Holistische Yoga(therapie) en Mindful Heartful Yoga(therapie) voor Kinderen, Jongeren, Volwassenen.

Inner Spring - Moni Hubers
Nijmegen

Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!

Inner Spring biedt:

- Voor kinderen: Holistische kinderyoga en (ouder)peuteryoga, mindful heartful kinderyoga (therapie), coaching hoogsensitiviteit (HSK), kindercoaching en workshops ZIJN.

- Voor jongeren: Mindful heartful tieneryoga (therapie), coaching hoogsensitiviteit (HSJ) en coaching jongeren.

- Voor volwassenen: Mindful heartful yoga (therapie), mindful parenting, coaching hoogsensitiviteit (HSP), coaching/counseling en workshops ZIJN.

Voor scholen en opvang: Workshops en lesprogramma op het gebied van yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra en hoogsensitiviteit voor kinderen en jongeren. Coaching leerlingen en studenten, coaching leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

- Voor jezelf of een ander: een hart-afstemming voor jou of voor een ander in de vorm van een persoonlijke krachtkaart of een energetische behandeling op afstand.

Ik werk vanuit een holistische visie. Er is aandacht voor zowel het fysieke, emotionele, mentale, energetische als spirituele deel van het mens-zijn. Deze vormen samen een uniek geheel. In verbinding met dat om ons heen.

Over Inner Spring - Moni Hubers

Mijn naam is Monika Hubers (1979). Ik ben moeder van een zoon van 11 en een dochter van 9 jaar. Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs, beeldend kunstenaar, psychosociaal therapeut, holistisch mindful/heartful kinderyogadocent/therapeut, creatief danscoach kinderen en docent stressreductie.

Vanuit mijn holistische praktijk Inner Spring (2016) kan ik naar buiten brengen wat ik vanuit mijn hart graag doe: kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunen, begeleiden en lesgeven in combinatie met yoga, meditatie & mindfulness, hartfocus & heartfulness, yoga nidra, coaching, counseling, creatieve kunsten en energetisch werk.

See with your heart!


Inner Spring

Moni Hubers

Diamantstraat 12
6534 WX Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Holistische Yoga(therapie) en Mindful Heartful Yoga(therapie) voor Kinderen, Jongeren, Volwassenen.

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor Zang, Stembevrijding en Pulsar Coaching
Delft
Durf jij ruimte in te nemen met je eigen stem? Te luisteren naar wat gehoord wil worden en daar klank aan te geven? Laat je horen, want jouw stem doet er toe!
Sport en Beweging
Hardlopen, Mindful hardlopen/wandelen, bootcamp. Zonder prestatiedruk, ten bate van meer bewustzijn.
Naaldwijk
Biefit Loopschool Westland biedt een breed aanbod aan in sportieve activiteiten in de buitenlucht: Hardlopen, Mindful hardlopen / wandelen, bootcamptrainingen en yogarunning. Sporten & bewustzijnsontwikkeling gaan hand in hand.
Ayurveda
Ayurveda - leven vanuit wie je werkelijk bent
Lettele
Gezondheid is leven vanuit wie je werkelijk bent; het lichamelijk, mentale en geestelijke welzijn. In verbinding zijn met jezelf, de mensen om je heen en het contact met de natuur. Het is de basis voor geluk in het leven.
Relatietherapie
Azul coaching
Katwijk
Azul, werkend vanuit het hart: coaching, verliesbegeleiding en relatietherapie
Communicatie en presentatie
Ton Hofstra Fotografie & Communicatie
Hoofddorp
Ton Hofstra Fotografie & Communicatie in Hoofddorp verzorgt zowel voor de zakelijke klant als de consument professionele fotografie en marketingcommunicatie. Specialismes fotografie: bedrijfsfotografie, familiefotografie (geboorte, huwelijk, jubilea,
Lichaamswerk
Lichaams werk, massage, ontspanning, spirituele groei, ademwerk, heling. Diverse werkvormen.
Naaldwijk
Diepwerkende ontspanningsmassages, (energetisch) lichaamswerk, spiritueel werk, diverse werkvormen ten bate van ontspanning, heling, gezondheid, fitheid, bewustzijnsontwikkeling en spirituele ontwikkeling. Mijn werk is mijn passie.
Coaching - Diverse Coaching
Praktijk SOL - Intuïtief coach & therapeut
Helvoirt
Coaching - Diverse Coaching
Coaching (Hoogsensitiviteit) Kinderen, Jongeren en Volwassenen, Counseling, Bewustzijnsontwikkeling.
Nijmegen
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!
13okt
Training
Mindful Parenting (individuele training)
Nijmegen
Mindful Parenting individuele training. Door mindfulness toe te passen in de opvoeding wordt de interactie tussen jou en je kind sterk verbeterd. Stress-reductie binnen opvoedingssituaties, automatische reactiepatronen herkennen en doorbreken.