Holistische Kinderyoga(therapie), Mindful Kinderyoga, Mindful Tieneryoga, Mindful Yoga Volwassenen,

Inner Spring - Moni Hubers
Nijmegen

Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!

Inner Spring biedt:

Voor kinderen: Holistische kinderyoga en peuteryoga, kinderyogatherapie, mindful kinderyoga, stress reductie, kindercoaching en coaching hoogsensitiviteit (HSK).

Voor jongeren: Mindful tieneryoga, stress reductie, coaching jongeren en coaching hoogsensitiviteit (HSJ).

Voor volwassenen: Mindful yoga, stress reductie, coaching & counseling, coaching hoogsensitiviteit (HSP), mindful parenting yoga. 

Voor scholen, opvang en zorginstellingen: Lesprogramma en workshops op het gebied van yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra en hoogsensitiviteit voor kinderen en jongeren. Coaching leerlingen en studenten, coaching leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

Voor jezelf of een ander: een hart-afstemming voor jou of voor een ander in de vorm van een persoonlijke krachtkaart.

Ik werk vanuit een holistische visie. Er is aandacht voor zowel het lichamelijke, emotionele, mentale, sociale als spirituele deel van het mens-zijn. Deze vormen samen een uniek geheel. In verbinding met dat om ons heen.

Over Inner Spring - Moni Hubers

Mijn naam is Moni(ka) Hubers (1979). Ik ben moeder van een zoon van 10 en een dochter van 8 jaar. Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs, beeldend kunstenaar, psychosociaal therapeut, holistisch mindful/heartful kinderyogadocent/therapeut, creatief danscoach kinderen en docent stressreductie.

Vanuit mijn praktijk Inner Spring (2016) kan ik naar buiten brengen wat ik vanuit mijn hart graag doe, kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunen, begeleiden en lesgeven in combinatie met yoga, meditatie & mindfulness, hartfocus & heartfulness, yoga nidra, coaching, counseling, creatieve kunsten en energetisch werk.

See with your heart!


Inner Spring

Moni Hubers

Diamantstraat 12
6534 WX Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Holistische Kinderyoga(therapie), Mindful Kinderyoga, Mindful Tieneryoga, Mindful Yoga Volwassenen,

Wat doe ik nog meer?

Sport en Beweging
Hardlopen, Mindful hardlopen/wandelen, bootcamp. Zonder prestatiedruk, ten bate van meer bewustzijn.
Naaldwijk
Biefit Loopschool Westland biedt een breed aanbod aan in sportieve activiteiten in de buitenlucht: Hardlopen, Mindful hardlopen / wandelen, bootcamptrainingen en yogarunning. Sporten & bewustzijnsontwikkeling gaan hand in hand.
09jan
Training
Mindful Yoga individueel Volwassenen / Studenten
Nijmegen
Mindful Yoga therapie voor volwassenen / studenten. Een afwisselend individueel traject, waarbij op een eclectische manier Yoga, Mindfulness, Heartfulness, Yoga Nidra en Coaching Hoogsensitiviteit worden gecombineerd.
08dec
Workshop
Workshop ZIJN voor volwassenen / studenten
Nijmegen
Workshop ZIJN voor volwassenen en studenten. Een avond ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Het thema is RUST. Plezier, ontspanning, bewust kijken en voelen staan hierbij voorop!
Coaching - Leiderschapscoaching
ACORE Coaching
Zwolle
ACORE Coaching is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijk leiderschap zowel individueel als in teamverband en op managementniveau.
20jan
Training
Mindful Tieneryoga
Nijmegen
Mindful Tieneryoga. Serie van 4 lessen voor jongeren van 12 - 17 jaar. Mindful tieneryoga vormt een combinatie van tieneryoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness/meditatie, heartfulness/hartfocus en yoga nidra.
Lichaamswerk
Lichaams werk, massage, ontspanning, spirituele groei, ademwerk, heling. Diverse werkvormen.
Naaldwijk
Diepwerkende ontspanningsmassages, (energetisch) lichaamswerk, spiritueel werk, diverse werkvormen ten bate van ontspanning, heling, gezondheid, fitheid, bewustzijnsontwikkeling en spirituele ontwikkeling. Mijn werk is mijn passie.
10dec
Workshop
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar
Nijmegen
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar. Een ochtend ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Het thema is RUST. Plezier, ontspanning, bewust kijken en voelen staan hierbij voorop!
Communicatie en presentatie
Ton Hofstra Fotografie & Communicatie
Hoofddorp
Ton Hofstra Fotografie & Communicatie in Hoofddorp verzorgt zowel voor de zakelijke klant als de consument professionele fotografie en marketingcommunicatie. Specialismes fotografie: bedrijfsfotografie, familiefotografie (geboorte, huwelijk, jubilea,
Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor Zang, Stembevrijding en Pulsar Coaching
Delft
Durf jij ruimte in te nemen met je eigen stem? Te luisteren naar wat gehoord wil worden en daar klank aan te geven? Laat je horen, want jouw stem doet er toe!
Coaching - Diverse Coaching
Praktijk SOL - Intuïtief coach & therapeut
Helvoirt
20jan
Training
Mindful Kinderyoga
Nijmegen
Mindful Kinderyoga. Serie van 4 lessen voor kinderen van 8 - 13 jaar. Mindful kinderyoga vormt een combinatie van kinderyoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness/meditatie, heartfulness/hartfocus en yoga nidra.
20jan
Cursus
Ouder en Peuteryoga
Nijmegen
Ouder en Peuteryoga. 4 afwisselende lessen voor ouders met hun peuters (2+) waarbij plezier voorop staat. Samen met je peuter ben je op een speelse manier in beweging!
Ayurveda
Ayurveda - leven vanuit wie je werkelijk bent
Lettele
Gezondheid is leven vanuit wie je werkelijk bent; het lichamelijk, mentale en geestelijke welzijn. In verbinding zijn met jezelf, de mensen om je heen en het contact met de natuur. Het is de basis voor geluk in het leven.
19jan
Training
Mindful Yoga voor Volwassenen / Studenten
Nijmegen
Mindful Yoga. Serie van 4 lessen voor volwassenen / studenten. Mindful Yoga vormt een combinatie van yoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness/meditatie, heartfulness/hartfocus en yoga nidra.
Coaching - Diverse Coaching
Geef kleur aan je leven! Ontdek je creativiteit en creeer je eigen leven!
Leiden
Geef kleur aan je leven! Claim je unieke (leeuwen)kracht en verras jezelf én anderen met jouw kwaliteiten. Ontdek de kracht van kleur en creativiteit en creëer een leven vol kleur en plezier. Laat het kind in jezelf weer vrij en speel!
Coaching - Diverse Coaching
ACORE Coaching
Zwolle
ACORE Coaching is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijk leiderschap zowel individueel als in teamverband en op managementniveau.
Coaching - Diverse Coaching
Coaching (Hoogsensitiviteit) kinderen, jongeren en volwassenen, Counseling, Bewustzijnsontwikkeling
Nijmegen
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!
Relatietherapie
Azul coaching
Katwijk
Azul, werkend vanuit het hart: coaching, verliesbegeleiding en relatietherapie