Praktijk voor Reiki, SRT, Innerlijk kind Heling, Opstellingen en Dofna

Balanspunt
Den Haag

Ben je vastgelopen en op zoek naar een manier om weer met jezelf in contact te komen? Zet je jezelf altijd op de tweede plek en wil je nu de stap naar voren zetten? Voel je dat je meer verdient en wil je nu voor jezelf kiezen? Ik help je graag.

Ik weet hoe het is om de verbinding met jezelf te verliezen en vast te lopen in het leven. Als coach maak ik gebruik van onder andere Reiki, SRT, Innerlijk kind Heling, Opstellingen en Dofna om te zorgen dat jij weer in contact komt met jezelf. Daarbij is het uitgangspunt voor mij dat ik jou de handvaten geef om weer de controle te nemen over je eigen leven.

Verschillende vormen worden er aangeboden om dichter bij jezelf te komen:

~ Reiki verbetert de gezondheid en de levensvreugde. Heb je veel lichamelijke pijnen of ben je gespannen, dan zal daar de energie naar toe gaan, daar waar dat het meest nodig zal zijn.

~ SRT zorgt ervoor ons leven makkelijker te maken en meer blijdschap te geven. Doe je steeds hetzelfde, ben je geblokkeerd of heb je moeite met keuzes te maken en zit je veel in je hoofd? SRT kan je hier bij helpen.

~ Innerlijk kind Heling waarbij er verbinding wordt gemaakt met de delen van jou die gekwetst zijn en zijn gaan 0ver-leven. Het inzichtelijk krijgen van hoe jou wereld in elkaar zit om te helen.

~ Dofna maakt ruimte zodat er doorstroming komt, waardoor je het leerproces kan ondergaan en je eigen pad beter kan bewandelen.

~ Tera-Mai Reiki/Seichem Cursus – hierbij word je verbonden met de helende stralen van de vier elementen Aarde (Reiki), Vuur (Sakara), Water (Sophi-El) en Lucht (Angeliclight). Kom in verbinding met jezelf en leer je intuïtie en heldere vermogens te gebruiken.

Over Balanspunt

Rond mijn 30ste liep ik vast in het leven. Ik had een drukke baan maar liep mijzelf voorbij. Rond de geboorte van mijn zoontje kwam ik in aanraking met eerst Dofna en vervolgens Reiki. Het was als thuiskomen. Ik herinner mij de eerste behandeling die ik gaf nog zo goed. Het voelde zo vanzelfsprekend.

Reiki en Dofna zijn voor mij vormen die mij thuis lieten komen bij mijzelf. En dat wil ik ook mijn cliënten meegeven. Ik breng mijn cliënten weer in contact met zichzelf. Geef ze de tools om te navigeren in het leven en zichzelf weer op de eerste plek te kunnen zetten. Mijn behandeling zijn helder en straight forward. Ik houd ervan dingen simpel te houden en gewoon te zorgen dat het werkt. Waarom zou je het nodeloos ingewikkeld maken?

Na het behalen van het Masterdiploma in Tera-Mai Reiki en het diploma voor Dofna all round coach aangevuld met hypno-therapie, heb ik naast andere werkzaamheden een aantal jaren mensen in mijn omgeving gecoacht. Vervolgens ben ik mij volledig gaan richten op het behandelen en coachen van mensen en is de praktijk BALANSPUNT ontstaan.


Balanspunt

Elna Kempers

Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag

Praktijk voor Reiki, SRT, Innerlijk kind Heling, Opstellingen en Dofna