Yin Yoga • Yoga Nidra • (Mama) Pilates in de zaal, buiten en online

Yoga & Pilates Nanouk
Culemborg

Yoga & Pilates Nanouk biedt meer dan yoga en pilates lessen. Ik bied je een plek waar je kunt ontspannen en verbinden met jezelf en met elkaar. Waar aandacht voor jou het allerbelangrijkste is. Volg lessen in de zaal, buiten of live online.

Het actuele lesrooster vind je op mijn reserveringssite van momoyoga

YIN YOGA

In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga richt Yin yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan.
Door je spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam. Bindweefsel versterkt en verlengt zich langzamer dan spierweefsel, vandaar dat Yin Yoga poses tussen de drie en vijf minuten worden vastgehouden. Yin yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert je meridianen en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam.

YOGA NIDRA
Tijdens Yoga Nidra raak je in een diepe ontspanning en kom je in diepere lagen van je bewustzijn met als doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress. Eén sessie staat gelijk aan een paar uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.

PILATES

Pilates is een ontspannen en effectieve work-out die spiergroepen versterkt en rekt voor een evenwichtig, soepel en sterk lichaam. We werken aan houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Het voornaamste doel is een sterk en stabiel powerhouse (lichaamscentrum) dat zorgt voor een goede houding en je rug beschermt in het dagelijks leven.

MAMA PILATES
Mama Pilates is een goede manier om na je zwangerschap weer fit te worden. Het is een stevige en ontspannen work-out, waarbij veel spieren aan bod komen.

Voor Reiki & Ontspannings behandelingen en privélessen kun je contact met me opnemen. 

Over Yoga & Pilates Nanouk

Wie is NANOUK?

Jarenlang had ik een druk yang-bestaan: naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Daarnaast gaf ik Bodybalance (Les Mills) en Pilateslessen. Ook werd ik moeder van twee dochters. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. 

Yin Yoga, Yoga Nidra, energie stromen en Pilates zijn voor mij opladen, ontdekken, een open en nieuwsgierig blik naar binnen, in verbinding zijn met mijn omgeving. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ik vind rust in het aandachtig bewegen, bewust ademen en de focus op wat er Nu aanwezig is. En tegelijkertijd hou ik van de energie van het aardse leven, van lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Go with flow met beide voeten op de aarde!

Herkenbaar? En voel je ergens in je lichaam een tinteling na het lezen van mijn verhaal? Of weet je gewoon dat het klopt? Vanuit mijn eigen ervaring deel ik graag Yoga en Pilates en hoop je binnenkort te ontmoeten.

Namasté.

Opleidingen: Yin Yoga Teacher Training 200-uur & Yoga Nidra 10-uur bij De Nieuwe Yogaschool Amsterdam, Johan Noorloos (2019), Intuïtieve ontwikkelingen 1 & 2 (2016), Thaise Yogamassage (2017), BodyBalance (Les Mills), Pilates en Zwangerschapspilates (2009), Indiase hoofdmassage (2006), Reiki (2004)


Yoga & Pilates Nanouk

Nanouk Hildebrand

Het Hof 9
4101 BT Culemborg

Yin Yoga • Yoga Nidra • (Mama) Pilates in de zaal, buiten en online

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Kindercoaching
Lichaamsgerichte kindercoaching - Kom tot bloei van binnenuit!
Den Haag
Als lichaamsgerichte kindercoach ondersteun ik kinderen om hun 'ik-kracht' te vergroten zodat ze van binnenuit tot bloei kunnen komen en praktische handvatten hebben om krachtig te blijven.
Coaching - Lifecoaching
Durf de "Innertrail"!
Soest
Unieke (persoonlijke) leiderschapsreizen in de Wildernis. INNERTRAIL is de combinatie van een reis met ARPENTAGES verrijkt met de mogelijkheid om professionele coaching 'on the way' te krijgen.
Reizen & Vakanties
Bewust wandelreizen
Soest
Ik probeer dichtbij een sobere stijl te blijven waardoor ik hoop een zo authentiek mogelijke ervaring te bieden. De Natuur beleven in haar fijne tot ‘mindblowing’ momenten, maar ook de confrontatie aangaan met de onverschilligheid van de elementen.
05feb
Cursus
Winterwandelen in Zwitserland
Zwitserland (graubunden)
Wandelen met sneeuwschoenen onder de leiding van een gediplomeerde gids, all-in forfait met materiaal en verzekering inbegrepen
Coaching - Diverse Coaching
Lichaamsgerichte coaching - Kom tot bloei van binnenuit!
Den Haag
Als lichaamsgerichte coach help ik je om via lichaamsbewustzijn gerichte stappen te zetten naar jouw mooiste leven. Hierbij zet ik traditionele coachingsmethodieken in en energetisch werk zodat we op een holistische manier aan jouw vraagstuk werken.
Communicatie en presentatie
Communicatie, training & coaching
Den Haag
Ik ben een empathische en creatieve communicatieadviseur met een vlotte pen die zowel energie krijgt van het ophalen en vertellen van mooie verhalen als van het vergroten van werkgeluk in organisaties.