Jouw natuur - Intuïtieve wandelcoaching | Culemborg, Utrecht e.o.

Jouw natuur
Culemborg

Intuïtieve wandelcoaching bij Jouw natuur gaat over leven naar je eigen natuur. Leren over wie jij bent, over wat jou drijft en wat jij nodig hebt om voluit te leven. Samen wandelend gaan we op ontdekkingstocht naar wat de natuur je wil vertellen.

Leef je naar je verlangen of ben je vooral bezig met overleven? In deze tijd waarin ons hoofd vaak harder gaat dan ons lichaam, loop je jezelf makkelijk voorbij. Door samen te gaan wandelen - vertragen - en te luisteren naar de natuur, help ik jou om de verbinding te maken in jezelf. Zodat er weer volop ruimte komt voor leven. 

"Door naar buiten te gaan, ging ik naar binnen." - John Muir. 

Bij Jouw natuur kun je o.a. terecht voor vragen over:

  • Hooggevoeligheid (HSP) 
  • Persoonlijke groei
  • Sterrenkinderen (starseeds), multidimensionaliteit
  • De Nieuwe tijd
  • Loopbaan en werk
  • Stress en burn-out
  • Keuzes maken
  • Persoonlijk leiderschap
  • Inzicht in je eigen natuur
  • Lichter leven

Wandelcoaching

Zo binnen, zo buiten - De natuur is een enorme spiegel van onze binnenwereld. Samen wandelend gaan we op ontdekkingstocht naar wat de natuur jou wil vertellen. 

Zwerftochten

It's a kind of magic - Verwondering is onze gids. Met een klein groepje gelijkgestemden gaan we onze neus achterna en (her)ontdekken we de magie van Moeder Natuur.

Nieuwetijdscoaching

In liefde ben je heel - We zijn op weg naar een 'nieuwe tijd' waarin we steeds meer leven vanuit ons hart, in verbinding met de liefdevolle onderstroom die er altijd is. Ik help je openen in dit hart-werk.

Wees welkom!

Over Jouw natuur

Mijn naam is Petra Schuijling (1976). Wie ik ben? Een mensen-mens, een reiziger, ‘baasje’ van Luna. Hoogsensitief. Een sterrenkind (‘starseed’). Ik houd van muziek, lekker dansen en ‘spelen’ met energie. Maar waar je me het meest blij mee kunt maken is een boswandeling. En dan uitrusten onder een boom, met mijn thee en boterham. Dan ben ik in mijn element. Een beetje zoals de ‘intuïtieve zwerver’ – vrij en blij.

Rustig en vrij

Vanuit dat gevoel van eenvoud, van 'gewoon' zijn, is Jouw natuur opgericht. Ik gun iedereen dit rustige en vrije gevoel, van voelen dat het klopt. 

Burn-out

Die rust en vrijheid voel ik niet altijd. Soms ben ik heel gestrest. Sterker nog, ik kom uit een burn-out. Voordat ik wandelcoach werd en ging samenwonen in Culemborg, zag mijn leven er anders uit. Ik woonde in Utrecht en werkte als webredacteur en productontwikkelaar, veelal bij maatschappelijke organisaties. Erg leuk, totdat na twee reorganisaties mijn vuurtje uit ging. Ik had teveel gegeven, was te gedreven. Dat verraste me, dat je ook teveel kunt geven, zelfs als het om iets positiefs gaat.

Mijn logo staat voor verbinding

Ik heb moeten leren om meer balans te vinden in mijzelf. De verschillende kanten van mijn karakter te leren kennen en te omarmen. In de antroposofie gebruiken ze de liggende acht (het lemniscaat, ∞), als symbool voor balans en verbinding. Ik vind dat heel herkenbaar. Steeds opnieuw de beweging maken tussen hart en hoofd, tussen geven en ontvangen, tussen rust en actie, etc. Beseffen dat ik zelf het nulpunt ben. Om mij heen zie ik veel mensen hiermee worstelen. Dat hun hoofd harder gaat dan hun lichaam. Ik probeer mensen bewust hiervan te maken. Te laten vertragen, de verbinding weer maken in zichzelf. En in de natuur kan dat het best.

Meebewegen met de natuur

De natuur heeft haar eigen tijd en ritme, gaat niet sneller dan ze gaat. Heeft een rustige ordelijkheid; na de zomer komt altijd de herfst en daarna weer een winter. Daarin meebewegen, ook van binnen, geeft rust. Maar natuur is ook spelen. Buiten zijn, lekker rennen en gek doen. Bij jezelf zijn, zonder bekommernissen van anderen. Dat gevoel van 'gewoon' zijn wil ik graag met je delen.

Leef je eigen natuur!


Jouw natuur

Petra Schuijling

Merelweg 28
41015 WZ Culemborg

Jouw natuur - Intuïtieve wandelcoaching | Culemborg, Utrecht e.o.

Wat doe ik nog meer?

Sjamanisme
Healing op de haar: Sjamanistische healing, coaching in cohesie met paarden & Guasha therapie
Luttenberg
Boek een paardenmiddelsessie, Guasha behandeling of sjamanistische healing om in cohesie met onze kudde paarden heel wording te ervaren. Een healing kan zorgen voor rust, heelwording, balans en vreugde in hoofd, ziel, lijf en leven.
Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte Therapie (Rebalancing) - Ademwerk - Burn-out coaching
Soest
Bepaalt je verstand hoe je je werk en leven invult? Zie je dat liever anders? Niet meer op de automatische piloot maar in contact met je lichaam en gevoel? Zodat je je energieker en gelukkiger voelt? Vraag een gratis sessie aan (45 min). Zie website.
Meditatie
Energie aan zee - Strandmeditatie
Den Haag (scheveningen)
Anti-stress strandmeditatie. De dag met energie beginnen, in contact met jezelf. In verbondenheid met het strand, de zee en elkaar nemen we afstand van alle drukte, stress en angst. Doe mee, en lach de dag tegemoet.
Coaching - Lifecoaching
Energie aan Zee- Bewustzijn coaching en energetische behandeling
Den Haag (scheveningen)
In een coach gesprek help ik jou inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling. Dan spreken wij samen over de vragen die op dit moment een grote rol in jouw leven spelen.
Stressmanagement
Burn-out coach - lichaamsgericht therapeut - Ademwerk
Soest
Opgebrand en geen idee hoe je weer energiek en gelukkig in het leven kunt staan? Mis je je oude ik; en wil je niets liever dan weer jezelf zijn? Ik creëer overzicht in je gedachten en emoties. Vraag via mijn website een gratis sessie aan (45 min).
Energetisch werk
Energie aan Zee - Energetische behandeling en coaching
Den Haag (scheveningen)
Wil je beter in je vel, in je eigen energie komen en meer van het leven genieten? Zonder stress of angst. Ik help jou jouw levenskracht vergroten. Door energetische coaching of behandeling kom je in contact met jezelf en weer lekker in je vel.
Coaching - Lifecoaching
Burn-out coach - lichaamsgericht therapeut - Ademwerk
Soest
Opgebrand en geen idee hoe je weer energiek en gelukkig in het leven kunt staan? Mis je je oude ik, en wil je niets liever dan weer jezelf zijn? Ik creëer overzicht in je gedachten en emoties. Vraag via mijn website een gratis sessie aan (45 min).