Zelfvertrouwen en licht-leven

Anneke Wilbers
Enter

Ik werk van nature als begeleider naar Bewust ZIJN, we ZIJN energie en dat wil bewegen! Ik leer hoog-gevoelige ondernemende mensen om van aanpassen en zichzelf klein maken naar Zelfvertrouwen en Licht-Leven te gaan.

Voel jij je vaak moe? Ben jij vaak degene die zich aanpast en de ander voor laat gaan? Voel je je daarbij onzeker en onrustig terwijl je zó graag anders wilt? Heb je het gevoel afhankelijk te zijn?

Ik draag er graag aan bij dat jij zelfverzekerd gaat leven. Een leven waarbij je je weer levendig voelt, waarbij je doet wat je van harte doet én waarbij je een prettig mens bent voor jezelf. Bijkomende voordelen zijn vaak dat je gezondheid er op vooruit gaat, evenals je relatie met je medemens.

Ik nodig je uit, maak nu de mooiste reis die je kunt maken, DE REIS NAAR JEZELF! Wat heb je te verliezen behalve het leven dat je NU leidt?

Wat ik je bied is het pad naar innemen van je eigen plek. Bel of mail me om eens (gratis) te sparren.

Over Anneke Wilbers

Als kind dacht ik dat het leven altijd mooi zou blijven. Ik was een vrolijke spring-in-‘t-veld. Dat werd al anders op de ‘lagere school’. Heel vroeg en vaak had ik te maken met verlies, ik werd onzeker en ik had jarenlang depressieve buien.

Ik heb in mijn leven altijd gewerkt op plekken waar ik me niet thuisvoelde, onderwijs, werklozenprojecten en nog 13 baantjes meer. Dit lag allemaal ver van mijzelf af waardoor ik me ging aanpassen, aan de maatschappij, vrienden en mijn gezin. Vooral in die tijd kwam ik steeds verder van mezelf af te staan. Ik vocht!

Ik heb gemerkt dat pleasen en me altijd maar aan te passen om er bij te horen absoluut niet werkt! Wat wel werkte is mezelf leren kennen en waarderen, met al mijn eigen-aardigheden en kronkels. Alle moed en lef uit de diepte tevoorschijn halen voor acceptatie en heling deed goed!

Als vanzelf kwam in die periode mijn gevoeligheid naar boven drijven, inclusief de mogelijkheden die ik mocht eigen maken om te kunnen behandelen. Heel wat cursussen en opleidingen later durf ik me met recht healer, teacher, bewustzijnswerker te noemen. 


Anneke Wilbers

Anneke Wilbers

Hogebrink 9A
7468 CB Enter

Zelfvertrouwen en licht-leven