Voor meer plezier in je leven

Praktijk RaakBewust - Annette Rijsemus
Ede

Uit je hoofd, in hart en in je lijf, dichtbij je gevoel! Je wilt je zo graag weer levendig voelen, plezier in je leven hebben en energie om leuke dingen te doen, genieten en vreugde van binnenuit voelen. En weer zin in je leven hebben.

Her en -erkenning van wat er speelt is de eerste stap
Lezen en praten over wat je bezig houdt, lucht je op en geeft je inzicht. Daardoor word je je meer bewust van wat er speelt en herken je waar het mee te maken kan hebben.

Alleen praten geeft nog geen verandering. Er verandert pas echt iets als je ook kan gaan voelen wat je heeft tegengehouden om je blij te voelen. Door deze gevoelens te erkennen verandert er echt iets van binnenuit. En om met deze gevoelens in contact te komen, nodig ik je uit om een stap verder te gaan. 

Ervaring en – lichaamsgericht werk, helpt om tot echte verandering te komen

Verandering vindt plaats als je contact maakt met je binnenwereld. Alles wat er eerder en vroeger in je leven gebeurd is, heb je opgeslagen in je lijf. Dat gebeurt onbewust. 

En omdat het lichaam het zintuig is van voelen, maak ik gebruik van diverse lichaam en – ervaringsgerichte werkmethoden (Touch of Matrix, familieopstellingen, massage) om je te helpen weer in verbinding te komen met je gevoel, met jezelf.

Je gaat het zelf ervaren en voelen en er komt beweging, jij komt weer in beweging. En dat is echt anders dan dat we er alleen maar over blijven praten. Je zult ervaren dat jij weer plezier krijgt in je leven en je levenslust en vreugde toeneemt.

Als je voelt dat jij dit nu kan gebruiken, bel of mail mij dan, 06 26946615. 

 

Over Praktijk RaakBewust - Annette Rijsemus

Ik ben Annette Rijsemus, energetisch coach en therapeut met een eigen praktijk aan huis. Ik heb een passie voor de mens, voor het leven en voor spiritualiteit. Dit laatste staat voor mij voor het ontdekken van wat voor mij het leven de moeite waard maakt en zin geeft aan mijn leven. Om steeds meer bewust te leven, mijn talenten in te zetten en mijn missie te leven. Als kind was ik al geïnteresseerd in mensen, naar wat hen beweegt en drijft en wilde ik graag mensen helpen om gelukkiger en gezonder te worden. De keuze om Verpleegkunde te gaan studeren was dan ook niet vreemd.

Na mijn studie heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige in de psychiatrie en als wijkverpleegkundige. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt als coördinator bij een Steunpunt huiselijk geweld en als regisseur huiselijk geweld in het Veiligheidshuis bij de gemeente Ede en Arnhem. Alle expertise en opgedane ervaring in dit werk en mijn eigen levenservaring, gebruik ik nu bij het behandelen van de cliënten in de praktijk.


Praktijk RaakBewust

Annette Rijsemus

Proosdijerveldweg 197
6714 AD Ede

Lid van beroepsvereniging

Voor meer plezier in je leven

Wat doe ik nog meer?

Fysiotherapie
Holistische fysiotherapie
Naaldwijk
Ik werk met deskundigheid, bezieling en resultaat. Gecombineerd met humor en positiviteit. Ik garandeer je mijn onverdeelde aandacht, in een fysiotherapie praktijk waar je je op je gemak voelt. Geen pappen en nathouden. Niet lullen, maar poetsen
Massage
Sportmassage & intuitieve massage
Naaldwijk
Tijdens een sportmassage of intuïtieve massage schenken we aandacht aan je lijf, hoofd en/of hart. Ik garandeer je mijn onverdeelde aandacht, in een praktijk waar je je op je gemak voelt
Homeopathie
Homeopathie voor mens en dier
Leusden
Veelzijdigheid is mijn kracht
Verlies- en rouwbegeleiding
Samen onderweg Verliesbegeleiding
Leiderdorp
In mijn praktijk begeleid ik jou om te gaan met jouw verlies. Een verlieservaring kan zo ingrijpend zijn, dat het je allemaal te veel wordt. Liefdevolle aandacht voor het gemis en kennis over het proces, geven ruimte voor jouw rouwproces.
Lichaamswerk
Kom in verbinding met jezelf - Meditatie op maat, Yoga lessen en Persoonlijke Coaching
Lent
Ik ben Myrthe en het is mijn gift om je in verbinding te brengen met jezelf, zodat je buitenwereld niet meer je binnenwereld bepaalt. Zodat je het leven kan leven waar je echt gelukkig van wordt en kan voelen dat je goed bent, precies zoals je bent.
Coaching - Diverse Coaching
Vitaliteitscoaching
Naaldwijk
VITALITEITSCOACHING Je leert bij mij begrijpen waarom je doet wat je doet. En hoe je het anders kan doen. Door inzichten, oefeningen en praktische adviezen. We werken aan je totale gezondheid: lijf, hart en kop.
Gezondheids- en vitaliteitscoaching
Ik inspireer mensen vanuit hun zingeving een solide fundering te bouwen voor leefstijl verandering.
Nieuw-vennep
Wil je het ECHT anders doen, neem dan contact met me op en ik inspireer je de gewenste leefstijl verandering door te voeren.
Psychotherapie
Therapie en coaching - voor verandering van binnenuit
Hillegom
Heb je last van angst, trauma, stress, burn-out, somberheid, relatieproblemen of andere klachten? Als therapeut begeleid ik je weer op weg. We pakken belemmeringen aan en mobiliseren jouw eigen kwaliteiten, zodat jij weer vooruit kunt.
Sport en Beweging
Bewegingsprogramma's voor iedereen zonder onderling competitie element
Leusden
Beweging is voor iedereen.