Open Heart Music & Meditation

Open Heart Music & Meditation (OHMM)
Culemborg

We zijn allemaal voortdurend bezig uit te drukken en te definiëren wie we zelf zijn. Elk woord, elke handeling, ja zelfs elke gedachte draagt hieraan bij. We zijn ons echter slechts voor een klein deel bewust hiervan.

Om jou te helpen bewust te worden van wie je werkelijk bent en hoe je dit uitdrukt, kun je gebruik maken van verschillende dingen die ik aanbied. Deze verschillende methodes werken op specifieke lagen in jezelf:

  • Coaching: met gesprekken, oefeningen en meditaties krijg je een goed beeld van jezelf op de laag van de persoonlijkheid. Je krijgt handvatten om beter te functioneren in je leven.
  • Theta-healing: in een diepgaande sessie werken we met het onderbewuste en sporen we jouw beperkende overtuigingen op. Vervolgens zetten we deze om naar overtuigingen die jou ondersteunen in het leven dat je wilt leven.
  • Satsang, meditatie en muziek: op deze maandelijkse avonden exploreer je aan de hand van een thema diepere lagen in jezelf binnen de context van zelfrealisatie. Je zet de thema's uit je eigen leven in het perspectief van de relatie tussen dualiteit en non-dualiteit. Door in én uit te zoomen op je persoonlijke situatie, kun je meer ruimte en vrijheid in jezelf creëren.


Over Peter Wilms
De basis voor alles dat ik doe is de vraag: wie ben ik? Door steeds op onderzoek uit te gaan naar de hoogste waarheid in elk moment, kan ik laag voor laag ontsluieren wie ik werkelijk ben.

Contact
Mail: peterohmm of 38544321.
ohmm

Over Open Heart Music & Meditation (OHMM)


Open Heart Music & Meditation (OHMM)

Peter Wilms

Willem Kloospad 7
4103 VC Culemborg

Open Heart Music & Meditation

Wat doe ik nog meer?

09jun
Evenement
Satsang en meditatie
Culemborg
Nederigheid is een begrip dat we in het Westen niet goed kennen. We brengen het snel in verband met minderwaardigheid. Maar nederigheid is allesbehalve minderwaardigheid. Nederigheid brengt je juist in een positie van waardigheid en kracht.
Therapie (diverse)
Creatieve Therapie
Leiden
Levensloopbaancoaching en therapie! Speel het uit
Kunst
Zijde, veelzijdig genoeg
Lisserbroek
Veel-zijdig bezig zijn met zijde in het Zijde-Atelier op de Olmenhorst. Hier schilder ik mijn vrije ontwerpen, en in opdracht, realistisch en surrealistisch. .
Sjamanisme
Icaromeditatie - Ontspan met sjamanistische (stem)geluiden. Laat je blokkades en angsten lostrillen.
Nijmegen
Verken jezelf met sjamanistische (stem)geluiden, afgestemd op persoon, moment en omgeving. Gedragen door icaro-geluiden reis je diep in jezelf af om belemmerende overtuigingen en energie-blokkades los te trillen, of om even heerlijk te ontspannen.
Kunstzinnige therapie
Creatieve therapie
Leiden
Levensloopbaancoaching en creatieve therapie! Speel het uit!
11jun
Workshop
Levensloopbaancirkel
Leiden
Met gelijkgestemden in een ontspannen setting met creatieve werkvormen aan de slag met een levensloopbaanthema?
Coaching - Loopbaancoaching
Bezielend Loopbaancoaching
Leiden
Spelen met Loopbaan- en Ontwikkel- vraagstukken!
04jun
Workshop
Levensloopbaancirkel
Leiden
Met gelijkgestemden in een ontspannen setting met creatieve werkvormen aan de slag met een levensloopbaanthema?
Relatietherapie
Relatietherapie en -coaching
Ede
Naast mediation, ben ik vooral actief op het gebied van relaties. Stellen vragen mijn hulp als er spanningen zijn. Ik heb geleerd voor Emotionally Focused Therapy (EFT). Je kunt bij mij terecht voor therapie, het Houd me vast-Programma en gesprekk
Arbeidsbemiddeling & Re-integratie
Re integratiespecialist
Amersfoort
Re integratie, duurzame inzetbaarheid, bewust en met plezier bezig zijn met jouw loopbaan!