krachtige, eenvoudige aanpak om gewoonten, beperkingen en blokkades te doorbreken

KRACHTSESSIE
Den Haag

Een KRACHTSESSIE is een effectieve methode met blijvend resultaat en groei op diepgaand niveau.

WAT IS EEN KRACHTSESSIE?

Een KRACHTSESSIE is een krachtige en eenvoudige werkwijze om gewoonten, beperkingen en blokkades te doorbreken. We werken 1-op-1 en gebruiken inzichten uit de neuro-wetenschappen, NLP en PSYCH-K®. Het dringt door tot onderbewuste gedachtepatronen en overtuigingen en verandert deze op eenvoudige wijze.

 

VOOR WIE?

Voor iedereen die tegen dingen aanloopt, zich graag beter wil voelen en zich verder wil ontwikkelen. Met name effectief bij onzekerheid, niet lekker in je vel, spanning, minderwaardigheidsgevoel, twijfelen, faalangst, laag zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen.

 

WERKEN MET OVERTUIGINGEN

Je overtuigingen hebben effect op hoe jij je voelt, wat je denkt, wat je doet en wie je bent. Als je overtuigingen je (onbewust) blokkeren of als je een belemmering ervaart, dan is het tijd om ze te vervangen door ondersteunende en krachtige overtuigingen. In een KRACHTSESSIE sporen we de overtuigingen op en zetten we ze om in overtuigingen die jou helpen en kracht geven. En dat merk je direct!

 

WERKEN MET OUDE STRESS EN DISBALANS

Er zijn veel gebeurtenissen in je leven dit stressvol zijn of disbalans veroorzaken. Normaal gesproken komt je systeem ook weer tot rust en ontstaat er balans. Helaas is dit niet altijd wat er gebeurd. Je herkent dan misschien spanning, emoties of angst, op het moment dat je er alleen al aan terugdenkt. Of juist dat je er niet aan wilt of kunt denken. In een KRACHTSESSIE wordt de stress gekalmeerd en komt er balans en rust in plaats van disbalans en spanning. Je voelt direct het verschil.

Over KRACHTSESSIE

OVER LAURA

Laura heeft sinds maart 2015 een praktijk voor coaching, training en begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. Zij is gecertificeerd PSYCH-K® Advanced en Health & Wellness Facilitator en NLP Practitioner. Voorheen werkte zij in verzuimmanagement, arbo-functies en maatschappelijk werk. Het is haar specialiteit om tot de kern te komen.

 

MOTIVATIE

“In 2012 kwam ik op een keerpunt in mijn leven. Ik was al geruime tijd op zoek naar verbetering van klachten toen ik in aanraking kwam met methoden die onderbewuste patronen, processen en overtuigingen beïnvloeden. Deze kennis heeft een gigantische en positieve invloed op mijn leven. Het heeft mij ertoe aangezet om opleidingen NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en PSYCH-K® te volgen. Al snel werd duidelijk dat ik veel voldoening haal uit het overbrengen van de opgedane kennis en te zien hoe ook anderen heel mooie veranderingen kunnen waarmaken. En bovendien dat ik over talent beschik om anderen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces.”


KRACHTSESSIE

Laura Minneboo

Stadhouderslaan 9
2517 HV Den Haag

Lid van beroepsvereniging

krachtige, eenvoudige aanpak om gewoonten, beperkingen en blokkades te doorbreken