Movin Circle - Hoopdance/Hoelahoep cursussen

Movin' Circle Hoopdance
Breda

Je wilt graag beter worden in Hoopdance? Je kunt wel wat tips en hulp gebruiken bij nieuwe bewegingen en overgangen? Je wilt een ervaren persoon die met je meekijkt en meedenkt? Misschien wil je wel aan een choreografie werken.

Workshops

Ben je op zoek naar een originele, vrolijke activiteit voor je bedrijfsuitje, (sport)evenement, vrijgezellendag, kinderfeestje of…? Met de nostalgie van het ouderwetse hoelahoepen in een eigentijds jasje brengt een workshop van Movin’Circle gegarandeerd de sfeer er in.

(Privé) Lessen

Je wilt graag beter worden in Hoopdance? Je kunt wel wat tips en hulp gebruiken bij nieuwe bewegingen en overgangen? Je wilt een ervaren persoon die met je meekijkt en meedenkt? Misschien wil je wel aan een choreografie werken. Bij Movin’Circle is dit allemaal mogelijk.

Hoepel kopen

Van een Travel Hoop voor beginners tot een flitsende lichtgevende hoepel om je omstanders te betoveren. Voor iedere hoelahoeper heeft Movin’Circle een passende hoepel. De hoepels van Movin’Circle worden speciaal naar wens gemaakt.

Over Karin de Wit

In 2003 kwam ik tijdens mijn circusopleiding met de hoepel in contact en na mijn opleiding is dit verder ontwikkeld tot een ware passie. Na de intensieve circus training bleek het een verademing om weer speels en wat minder prestatiegericht bezig te kunnen zijn.

Door met het gehele lichaam bezig te zijn en vrouwelijke bewegingen af te wisselen met uitdagende trucs ontvouwde zich een wereld aan mogelijkheden. Zowel op hoepeltechnisch vlak alsmede op beroepsmatig vlak.

Wat geeft Hoopdance je?

 • Versterkt je core (krachtcentrum)
 • Traint en verbetert je balans
 • Versterkt de rugspieren
 • Leert het lichaam te reageren op ritme
 • Brengt plezier
 • Brengt de geest tot rust
 • Zorgt kalmering en verlichting van emoties
 • Zorgt voor een gevoel van vrijheid
 • Inspireert de creativiteit
 • Helpt bij het overwinnen van verlegenheid
 • Herstelt en stimuleert de connectie tussen lichaam en geest
 • Ondersteunend bij het ontwikkelen van vertrouwen in het eigen lichaam
 • Vergroot het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen
 • Vermindert stress door spontaan glimlachen
 • Zorgt voor een gevoel van geluk en welzijn

Over Movin' Circle Hoopdance

In 20startte ik mijn eerste cursussen in Engeland, waar ik toen woonachtig was. Vlak hierna volgde ik de Teacher Training bij Christabel Zamor, HoopGirl waarna ik in Nederland als Hoopdance pionier begon met lesgeven. Nu ben ik tot Level 3, het hoogst te behalen level, opgeleid.

Om me te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig workshops bij diverse buitenlandse Hoopdancers. Zo reis ik regelmatig naar Engeland en was ik in 2012 in Duitsland en de VS. Baxter, HoopGirl, Brecken, Gail O'Brian, Emma Kerr, Jo Mondy, Khan, Spiral, Sharna Rose, Beth Lavinder, Ann Humphry’s, Steve Bags zijn een aantal van deze docenten/performers.

In 2011 verzorgde ik de eerste Movin’Circle Docenten Training. Ieder jaar geef ik nu een aantal van deze trainingen waar men zelf leert om Hoopdance lessen te gaan geven. Een aantal van deze opgeleide mensen zijn ook werkzaam bij Movin’Circle voor het verzorgen van workshops.

Als Hoopdance artiest trad ik jarenlang op in binnen-en buitenland. Kijk voor mijn shows op mijn website.


Movin' Circle Hoopdance

Karin de Wit

Aardrijk 31
4824BS Breda

Movin Circle - Hoopdance/Hoelahoep cursussen

Wat doe ik nog meer?

Lichaamsgerichte Therapie
Heel | Holistische massage en bewustwording
De Krim
Door ons hart te volgen is er een fijne plek ontstaan op de grens van Overijssel en Drenthe. Waar ruimte is om te helen, te werken aan bewustzijnsontwikkeling en meer….
Healing en reading
Medium Paragnost Mindset Coach Reiki Master en Healy therapeut
Voorhout
Wie is Mary? Mensenmens, moeder, helderziende, medium, Reiki Master, kunstschilder, dierenliefhebber, spiritueel ondernemer, verbinder, healer, mindset coach, holistisch, empathisch en puur, betrokken en oprecht, down to earth.
Sport en Beweging
Club Vief - Met elkaar werken aan een gezond & vitaal lichaam. Verhoog je Cardio
Poeldijk
Wil je met plezier fitter worden, afslanken en meer energie krijgen? Wil je een stap zetten naar een gezonder leven, op een leuke manier mensen ontmoeten, of heb je een stok achter de deur nodig? DAN IS POWERWALKEN PRECIES WAT JIJ ZOEKT!
Verzorgingsprodukten
Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans
Drunen
Meer balans, ontdek de kracht van aloë vera !
Familie- en systeemopstellingen
Constellations at work - Familieopstellingen
Vijfhuizen
Ik werk vanuit mijn intuïtie. Deze wordt gevoed door mijn kennis van en ervaring met de methodiek van het opstellen, de informatie van de representanten in de opstelling, mijn sensitiviteit en levenservaring.
Massage
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Haren
Naast Rebalancingsessies bied ik ontspanningsmassage en ARUN Conscious Touch aan. In de sessies werk ik met aanraking, zelfonderzoek, bewustwording, stilte en ademwerk. Ik wil je laten kennismaken met wat er leeft in jou.
Verhuur Accommodaties
Villa Vijf33
Vijfhuizen
In Villa Vijf33 inVijfhuizen kunnen therapeuten, coaches, masseurse n mediators terecht in een van de spreekkamers van 12 m2, en een behandelkamer met een massagetafel van 12 m2. Voor lezingen of workshops is een zaal van 50 m2 te huur.
Lichaamswerk
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Haren
Naast Rebalancingsessies bied ik ontspanningsmassage en ARUN Conscious Touch aan. In de sessies werk ik met aanraking, zelfonderzoek, bewustwording, stilte en ademwerk. Ik wil je laten kennismaken met wat er leeft in jou.
Kunst
Poskuns
Utrecht
Post voor kunstliefhebbende denkers, grappende filosofen en mensen die van verrassingen houden