09mei 2024
Opstellingsdag - Thema Innerlijk kind heling

Balanspunt
Den Haag

Innerlijk kind Heling is het inzichtelijk krijgen wat jou weerhoudt om daadwerkelijk te verbinden met jeZelf. Door een opstelling te doen met als thema je eigen innerlijke kind, krijg je inzicht in jouw blokkade die op dit moment wil worden gezien.

Innerlijk kind Heling is het inzichtelijk krijgen waar je jezelf tegenhoudt om daadwerkelijk te verbinden met jeZelf. Wat is er voor nodig om die stap te zetten en te helen zodat je weer meer mag stromen. 

Door een opstelling te doen met als thema je eigen innerlijke kind, krijg je inzicht in jouw blokkade die op dit moment wil worden gezien. Tevens is het Element Water verbonden met je kindertijd. Tijdens deze middag krijgt elk persoon een opstelling en als de tijd het toelaat wordt de middag afgesloten met een algemene opstelling.

Wat houdt jou tegen om in je eigen kracht te gaan staan? De overlevingsmechanismes waar we in ons leven mee te maken hebben zijn vaak onbewuste programma's en patronen die ons op enig moment hebben gediend. Door stap voor stap jezelf te verbinden met de kindsdelen die verwond zijn, ontstaat er mildheid en stap je uit de rollen die jou ervan weerhouden te zijn wie je daadwerkelijk bent. Welke masker zet jij deze dag af? En zeg je JA tegen jeZelf?

 

Informatie

09 mei 2024
12.00 - 17.00
25,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Balanspunt
Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag

Contact

Opstellingsdag - Thema Innerlijk kind heling