Natuurcoach bij burn-out of faalangst

Philo Derks
Delft

Wil jij zonder klamme handen een examen doen of presentatie geven? Wil jij meer zelfvertrouwen? Wil jij beter voor jezelf opkomen? Wil jij grenzen aangeven als er teveel van je wordt gevraagd? Ik kan je op een gestructureerde manier daarbij helpen.

Natuurcoaching
De naam zegt het al: coachen in de natuur. Daarbij gebruiken we de natuur als metafoor of symbool. We spreken een plaats af in de Delftse Hout. Als we buiten zijn dan helpt de natuur om je zintuigen te gebruiken.  Zo kunnen we vanuit rust en met gerichte vragen jouw wensen en jouw blokkades verkennen. Natuurcoaching zet je letterlijk en figuurlijk in beweging.
Een volledig traject bestaat uit 5 sessies van ongeveer 1,5 uur. De intake is tegelijkertijd de eerste sessie.

Faalangst(reductie)training
Tijdens de intake bespreken we waar je last van hebt en wat je graag anders zou willen doen of kunnen. Ik gebruik als basis de methode ‘Lefgasten’ van Pia Crul met aanvullende oefeningen uit NLP of systemisch werk. Je verkent wat er in je lijf gebeurt in spannende situaties en onderzoekt wat je anders kunt doen. Een volledig traject bestaat uit 6 tot 8 sessies van 1 uur afhankelijk van de hulpvraag.

Over Philo Derks

Philo Derks heeft haar roots in het onderwijs. Ze heeft jaren in het buitenland gewoond en daar gewerkt als juf, docent en directeur van een Nederlandse Taal- en Cultuurschool. Eenmaal terug in Nederland gaf ze Nederlandse les aan volwassenen in Delft en werkte als projectleider voor online educatief materiaal. Vanaf 2012 coacht ze jongeren die de overstap van het VMBO naar het MBO maken. Ze geeft faalangsttrainingen aan volwassenen.

Na een burn-out heeft ze in 2018 het onderwijs vaarwel gezegd en is voor zichzelf begonnen.
Ze coacht en traint mensen om zelfvertrouwen op te bouwen en hun kwaliteiten te ontdekken. Dat doet ze met methodieken vanuit NLP, systemisch werk, faalangsttrainingen, natuurcoaching en repairing balance.
Ze biedt trajecten aan van licht naar intensief:
Mind-Walks - 10 bewuste wandelingen (dit is geen coaching)
Natuurcoaching - 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
Repairing Balance – een traject van 10 stappen voor een blijvend herstel


Natuurcoach bij burn-out of faalangst

Philo Derks

Hof van Delftlaan 36
2613 BN Delft

Lid van beroepsvereniging

Natuurcoach bij burn-out of faalangst

Wat doe ik nog meer?

15nov
Workshop
ZijnsWijzers workshop
Hillegom
Unieke workshop rond de ZijnsWijzers, (spel) materiaal voor iedereen die achter het gedrag van kinderen wil kijken. Workshop voor ouders, leerkrachten en coaches.
17jan
Training
Blij met mij! training -voor kinderen van 6-11 jaar
Hillegom
Krachtige training voor kinderen van 6 tot ca 11 jaar en hun ouders. Kinderen leren kijken naar waar ze goed in zijn en wat kan helpen zelfvertrouwen te versterken. Ouders leren dit proces positief te bekrachtigen. Zo ben je samen een goed team.
30okt
Workshop
Rust in je gezin met familie opstellingen
Hillegom
Rust in het gezin, rust bij jou. Rust bij jouw kind. Die hoeft niet langer de verantwoordelijkheid te dragen de boodschapper te zijn, maar kan door met zijn eigen ontwikkeling en groei. Precies wat jij wil als ouder.
Yoga
Dru Yoga en meditatie
Nijbroek
Ik geef Dru Yogalessen in Deventer, De Horizon (Kon. Wilhelminalaan 20) op maandagavond en woensdagochtend en in Twello Zorgboerderij Sterrenland op dinsdagavond . Met meditatie, yogaseries met zachte vloeiende bewegingen, kernstabiliteit, dynamische
Coaching - Diverse Coaching
Terug naar vertrouwen in jezelf en het leven
Schuinesloot
Ik help vrouwen die terug willen naar een rots vast vertrouwen in hunzelf en in de wereld en vanuit puur- en eerlijkheid hun eigen waarheid willen spreken, zonder chroom en angst.
Energetisch werk
Touch of matrix, Bars ,Dao Healing, helende massage, procesbegeleiding
Nijbroek
Bij Touch of Matrix leer je je te verbinden met je Ware Zelf en de Leegte. Hierdoor worden klachten opgelost omdat energie lading wordt losgelaten waar je normaal niet bij komt. Bij Bars wordt je bevrijd doordat punten op het hoofd aangeraakt worden
Sport en Beweging
Trainer Mind-Walk
Delft
Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met houdingen uit tai chi/yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid te verbeteren. Mind-Walk is ONTMOETEN en ONT-MOETEN
Coaching - Kindercoaching
Leert (onbewust) begaafde kinderen met vertrouwen kijken naar zichzelf.
Hillegom
Kinderen leren in kortdurende trainingen positief naar zichzelf te kijken. Ze ervaren wat al wel lukt en waar hun kracht ligt. Dat geeft zelfvertrouwen, waardoor ze weer kunnen ontwikkelen. Mijn specialisatie ligt bij begaafde kinderen.
Seksualiteit en Intimiteit
Kyara Skura
Leiden/warmond
Aandachtige, energetische massages voor het herstellen van de verbinding met je lichaam en emotionele heling.
Centra voor Bewustwording
Bronhoeve
Cothen
De Bronhoeve is een 200 jaar oude boerderij gelegen in het landelijk gebied ten zuiden van Utrecht. Een ideale plek voor mensen die verlangen naar rust, heling, bezinning, inspiratie en inkeer.
01dec
Workshop
Buts en Bofn Workshop
Hillegom
Uniek materiaal om gevoelens zichtbaar te maken. Tijdens de workshop maak je kennis met Buts en Bofn. Na een korte introductie ga je zelf aan de slag en ervaar je hoe de visuele materialen ondersteunen bij het praten over gevoelens.
Coaching - Diverse Coaching
Talentcoach en Coach begaafdheid. Kunnen zijn wie je werkelijk bent.
Hillegom
Je kunt of durft geen stappen zetten, omdat je vastzit in je eigen gedachten. Mijn begeleiding op maat maakt je bewust van jouw talenten, kwaliteiten en je doel. Dat geeft kracht. Dat bepaalt de koers. Stappen zetten gaat dan vanzelf.