Kundalini Yoga -Dhyan Singh (tjebbe Westendorp)

De Lindewei
Leiden

Kundalini Yoga is ‘The Yoga of Awareness’, een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning.

Kundalini Yoga ‘The Yoga of Awareness’. Kundalini Yoga is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem. Deze yoga is actief en inspannend en richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie. Deze yoga is door Yogi Bhajan naar het Westen gebracht. Yoga en meditatie ondersteunen steunen elkaar in deze methode en lopen vloeiend in elkaar over. Belangrijke is ook het geestelijk tot rust komen, na de oefeningen, de verstilling en de diepere beleving van het Zelf. Kundalini Yoga gebruikt ook mantra’s en meditaties met muziek. Deze combinatie brengt je in contact met je zelf als éénheid.

Iedereen kan meedoen, of je nu ervaring hebt of begint maakt niet uit. De lessen zijn afgestemd op het niveau van de deelnemers. Bij yoga is het uitgangspunt respectvolle acceptatie van je eigen lichaam en je situatie in het huidige moment, ontspanning en jezelf zijn.

Dhyan Singh is mijn spiritule naam die ik ontving, het betekent 'Meditatie'. Dat klopt voor mij helemaal. Ik ben Kundalini Yogadocent, psycholoog en spiritueel therapeut  en geef met liefde en enthousiasme yogalessen waarin meditatie en energiebewustzijn een belangrijke plek hebben. HIk gebruik graag mantra, klank en muziek en voel mij als een vis in het water met yoga, energiewerk, meditatie en healing.

Over De Lindewei

De Lindewei is een Tempel, een Praktijk en een plek voor Yoga. Onze Tempel van Universeel Bewustzijn biedt devotionele bijeenkomsten: mystiek, bewustzijnsgroei, spiritualiteit, yoga, muziek en zingeving.

Onze Praktijk verzorgt lichaam en geest: Reading & Healing, Acupunctuur (John Jaarsveld). Aan De Lindewei zijn meerdere docenten en therapeuten verbonden, die elk hun karakter geven aan deze serene plek, die voor de meesten voelt als er een van thuiskomen: hier kan ik echt mezelf zijn.

Initiatiefnemer en eigenaar van De Lindewei is Dhyan Singh - Tjebbe Westendorp een ervaren psycholoog, healer, yogadocent en muzikant. Je kan bij hem terecht voor individuele Psychologische hulp en Reading & Healing Consulten,  Kundalini Yoga,  Meditatieve concerten met santoor, klankschaal en gongbaden. Ook voor ruimtegebruik en algemene vragen over De Lindewei m


De Lindewei

De Lindewei: tempel, praktijk, yoga

Jacob Catslaan 12
2332 AW Leiden

Lid van beroepsvereniging

Kundalini Yoga -Dhyan Singh (tjebbe Westendorp)