Ekoplaza

Ekoplaza
Veghel

We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Al onze producten zijn 100% biologisch.

Bij ons kun je onbezorgd boodschappen doen. Gezond, duurzaam en eerlijk. Daarom zijn we als volledig biologische supermarkt graag een onderdeel van jouw gezonde leefstijl. Dat heeft voordeel, niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen en daar weer de kinderen van. Voor de bodem waar we van eten, de dieren die daar wonen en de mensen die er op werken. Voor het water dat we drinken en de lucht die we ademen. Voordeel voor alles dat leeft. Ekoplaza biedt het grootste assortiment biologische levensmiddelen, duurzame non-food en natuurlijke drogisterij. Daarnaast enkel de meest hoogwaardige, betrouwbare en veilige producten. De beste service en inspiratie om iedereen te ondersteunen in een gezonde leefstijl.

Over Ekoplaza


Ekoplaza

Maike Lamers

Doornhoek, 4040
5465TD Veghel

Ekoplaza

Wat doe ik nog meer?

Healing en reading
Ontspanningsmassage en healing bij MassagePraktijk Haven
Amersfoort
Psychosociale therapie
Balans in Werk en Leven
Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat
Therapie kan je helpen om weer in balans te komen en om te leren gaan met dat wat er op je pad komt. Ik help je graag ontdekken hoe je blokkades weer in beweging kunt brengen. Je kunt dan weer verder groeien en de keuzes maken die goed zijn voor jou.
Relatietherapie
Balans in Werk en Leven: EFT relatietherapie
Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat
In de begeleiding bij relatievragen maak ik gebruik van EFT relatietherapie: Emotionally Focussed couple Therapy. Je leert samen herkennen hoe jullie dans van patronen werkt, hoe je die kunt doorbreken en elkaar weer echt kunt zien.
31jan
Lezing
Gratis lezing: wat is narcisme?
Wateringen
Wat is narcisme, hoe herken je een narcist, hoe herken je een slachtoffer van narcisme en hoe kom je uit de verst(r)ikking?
03dec
Cursus
uit de verst(r)ikking met je narcistische ouder/partner
Wateringen
Lijd je onder een moeder/vader/partner, die altijd de mooiste, interessantste of zelfs de zieligste wil zijn? Wil je uit haar/zijn manipulatief web stappen en ben je het zat om als bron van aandacht, bewondering en voeding te dienen?
Stressmanagement
Balans in Werk en Leven
Gellicum, dichtbij Beesd en Leerdam. Ook locatie in Culemborg; Godfried Bomansstraat
Ik geef coaching bij de persoonlijke vragen die zich voordoen in een mensenleven. Op het gebied van stresshantering en burnout heb ik specifieke deskundigheid en ervaring.
Coaching - Kindercoaching
Coaching en therapie voor kinderen, jongeren en ouders
Delft
Praktijk Kindtwijzer begeleidt kinderen en jongeren spelenderwijs hun eigen kracht te ontdekken. Zodat ze uitgroeien tot de gelukkigste versie van zichzelf!
07mrt
Cursus
Over-pijn- zingen cursus stembevrijding, adem- en lichaamswerk
Heerenvliet A, Cz Wateringen
Pijn raakt de kern van ons bestaan en is een subjectieve ervaring, die echter maar lastig kan worden gedeeld. In deze workshop leer je op een creatieve manier expressie geven aan wat van binnen voelbaar is en gehoord wil worden.
Orthomoleculaire therapie
Harmonature - praktijk voor natuurgeneeswijzen
Berkel - Enschot
Therapie (diverse)
Praktijk Heerenvliet - lichaamsgerichte psychotherapie, traumawerk, EMDR i.o., Narcisme expert
Wateringen
Het begeleiden van mensen naar meer innerlijke autonomie en veerkracht is mijn drijfveer. Loslaten van wat je niet meer wilt en bewegen naar vrijheid, vitaliteit en creativiteit is het doel.
09jan
Spreekuur
EMDR voor eenvoudig en complex traumabehandeling - nog 2 plekken
Heerenvliet a, Cz Wateringen
EMDR - Zoek je een bewezen en effectieve behandeling om klachten in gemiddeld 6 sessies te verhelpen?