. Helpen waar je vastgelopen bent in je gezondheid, fysiek of mentaal. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!


Biopathie

Christa Schipper

Govert Flinckstraat 27
2162 CS Lisse

Lid van beroepsvereniging

    NVKH
    MBOG
Klassieke homeopathie, Bioresonantie & Orthomoleculaire therapie