Ontdek jouw essentie in de Natuur! Kom tot jezelf, ontvang diepgaande inzichten.

Ik zing mijn eigen lied / Annette Oppenberg
Voorhout

Waar verlang jij naar? Wat ontdek je over jezelf als je in de natuur bént? Verbind je met Moeder Aarde en herinner je jouw essentie. Laat je hart zich vullen met liefde en blijdschap!

Hou je van natuur? En van bewegen? Dan is deze vorm van wandelcoaching een fijne manier van zelfontwikkeling! Welk verlangen heb je? Wat maakt je écht blij? Waar valt je oog op? Wat vertelt het je? Samen zijn we op ontdekkingsreis! Wát in jouw binnenste wil gezien en gehoord worden? Je ontvangt diepgaande inzichten en vindt vanzelf antwoorden op vraagstukken die je bezighouden. Met name door aanwezig te zijn met wat zich aandient! Er hoeft niets gefixt of opgelost te worden.

Als we lekker in beweging zijn, stroomt het in ons lijf. Daarnaast heeft natuur een rustgevende werking op ons. Zij is onze spiegel. Alles in de natuur heeft een eigen ritme, alles is perfect op elkaar afgestemd. Het vormt één geheel waar wij onderdeel van uitmaken. Wij zijn ook natuur, echter door onze vluchtige manier van denken en leven verliezen we uit het oog waar het werkelijk om gaat. Wat écht belangrijk is!

Een coach & wandelsessie duurt 1,5-2 uur. Aansluitend drinken we ergens een kopje koffie of thee samen. De wandeling vindt plaats op een plek naar keuze. Dit kan in het bos zijn, langs het strand en/of in de duinen. Spreekt het je aan? Geef je op via email of whatsapp. Ik neem contact met je op.

Bijdrage: € 79,-  incl. drankje

Wandel je liever met een groep gelijkgestemden? Elke maand organiseer ik een groepswandeling in het Keukenhofbos. Samenzijn, delen, verbinden, genieten. Kijk in de agenda voor meer info.

 

 

 

Over Ik zing mijn eigen lied / Annette Oppenberg

Mijn naam is Annette Oppenberg. Ik combineer levenscoaching met eigen opgedane ervaringen. Mijn praktijk in Voorhout heet Ik zing mijn eigen lied, geïnspireerd door een prachtig zingende merel. Elke vogel zingt zoals het gebekt is: puur, natuurlijk en van-zelf! Wij mensen vergeten dat wij natuur zijn. We hebben allemaal een eigen lied wat naar buiten gebracht wil worden. Er is niets fijner dan expressie geven aan wat vanbinnen in je lééft zodat alles vrij blijft stromen! Hiermee inspireren we anderen hetzelfde te doen.

In mijn praktijk herinner ik anderen aan hun ware natuur. Lieve mensen die niet meer echt blij kunnen zijn en een slecht gevoel over zichzelf ontwikkeld hebben. Door vroegere omstandigheden passen zij zich nog steeds aan, weten niet meer hoe ze weer thuiskomen in hun hart en lijf. Het is precies hier waar hun verlangen ligt om weer volledig vrij hun eigen lied te zingen! Vanuit hun hart verbonden zijn met zichzelf, met anderen, met het leven.

Verlang jij naar het zingen van jouw eigen lied? Zoals de natuur je bedacht heeft? Puur, natuurlijk, vanzelf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik doe niets liever dan jou herinneren aan je eigen authentieke lied.

Voel jij je aangesproken en wil je graag kennismaken? Wees welkom voor een vrijblijvend gesprek. Deze kun je aanvragen via mijn website.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

 

 

 

  


Ik zing mijn eigen lied

Annette Oppenberg

Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Ontdek jouw essentie in de Natuur! Kom tot jezelf, ontvang diepgaande inzichten.

Wat doe ik nog meer?

Body Stress Release
Een lichaam vrij van spierspanning herstelt en functioneert optimaal!
Terborg
07jul
Wandeling
Magische Wandeling met Alpaca's!
Sassenheim
Laat je verrassen door met deze prachtige, eigenzinnige dieren te wandelen. Op pad met je eigen alpaca terwijl je geniet van natuur om je heen. In een klein groepje samen beleven en genieten!
06jun
Spreekuur
Inloopmoment afscheid en uitvaart
's-gravenzande
Inloopmoment voor vragen rondom afscheid, sterven en uitvaart. Pauline van der Wees geeft hier graag vrijblijvend antwoord op.
Bouwen en Wonen
Natuurinclusief | Stedelijke ontwikkeling | Participatie in het groen
Amstelveen
Natuurlijke en gezonde leefomgeving versterken, daar draag ik aan bij door het organiseren van participatie events, coachen van teams en het verhelderen van vragen bij ruimtelijke ontwikkelingen.
Coaching - Lifecoaching
Zen & Zin Life Coaching
Dronten
Stervens- en uitvaartbegeleiding
Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding bij afscheid en uitvaart
's-gravenzande
Zelf vormgeven aan je eigen afscheid of die van een dierbare? Maak bewuste keuzes maken zoals jij het wil. Met tijd, aandacht en rust bied ik begeleiding bij afscheid en een persoonlijke uitvaart. Ik loop graag een stukje met je mee.
Coaching - Lifecoaching
Herinner jouw essentie! Keer terug naar je eigen lied.
Voorhout
Keer terug naar je eigen lied! Ontdek waar jij je inhoudt, aanpast, onnodig op je neemt. Dit volledig aankijken en doorvoelen. Zo hervind jij innerlijke kracht én ware levensvreugde!