Mindfulness netwerkwandelingen voor ZZP-ers, freelancers, starters en werknemers

Powerful Breaks
Den Haag

Laat Powerful Breaks je begeleiden en coachen, zodat je gestelde doelen binnen handbereik komen.

De netwerkwandelingen van Powerful Breaks is de perfecte manier om op een laagdrempelige manier jouw netwerk uit te breiden. Ideaal voor startende ondernemers, freelancers, ZZP-ers en werknemers die zijn of haar netwerk op een inspirerende, informele en laagdrempelige manier wil vergroten en uitbouwen. De netwerkwandelingen zijn ook bedoeld voor collega's die elkaar en anderen beter willen leren kennen.

De netwerkwandelingen van Powerful Breaks kost jou weinig voorbereiding, minimale investeringskosten en de combinatie netwerken in de frisse buitenlucht met mindfulness oefeningen haal je het maximale voor jezelf in 2,5 uur tijd.

De benadering is praktisch, no-nonsense en inspirerend!

Over Powerful Breaks

Wiemela Mangroo is trainer met veranderkracht die anderen in staat stelt om verder te komen vanuit eigen talent. Als coach begrijpt ze hoe de mens werkt van nature en kan dat op maat toepassen op jou als individu.

Wiemela is opgeleid in het Coachen van Gedragsverandering en Positieve Psychologie. Sinds 2013 is zij ook een gecertificeerd Reiki Master.

Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van trainingen en opleidingen. Naast haar activiteiten voor Powerful Breaks werkt ze ook voor een ondernemersvereniging waar zij verantwoordelijk is voor product innovatie en ontwikkeling en het beheren van een community voor de leden.

In haar vrije tijd reist ze graag, zowel verre reizen als stedentrips. Daarnaast sport ze regelmatig en maakt lange wandelingen in de natuur.

Wiemela is met name geïnteresseerd in Oosterse filosofie waarbij aandacht voor het eigen innerlijk belangrijk is alsook je open te kunnen stellen voor medemens en wereld.


Powerful Breaks

Wiemela Mangroo

Isabellaland 1130
2591 SX Den Haag

Mindfulness netwerkwandelingen voor ZZP-ers, freelancers, starters en werknemers